BIKA Havi horoszkóp
2024. április 19. – május 19.

a Nap jegyváltásakor, április 19.-én a születésnapossal = a Bikával indul, és mind a 12 jegynek szól:

BIKA: Április 19-én 15:46-kor a Nap belép a Bikába. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. 21-én a Jupiter-Uránusz együttállás borzolhatja az idegeidet. Nagyon fontos, hogy hogyan reagálsz. Ha nem borítasz mindent, akkor meglepő fejleményeket élvezhetsz megérdemelten. Április 29-én Vénusz, a te bolygód a Bikába lép, és békét, harmóniát, elégedettséget hoz magával. Május 8-án, újhold napján új célokat tűzhetsz ki.

IKREK: A Bika havában úgy érzed, hogy a dolgaid csiga tempóban haladnak. Nem csoda, hiszen a Napon és az Uránuszon kívül, a Jupiter és a Vénusz is a Bikában „cammog”. Szerencsére április 25-től bolygód, a Merkúr elindul előre. Majd 30-án a Mars a Kosba lép, és a lelkesítő tavasz az ereidben fog keringeni. Május 15-én bolygód, a Merkúr a Bikába lép, és azt javasolja, hogy mindenáron tartsd meg a titkokat magadnak!

RÁK: Amennyiben túl szégyenlős vagy, és nem veszed észre, hogy mennyi barátod, drukkered van, akkor öngólt rúgsz magadnak. A Bika havában a bolygók folyamatosan arra világítanak rá, hogy barátok, szövetségesek nélkül egy helyben topogsz. Április 30-án a Mars jegyet vált, és a munkahelyeden óriási átszervezések látszanak. Pánik uralkodhat el rajtad. Jól tennéd, ha nem a pozícióharcokkal, hanem csak a munkáddal foglalkoznál.

OROSZLÁN: A Bika havában „időzített bomba” lehetsz. Iszonyatosan idegesít a főnököd és a munkahelyi kesze-kuszaság. Kritikus napok: április 21, május 1, 13, 17, 18. Vigyázz azokra az emberekre, akik fontosak a magánéletedben! Ők nem tehetnek arról, ami a munkahelyeden zajlik. Jó hatással lesz rád április 29-én a Vénusz, és 30-án a Mars jegyváltása. Előbbi szelídséget, utóbbi ambiciózus lendületet hoz neked.

SZŰZ: A Bika havában bolygód, a Merkúr április 25-én elindul előre, ami végre a múlton való rágódásnak véget vet. 29-én a Vénusz, és 30-án a Mars lép be a saját jegyébe. Innentől legjobbat és legtöbbet segíti neked (is). Helyére kerülnek az anyagi és hosszabb távú terveid egyaránt. Főleg, ha május 8-án, újhold napján nem felejtesz el új célokat kitűzni. 13-án és 18-án további együttállások támogatnak ebben téged.

MÉRLEG: Jogos, ha számolsz, és újra kalkulálsz a Bika havában. Elégedetlen vagy a pénzügyeid alakulásával, ami rányomhatja a bélyegét a hangulatodra. Minél előbb emlékeztesd magad arra, hogy vannak értékesebb és fontosabb dolgok a pénznél! Április 29-én bolygód, a Vénusz jegyet vált, és ha addigra nem változik a hozzáállásod, akkor nagyobb veszteség érhet. Jobban jársz, ha áthelyezed a fókuszt a kiadásokról más témákra.

SKORPIÓ: Minden évben a Bika hava számodra fontos találkozásokat és felismeréseket hoz. De idén valami rendkívüli esemény várható. Április 21-én a Jupiter-Uránusz együttállás (ilyen kb. 84 éve volt legutóbb), és olyan emberrel fogsz találkozni, aki megváltoztathatja az életedet. Ez egy fajta láncreakciót indít el. Hasonlóan megrázó események várhatóak május 13-án és 18-án. Nyisd ki a szemedet és a szívedet!

NYILAS: A Bika havában a legizgalmasabb égi esemény a te szempontodból, hogy április 30-án Mars belép a Kosba. Előtte vonszolod magadat. Utána felpörögsz, és visszanyered az életkedvedet. A tavaszi pezsgést a bőröd alatt érzed. Gyermeki lelkesedésed nem ismer akadályt. Ez a felhőtlen hozzáállás meglepően gördülékennyé tesz minden vállalkozást. De csak akkor, ha közben vigyázol az egészségedre, és odafigyelsz arra, amit eszel.

BAK: A Bika havában elemedben leszel. Kiszámíthatóbbak lesznek a dolgaid. Ez kedvezően hat a közérzetedre és a hangulatodra egyaránt. Meglepődve tapasztalod, hogy a váratlan szituációk nem billentenek ki. Erre nagy esély látszik április 21-én, május 1-én, 13-án, 17-én és 18-án. Figyeld a reakcióidat, és vedd észre, hogy a fordulatok neked kedveznek! Mosolyoghatsz magadban, mert az idő a te malmodra hajtja a vizet.

VÍZÖNTŐ: A Bika havában a családi és/vagy ingatlan ügyekben óriási fordulatokat ígérnek az égi folyamatok. Minden idegszáladdal ott kell lenned. A karrier és a pénz háttérbe szorul. Április 21-én egy Jupiter-Uránusz együttállás, majd további bolygóegyüttállások május 1-én, 13-án, 17-én és 18-án abban erősítenek meg, hogy a magánéleted prioritást élvez. Amíg otthon nem raksz rendet, semmi más nem fog működni…

HALAK: Egy fajta nyomás jön le rólad azáltal, hogy a Mars április 30-án kilép a Halakból. Előző napon lesz egy Mars-Neptunusz együttállás, ami elgondolkodtat. Misztikus dolgok történnek, ha mersz (Mars) a megérzéseidre (Neptunusz) hallgatni. Ez nem újdonság. A Bika havában több bolygóegyüttállás lesz április 21-én, május 13-án és 18-án. Ezek a tanulás és az informálódás fontosságát erősítik meg. Szóval tanulj, és informálódj!

 

KOS: A Bika havában kapkodásra leszel hajlamos: április 30-án Mars belép a Kosba. Nem bírsz magaddal. Mindent azonnal akarsz. Persze, mivel magadból indulsz ki. Te képes vagy gyors döntésre és akcióra. Ne hidd, hogy mások is! A Bikában együttálló bolygók pont azt mutatják, hogy az emberek többsége lassú felfogású. Legalábbis hozzád képest. Ők nem jobbak, vagy rosszabbak nálad. Csupán mások. Ezt kell, kellene elfogadnod.