Blog

ASZTROLÓGIAI ÍRÁSAIM

2024 IKREK Havi horoszkóp

IKREK Havi horoszkóp

2024. május 20. – június 20.

a Nap jegyváltásakor, május 20.-án a születésnapossal = az Ikrekkel indul, és mind a 12 jegynek szól:

IKREK: Május 20-án 14:47-kor a Nap belép az Ikrekbe. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. A május 22, 25, június 3, 4 szuper napok lesznek a számodra. Külön öröm, hogy május 23-án Vénusz, a Kis-, majd 26-án Jupiter, a Nagy szerencse bolygója belép az Ikrekbe, és szerencsét hoznak neked. Szinte minden összejön, amit szeretnél. Ami nem, az később válik valóra. Szóval sikerre vagy ítélve…

RÁK: Az Ikrek havában várakozó álláspontra kell helyezkedned. Bölcsen tennéd, ha átmennél passzívba. A bolygók szerint jobban jársz, ha figyelsz. Semmi és senki sem sürget. Közben semmilyen kétes, „illegális” dologra, kapcsolatra se mondj igent! Június 17-én a Vénusz és a Merkúr egyszerre lép a Rákba, és innentől tied a pálya. A nyerő pozíciódat nem szabad bosszúállásra és/vagy törlesztésre használnod.

OROSZLÁN: Június 8-ig elemedben leszel. Érdemes minél több ügyet elintézned. Ugyanis 9-én a Mars jegyet vált, és innentől ingerlékenyebb, türelmetlenebb és frusztráltabb leszel. Főleg a munkahelyi események zaklathatnak fel. A főnököd, az ügyfelek, vagy egy felettes szerv olyan elvárásokat támaszt, amelyek szinte sértőek. A legkritikusabb nap a június 11 lesz. Ezt vedd ki szabadnapnak, vagy menj át „Buddhába”!

SZŰZ: Az Ikrek hava nem lesz a kedvenced. Még jó, hogy bolygód, a Merkúr június 2-ig a Bikában segít, hogy a saját tempódban haladhass. Ám június 3-tól gyakran érzel majd sürgetettséget. Még jobban fog zavarni, hogy párhuzamos ügyeket kell a kezedben tartanod. Jó hír, hogy május 22-én, 25-én, június 3-án és 4-én kedvező fényszögek elégedettséget és elismerést szimbolizálnak. Szóval megéri helyt állnod.

MÉRLEG: Az Ikrek havában jó szériában leszel. Sőt a május 22-i, 25-i, június 3-i és 4-i trigonok fellelkesítenek, és új ötleteket, terveket hoznak. Ezek meghatározóak lehetnek a jövőd szempontjából. Ám a május 23-i telihold konfliktus veszélyét szimbolizálja, ami a kommunikációban és a közlekedésben is gondot okozhat. Június 8 és 20 között az egészségedre kell vigyáznod. Jó lenne, ha nem robbannál le!

SKORPIÓ: Május 26-án Jupiter jegyet vált, és még hangsúlyosabban figyelmeztet arra, hogy be kell osztanod a pénzt. Jól tennéd, ha nem most vennél fel hitelt, és nem költenél többet, mint amennyid van. Máskülönben mínuszba fogsz kerülni. Június 17-án Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép a Rákba, ami kis szerencsét hoz neked. Vizsgaidőszakban ez tényleg jól jön. De ha nem vizsgázol, akkor se fogod bánni.

NYILAS: Az Ikrek havában rengeteg izgalmas találkozásban lesz részed. Hihetetlenül pezseg körülötted az élet. Most sokkal inkább, mint az elmúlt években. Ugyanis 12 év után Jupiter május 26-án átlép az Ikrekbe, és felfokozza a téged érő hatásokat. Tuti, hogy valaki belép az életedbe. De hogy ebből szerelem, barátság, munka, utazás, tanulás lesz, azt előre nem lehet tudni. Ne bánd! Hamar ki fog derülni…

BAK: Akkor fogsz megkönnyebbülni, amikor a Mars jegyet vált: június 9-én. Előtte szinte folyamatosan „tüzet kell oltanod” otthon és a munkahelyeden is. Pedig tudod, hogy hálátlan szerep békebírónak lenni. Június 9-től visszatér az életkedved és az optimizmusod. Érdemes lenne valamilyen vállalkozáson elgondolkodnod. Ne megélhetésként viszonyulj ehhez! Sport, művészet, kreativitás is jót tenne neked.

VÍZÖNTŐ: Az Ikrek hava egy új időszámítás kezdete lesz. Május 26-tól felfokozódik a vállalkozó kedved. Jupiter, a Nagy szerencse bolygója szerencsét hoz neked. Ráadásul nem csak pár héten keresztül, hanem egészen jövő júniusig. Ha még nincs gyermeked, vagy vágysz még egyre, akkor mindent bele! Ám kalkulálnod kell ikrekkel. Akár megijeszt ez, akár nem, a sors kezében vagy. Ne feledd: Jupiter segít!

HALAK: Május 26-án az Ikrekbe lépő Jupiter azt tanácsolja, hogy végre a családod és az otthonod, illetve az otthonteremtés projekt élvezzen elsőbbséget! Ezek olyan alapok, amelyek meghatározzák a kedélyedet, a közérzetedet és a teljesítményedet is. Június 8 és 20 között sorozatos vitákra kell számítanod. Tudd, hogy konfliktus esetén te vagy a „lengéscsillapítóként”! Nem számít, hogy ez nem tesz népszerűvé…

KOS: Az Ikrek hava minden korábbinál eseménydúsabbnak ígérkezik. Május 26-án a Jupiter jegyváltása pezsgést hoz az életedbe. Utazás és/vagy tanulás lehetősége jön. Élj vele! Persze nem kell elsietned a döntést. Kedvező napok: május 22, 25, június 3, 4. Kedvezőtlen napok június 8 és 20 között. Te nem ijedsz meg a kihívásoktól, de téged is megviselhet, ha valami az alapos tervezés ellenére meghiúsul.

 

BIKA: Az Ikrek havában a legnagyszerűbb hír számodra, hogy május 26-án a Jupiter jegyváltása anyagi bőséget indít el. Ez a remek széria egészen jövő júniusig tart. Nem kell aggódnod, de kapkodnod sem! Kihívás lesz számodra, hogy egyszerre több ügy halad. Párhuzamosan több projektet, munkát, vállalkozást kell menedzselned. Ezt hívják a bőség zavarának. Panaszkodás helyett legyél hálás és büszke!

2024 BIKA Havi horoszkóp

BIKA Havi horoszkóp
2024. április 19. – május 19.

a Nap jegyváltásakor, április 19.-én a születésnapossal = a Bikával indul, és mind a 12 jegynek szól:

BIKA: Április 19-én 15:46-kor a Nap belép a Bikába. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. 21-én a Jupiter-Uránusz együttállás borzolhatja az idegeidet. Nagyon fontos, hogy hogyan reagálsz. Ha nem borítasz mindent, akkor meglepő fejleményeket élvezhetsz megérdemelten. Április 29-én Vénusz, a te bolygód a Bikába lép, és békét, harmóniát, elégedettséget hoz magával. Május 8-án, újhold napján új célokat tűzhetsz ki.

IKREK: A Bika havában úgy érzed, hogy a dolgaid csiga tempóban haladnak. Nem csoda, hiszen a Napon és az Uránuszon kívül, a Jupiter és a Vénusz is a Bikában „cammog”. Szerencsére április 25-től bolygód, a Merkúr elindul előre. Majd 30-án a Mars a Kosba lép, és a lelkesítő tavasz az ereidben fog keringeni. Május 15-én bolygód, a Merkúr a Bikába lép, és azt javasolja, hogy mindenáron tartsd meg a titkokat magadnak!

RÁK: Amennyiben túl szégyenlős vagy, és nem veszed észre, hogy mennyi barátod, drukkered van, akkor öngólt rúgsz magadnak. A Bika havában a bolygók folyamatosan arra világítanak rá, hogy barátok, szövetségesek nélkül egy helyben topogsz. Április 30-án a Mars jegyet vált, és a munkahelyeden óriási átszervezések látszanak. Pánik uralkodhat el rajtad. Jól tennéd, ha nem a pozícióharcokkal, hanem csak a munkáddal foglalkoznál.

OROSZLÁN: A Bika havában „időzített bomba” lehetsz. Iszonyatosan idegesít a főnököd és a munkahelyi kesze-kuszaság. Kritikus napok: április 21, május 1, 13, 17, 18. Vigyázz azokra az emberekre, akik fontosak a magánéletedben! Ők nem tehetnek arról, ami a munkahelyeden zajlik. Jó hatással lesz rád április 29-én a Vénusz, és 30-án a Mars jegyváltása. Előbbi szelídséget, utóbbi ambiciózus lendületet hoz neked.

SZŰZ: A Bika havában bolygód, a Merkúr április 25-én elindul előre, ami végre a múlton való rágódásnak véget vet. 29-én a Vénusz, és 30-án a Mars lép be a saját jegyébe. Innentől legjobbat és legtöbbet segíti neked (is). Helyére kerülnek az anyagi és hosszabb távú terveid egyaránt. Főleg, ha május 8-án, újhold napján nem felejtesz el új célokat kitűzni. 13-án és 18-án további együttállások támogatnak ebben téged.

MÉRLEG: Jogos, ha számolsz, és újra kalkulálsz a Bika havában. Elégedetlen vagy a pénzügyeid alakulásával, ami rányomhatja a bélyegét a hangulatodra. Minél előbb emlékeztesd magad arra, hogy vannak értékesebb és fontosabb dolgok a pénznél! Április 29-én bolygód, a Vénusz jegyet vált, és ha addigra nem változik a hozzáállásod, akkor nagyobb veszteség érhet. Jobban jársz, ha áthelyezed a fókuszt a kiadásokról más témákra.

SKORPIÓ: Minden évben a Bika hava számodra fontos találkozásokat és felismeréseket hoz. De idén valami rendkívüli esemény várható. Április 21-én a Jupiter-Uránusz együttállás (ilyen kb. 84 éve volt legutóbb), és olyan emberrel fogsz találkozni, aki megváltoztathatja az életedet. Ez egy fajta láncreakciót indít el. Hasonlóan megrázó események várhatóak május 13-án és 18-án. Nyisd ki a szemedet és a szívedet!

NYILAS: A Bika havában a legizgalmasabb égi esemény a te szempontodból, hogy április 30-án Mars belép a Kosba. Előtte vonszolod magadat. Utána felpörögsz, és visszanyered az életkedvedet. A tavaszi pezsgést a bőröd alatt érzed. Gyermeki lelkesedésed nem ismer akadályt. Ez a felhőtlen hozzáállás meglepően gördülékennyé tesz minden vállalkozást. De csak akkor, ha közben vigyázol az egészségedre, és odafigyelsz arra, amit eszel.

BAK: A Bika havában elemedben leszel. Kiszámíthatóbbak lesznek a dolgaid. Ez kedvezően hat a közérzetedre és a hangulatodra egyaránt. Meglepődve tapasztalod, hogy a váratlan szituációk nem billentenek ki. Erre nagy esély látszik április 21-én, május 1-én, 13-án, 17-én és 18-án. Figyeld a reakcióidat, és vedd észre, hogy a fordulatok neked kedveznek! Mosolyoghatsz magadban, mert az idő a te malmodra hajtja a vizet.

VÍZÖNTŐ: A Bika havában a családi és/vagy ingatlan ügyekben óriási fordulatokat ígérnek az égi folyamatok. Minden idegszáladdal ott kell lenned. A karrier és a pénz háttérbe szorul. Április 21-én egy Jupiter-Uránusz együttállás, majd további bolygóegyüttállások május 1-én, 13-án, 17-én és 18-án abban erősítenek meg, hogy a magánéleted prioritást élvez. Amíg otthon nem raksz rendet, semmi más nem fog működni…

HALAK: Egy fajta nyomás jön le rólad azáltal, hogy a Mars április 30-án kilép a Halakból. Előző napon lesz egy Mars-Neptunusz együttállás, ami elgondolkodtat. Misztikus dolgok történnek, ha mersz (Mars) a megérzéseidre (Neptunusz) hallgatni. Ez nem újdonság. A Bika havában több bolygóegyüttállás lesz április 21-én, május 13-án és 18-án. Ezek a tanulás és az informálódás fontosságát erősítik meg. Szóval tanulj, és informálódj!

 

KOS: A Bika havában kapkodásra leszel hajlamos: április 30-án Mars belép a Kosba. Nem bírsz magaddal. Mindent azonnal akarsz. Persze, mivel magadból indulsz ki. Te képes vagy gyors döntésre és akcióra. Ne hidd, hogy mások is! A Bikában együttálló bolygók pont azt mutatják, hogy az emberek többsége lassú felfogású. Legalábbis hozzád képest. Ők nem jobbak, vagy rosszabbak nálad. Csupán mások. Ezt kell, kellene elfogadnod.

2024 KOS Havi horoszkóp

KOS Havi horoszkóp
2024. március 20. – április 19.

a Nap jegyváltásakor, március 20.-án a születésnapossal = a Kossal indul, és mind a 12 jegynek szól:

KOS: Március 20-án 03:53-kor a Nap belép a Kosba. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. A Halakba lépő Mars nem a legkedvezőbb a számodra. Innentől kicsit céltalanná válhatsz. Nem baj, ha most sodródsz az eseményekkel. Március 25-én félárnyékos telihold lesz, ami óvatosságra int az egészséged és a párkapcsolatod miatt. Április 5-én Vénusz a Kosba lép, ami jó hatással lesz az önbizalmadra.

BIKA: A Kos havában megnyugodhatsz: az elmúlt hetek, hónapok feszültsége megszűnnek. A barátaid, szövetségeseid, mentoraid száma megduplázódnak. Ne gyanakodj! Megbízhatsz bennük. Szeretnének, és tudnak segíteni neked. Kiemelkedően sikeres napok: március 22, április 3 és 10. Mindeközben ügyelned kell a törvények és „játékszabályok” betartására. Próbára lesz téve az erkölcsi, etikai, morális értékrended.

IKREK: A Kos havában a karrieredért sokat tehetsz: a Mars ambíciót, de türelmetlenséget is hoz neked. Segítséget is kapsz. Szuper napok: március 22, április 3, 8, 10, 12, 18. Természetesen most sem kell kapkodnod. Van időd átgondolni, hogy pontosan mit szeretnél, ill. mire vagy képes vállalkozni. Közben tilos rágörcsölnöd a jövődre. Itt a tavasz. Szükséged van kikapcsolódásra és a természet gyógyító erejére…

RÁK: A Kos hava ellentmondásos események sorozatát hozza neked. Egyértelműen kedvező napok: március 22, április 3 és 10. Éberségre és megfontoltságra lesz szükséged április 8-án, 12-én és 19-én. Olyan változások indulnak el a munkahelyeden, amelyek nem fognak tetszeni neked. Úgy érzed, hogy minden és mindenki ellened van. Minden erőddel azon kell lenned, hogy ne uralkodjon el rajtad a gyanakvás és paranoia.

OROSZLÁN: A Kos havában fellélegzést hoz neked március 23-án a Mars jegyváltása. Eddig sokszor kellett megvédened magadat. Voltak emberek, akik nyíltan, vagy burkoltan támadtak téged. A legtöbbször az indíték egyszerűen az irigység volt. Ez mérhetetlen energiát elvitt tőled. Nem meglepő, ha fáradékony voltál. Mindez egy csapásra megszűnik. Visszanyered az erődet, az életkedvedet. A tavaszi napsütés is jó hatással lesz rád.

SZŰZ: A Kos hava jó pár témában kiveszi a kezedből az irányítást. Ám lesznek találkozások olyan emberekkel, akiktől sokat tanulhatsz. Ha van párod, biztos lehetsz benne, hogy féltékennyé válik. Ha nincs párod, akkor ott van előtted az, aki azzá válhat. Emellett vigyázz a kiadásaidra! A március 25-dikei félárnyékos telihold léket üthet a pénztárcádon. Ám közben azt tanácsolja, hogy kapcsolj takarékos üzemmódra!

MÉRLEG: A Kos havában a március 25-dikei félárnyékos telihold konfliktust és betegeskedést szimbolizál. Előbbi súlyos vitát jelent, amit mindenáron el kell kerülnöd. Utóbbit tulajdoníthatod a tavasznak. De nem ez számít, hanem az, hogyan vigyázol az egészségedre. Az égi folyamatok szerint a tavaszt nem okolnod kell, inkább a javadra fordítani: egyél csírákat, és minél többet legyél kinn a szabadban!

SKORPIÓ: Egyik bolygód, a Mars március 23-án jegyet vált, ami előnyös a számodra. Lubickolsz, mint a hal a vízben, és szinte minden összejön, amit szeretnél. Ami nem jön össze, arra úgy tekintesz, mint egy magra, ami hamarosan csírát hoz, szárba szökik. Ennek jegyében ültess virágmagot, és lásd, hogyan nő! Ez szimbolizálhatja a terveid beteljesedését. Ezzel párhuzamosan a munkádban törekedj a minőségre!

NYILAS: A Kos hava a tavaszt és az újjászületést hozza neked (is). Ám sajnos ellentmondásos hatások érnek. Március 23-án a Mars belép az „otthonodba”, ami nagy-nagy felfordulást szimbolizál. Rokonok jönnek, mennek és/vagy felújításra, eladásra, költözésre adhatod a fejedet. Jól gondold meg, hogy mire vállalkozol, és kalkuláld be, hogy minden duplájába kerül a végén! Időben és költségekben egyaránt…

BAK: A Kos havában utazhatsz. Március 23-ától a Mars arra ösztönöz, hogy csomagolj, vagy legalább tervezd meg az utazást. Ne aggódj, nem kell kapkodnod. Lesz időd minden részletnek utána járni. Emellett a tanulás lehetősége is terítékre kerülhet. Ha már tanulsz, akkor a Mars erőt ad folytatáshoz. Ha még nem tanulsz, akkor erőt ad ahhoz, hogy belevágj valamilyen képzésbe. Ezzel a munkavállalási esélyeidet növeled.

VÍZÖNTŐ: A március 25-dikei félárnyékos telihold a közlekedésben fokozott óvatosságra int. Tuti, hogy több őrülttel fogsz találkozni. Neked nem az ő minősítésük a feladatod, hanem az, hogy megelőzd a bajt. Ezt tartsd szem előtt! Kedvező tendenciát mutatnak a bolygók a bevételeid terén március 22-én, április 3-án és 10-én. Több pénzre számíthatsz, aminek biztosan megvan a helye. De ne siess elkölteni mindet!

 

HALAK: Március 23-án a Mars belép a Halakba. Innentől sokkal erősebbnek, sőt legyőzhetetlennek érzed magadat. Ebben támogat téged még 3 bolygó együttállás március 22-én, április 3-án és 10-én. De ne bízd el magadat! Szerencsére ez nem jellemző rád. Eközben át kell gondolnod a kiadás-bevétel egyensúlyát. A bolygók szerint nem szabad március 25-én, félárnyékos telihold napján döntést hoznod anyagi kérdésben.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google