Blog

ASZTROLÓGIAI ÍRÁSAIM

2023 NYILAS Havi horoszkóp

NYILAS Havi horoszkóp
2023. november 22. – december 21.

a Nap jegyváltásakor, november 22.-én a születésnapossal = a Nyilassal indul, és mind a 12 jegynek szól:

NYILAS: November 22-én 14:53-kor a Nap belép a Nyilasba. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. Két napra rá a Mars is belép a Nyilasba, ami iszonyatosan felpörget, mint egy energiaital. Vigyázz, hogy ne ess túlzásba, és ne sérülj meg! Kritikus napok: november 25, 27, december 17. Szaturnusz folyamatosan akadályokat gördít, hogy ne siess el semmit. Ne bánd, mert ez tartósítja a sikereidet!

BAK: A Nyilas havában nem tudsz lelkesedni. Akkor sem, ha körülötted több embert lázba hoz pl. a közelgő Karácsony. Jó lenne, ha pánik sem ragadna át rád. December 1-én Merkúr lép be a Bakba, és 8-án trigonba kerül a Bika Jupiterrel, ami szerencsét szimbolizál. Egész hónapban az egészségedre kell vigyáznod. Több bolygó szembenállás és kellemetlen fényszög azt jelzi, hogy most könnyebben meghűlhetsz.

VÍZÖNTŐ: A Nyilas havában ne feledkezz meg a barátaidról! Tudd, hogy segítenének, ha kérnéd! Nem várhatod, hogy kitalálják, hogy mire van szükséged. Jó hír, hogy december 6-án Neptunusz elindul előre, ami neked anyagi téren előrelépést jelent. De attól, hogy nőnek a bevételeid, nem kellene költekezned. Szaturnusz a felelősségvállalás és komolyság bolygója akkor segít, ha visszafogott maradsz.

HALAK: Június 30 óta retrográd = hátráló, Halakban járó Neptunusz december 6-én végre elindul előre. Ez azért jó hír a számodra, mert végre vége a nosztalgiázásnak. Végre átbillensz a holtponton, és te magad is elindulsz előre. Mindeközben a munkahelyeden nagy jövés-menés lesz. Személyi és pozícióbeli változások borzolják az idegeidet. Különösen november 23-án, 25-én, 27-én és december 17-én.

KOS: A Nyilas hava neked mindig inspiráló, mert vannak terveid, amelyek kirángatnak a szürkeségből. Ezzel párhuzamosan a nyirkos, ködös idő nem tesz jót neked egészségügyi szempontból. Kritikus napok: november 23, 25, 27 és december 17. A bolygók azt javasolják, hogy sose ázzon be a cipőd! Ha mégis megtörténik, mielőbb cseréld le szárazra! Inkább késs el, vagy maradj le, semmint az ágyat nyomd hetekig!

BIKA: Még mindig nosztalgiázol, és a régi időkön merengsz. A Bikában járó Jupiter még retrográd. Kár, mert elmulaszthatod a jelen csodáját. Nem lesz könnyű dolgod december 10-én, mert konfliktusba keveredhetsz valakivel, akit szeretsz. Ezzel párhuzamosan a kiadásaidat is kordában kell, kellene tartanod. Az év végi ünnepek megterhelőek lesznek anyagilag. Ne versenyezz senkivel, senkiért!

IKREK: Bolygód, a Merkúr a Nyilasban jár november 10 óta. Ez 2 dolgot jelent: 1. Nem könnyű a kommunikáció, mert csupa olyan emberrel van dolgod, akik fölényes stílusban kommunikálnak. 2. Valaki egyszerre vonz, és taszít. Ez a húzd-meg-ereszd-meg kapcsolat iszonyatosan sok energiádat viheti el más fontos ügyektől. December 1-én a Bakba lépő Merkúr végre józanságot és fegyelmet hoz magával.

RÁK: Az egészséged megóvásán legyen a fókuszod a Nyilas havában! A munkád, a közérzeted, a lelki egyensúlyod és még sok más ügyed az egészségi állapotodtól függ. Meg kell találnod az egészséges egyensúlyt. És nem elég megtalálni, hanem meg is kell tartani. Nehéz napok: november 23, 25, 27 és december 17. A tested olyan, mint az autód: törődnöd kell vele, ha azt szeretnéd, hogy még sokáig szolgáljon.

OROSZLÁN: Jó, hogy a Nyilas havában elkezdhetsz készülni a Karácsonyra. Hangolódj rá fokozatosan! És szakíts a hagyományokkal! Találj ki új dizájnt, próbálj ki új ízeket, keress új beszerzési forrásokat! Ez december 13-án, újhold napján különösen izgalmas lesz. Mindez átszínezi azt, amit eddig a Karácsonyról hittél. Úgy fogsz járni, mint a kisgyerek, aki úgy tud örülni, mintha ez lenne az első Karácsonya.

SZŰZ: A Nyilas havában a családoddal és az otthonteremtéssel többet kell foglalkoznod, mint korábban. Közben a párod is több figyelmet követel magának. Ebből adódhatnak konfliktusok november 23-án, 25-én, 27-én és december 17-én. Persze, hogy ilyenkor a munkahelyeden is elégedetlenkedni kezdenek, és rossz szemmel nézik, hogy neked van magánéleted. Ha jót akarsz, ne mesélj az otthoni dolgokról!

MÉRLEG: Amíg bolygód, a Vénusz a Mérlegben jár (december 4-ig), jól érzed magad a bőrödben. De utána két téma között őrlődsz: a tanulás és a család. Mivel mindkettő fontos a számodra, és mindkét helyen halaszthatatlan feladatok várnak rád, félsz, hogy nem tudsz jól teljesíteni. Ha nem töltődsz, valóban baj lesz. Ha nem tudsz szabadságot kivenni, akkor esténként bújj korán ágyba, ne vállalj extra munkát!

SKORPIÓ: A Nyilas havában a Nap és bolygód, a Mars is pénzszámolgatásra hajlamosít téged. Aggodalom lehet úrrá rajtad. Különösen november 23-án, 25-én, 27-én és december 17-én. Közben kedvező számodra, hogy december 6-án Neptunusz elindul előre, és segít a kreativitásodat feléleszteni. Remek ötletekkel ezt az anyagi mizériát ügyesen megoldhatod. Nem elítélendő, ha egyelőre sodródsz, és kivársz…

2023 SKORPIÓ Havi horoszkóp

SKORPIÓ Havi horoszkóp
2023. október 23. – november 21.

a Nap jegyváltásakor, október 23.-án a születésnapossal = a Skorpióval indul, és mind a 12 jegynek szól:

SKORPIÓ: Október 23-án 18:10-kor a Nap belép a Skorpióba. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. Ráadás ajándék neked, hogy másnap egy Nap-Szaturnusz trigon szerint eljött a te időd. De vigyázz, mert 28-án, 29-én, november 3-án, 4-én, 11-én és 13-án olyan bolygószembenállások lesznek az égen, amelyek súlyos konfliktusra utalnak! Mindenáron kerüld a vitát, ha nem akarsz szakítást! Szerencsére lesznek kedvező napok is: november 7 és 17.

NYILAS: A Skorpió havában bolygód, a Jupiter továbbra is retrográd, ami továbbra is lelassíthat téged. Ne bánd! Legalább nem kapkodsz el semmit. Több kellemetlen bolygószembenállás lesz, ami arra int, hogy vigyázz az egészségedre! Ne feledd, hogy betegen nem csak a kedved, de a munkabíró képességed sem jó! Valószínűleg az időjárás változás is megviselhet. Bármikor lehetnek fagyok. Miközben nappal felszökhet a hőmérő higanyszála…

BAK: Bolygód, a Szaturnusz november 4-én több, mint 4 hónap után végre elindul előre. Ez jó hatással lesz rád. 8-án Vénusz jegyet vált, ami a munkahelyedre harmóniát visz. Innentől könnyebb lesz közös nevezőre jutni. Bár lesznek gyerekes nézeteltérések, amelyekből ki kell maradnod. Méltatlan hozzád és a szituációhoz a civakodás. Vedd észre, hogy itt többről van szó, mint gyerekes civakodásról! Nagyobb a tétje. Ne bagatellizáld el!

VÍZÖNTŐ: A Skorpió havában kérdésessé válik a pozíciód. Előfordulhat, hogy a felettesed mozdít el, de az sem kizárt, hogy te sokallsz be, és felmondasz magadtól. Ezáltal a jövőképed alapjaiban fog megváltozni. Másképp látod a karrieredet. Újításra a november 13 a legjobb. De bölcsen tennéd, ha az október 28-dikai részleges holdfogyatkozásos napon nem hoznál döntést. További kellemetlen napok: október 28, 29, november 3, 4, 11 és 13.

HALAK: Minden jóra fordul a Skorpió havában. Olyan ügyeid sikerülnek, amikről már teljesen lemondtál. Legyél óvatos, mert könnyen áteshetsz a ló túloldalára. Közben érdemes lenne továbbképzés lehetőségének utánanézni. Itt az ideje, hogy feljebb lépj egy szintet. November 4-én a Halakban járó Szaturnusz végre elindul előre, és te is elindulsz. További szuper napok: október 24, november 7 és 17. Ezeket írd be a naptáradba!

KOS: A Skorpió havában olyan kiadásokra kell felkészülnöd, amelyek lecsökkentik a tartalékaidat. Kérj segítséget, ha nagyobb összegről kell döntened. És ha lehet, ne ezeken a napokon adj ki pénzt: október 28, 29, november 3, 4, 11 és 13! Nézz más szemmel ezekre a kiadásokra! Miután ezek remek befektetések lehetnek. Ha meglátod ezt a vonatkozást, megkönnyíted a saját dolgodat. És onnantól nem fogsz idegeskedni, bosszankodni.

BIKA: Valld be, hogy vágysz egy megértő, gyengéd, figyelmes partnerre. Amennyiben van már párod, vigyázz rá, és ne engedd, hogy bárki közétek álljon! Randizzatok újból, és lobbantsátok fel azt a bizonyos tüzet! Amennyiben nincs még párod, a Skorpió havában összefuthatsz több jelentkezővel. Nem lesz könnyű közöttük válogatni. Kedvező napok: október 24, november 7 és 17. Kedvezőtlen napok: október 28, 29, november 3, 4, 11 és 13.

IKREK: Bolygód, a Merkúr a Skorpió jegyében jár november 9-ig. Eddig vigyáznod kell, mert hajlamos leszel csípős megjegyzésekkel borzolni a környezeted idegeit. November 10-én átlép a Nyilasba, és kellemesebbé válik a stílusod. Amíg a Skorpióban jár a Merkúr, könnyebben kirobbanhat konfliktus. Különösen október 29-én, november 4-én. Ezeken a napokon kövess el mindent, hogy ne keveredj nézeteltérésbe senkivel!

RÁK: Kedvedre való lesz az, ami a Skorpió havában rád vár. Nem csak a Nap, hanem majd a Merkúr is a Skorpióba lép, ami jót tesz neked. Életöröm, optimizmus és kreativitás fog jellemezni. Sőt felbátorodsz, és valami újba akarsz belevágni. De legyél megfontolt, és ne hamarkodj el semmit! Különösen fontos az óvatosság ezeken a napokon: október 28, 29, november 3, 4, 11 és 13. Jönnek jobb napok is: október 24, november 7 és 17.

OROSZLÁN: A család, a magánélet, az otthon melegen tartása élvezzen prioritást a Skorpió havában! Persze ez nem mehet a munkád rovására. Készülj fel, hogy az egyensúly megtalálása és megtartása komoly kihívás lesz! Főleg október 28-án, 29-én, november 3-án, 4-én, 11-én és 13-án. Mindeközben Szaturnusz szerint nem halogathatsz tovább egy régóta húzódó költséget. Sajnos nem úszhatod meg: ki kell fizetned november 4 után. Nézz utána, hogy lehet-e részletekben kifizetni!

SZŰZ: Nem lesz a kedvenced a Skorpió hava. Elsősorban a közlekedésben mutatnak zűröket a bolygók. Lehet, hogy bekeményít az időjárás, és olyan fagyok lesznek, amik ellehetetlenítik a közlekedést. Jégre, veszélyre lehet számítani. Különösen október 28-án, 29-én, november 3-án, 4-én, 11-én és 13-án. Ezeken a napokon ne csak az utakon, hanem a kommunikációban is legyél óvatos! Nem csak az idő lehet csípős, hanem a te stílusod is.

MÉRLEG: Szinte minden gondolatod a pénz körül forog a Skorpió havában. Hol örülsz, hol aggódsz. Ez a hullámzás nem tesz jót a közérzetednek. Körültekintően költekezz ezeken a napokon: október 28, 29, november 3, 4, 11 és 13. Még jobb, ha elő se veszed a pénztárcádat. A közelgő Karácsony és a vásárok elcsábíthatnak. Pedig meg tudod oldani alacsony költségvetéssel, ha készítesz terveket előzetesen. Lesznek jobb napok is: október 24, november 7 és 17.

2023 MÉRLEG Havi horoszkóp

MÉRLEG Havi horoszkóp
2023. szeptember 23. – október 22.

a Nap jegyváltásakor, szeptember 23.-án a születésnapossal = a Mérleggel indul, és mind a 12 jegynek szól:

MÉRLEG: Szeptember 23-án 08:39-kor a Nap belép a Mérlegbe. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. A 29-dikei telihold szinte az egyetlen nap, amikor konfliktust kell kezelned. Bolygód, a Vénusz október 9-én belép a Szűzbe, és te le-, ill. elcsendesedsz. A környezeted azt hiheti, hogy baj van. Október 12-én a Mars kilép a Mérlegből, ami megkönnyebbülést jelent. Innentől kevésbé leszel türelmetlen.

SKORPIÓ: A Mérleg havában a te szempontodból a legfontosabb dátum az október 12. Ekkor lép be a Skorpióba a Mars. Olyan érzésed lesz innentől november 23-ig, mintha az élet kárpótolna téged. 13-án a Mars a legkedvezőbb fényszöget kapja a Szaturnusztól, ami azt igazolja, hogy az idő is neked dolgozik. Ugyanis Szaturnusz, Kronosz, az idő ura. Mindeközben az egészségedre kell vigyáznod. Pontosan tudod, mit kell tenned…

NYILAS: Végre október 4-én a Merkúr a Mérlegbe lép, és te megkönnyebbülhetsz. Megszabadulhatsz egy szőrszálhasogató főnöktől, vagy kollégától, vagy egy olyan munkától, ami szerinted felesleges részletekkel járt. Jó hír, hogy a Mérleg havában sokkal kiegyensúlyozottabb leszel, mint az elmúlt hetekben. Közben bolygód, a Jupiter még retrográd, ami régi ötleteket hoz vissza, ami megoldást jelenthet régi problémákra…

BAK: Október 11-ig van időd, hogy régi ügyeket tisztába tegyél. Lehet, hogy ehhez kell a másik fél. De az is előfordulhat, hogy nem, mert önmagadban kell rendet tenned. Olykor a saját lelkiismereteddel szembenézni a legnagyobb kihívás. Október 11-én a Bakban járó Plútó elindul előre. Innentől már ne hátra, hanem előre nézzél! Eközben kerülnöd kell a munkahelyi konfliktust. Rázós napok: szeptember 29, október 2 és 12.

VÍZÖNTŐ: Mindkét uralkodó bolygód (a Szaturnusz és az Uránusz) retrográd még a Mérleg havában. Ez kissé lehangolhat, mert igazi, látványos előrelépésre nem számíthatsz. A bolygók bölcsek, és azt mutatják, hogy még mindig van valami, amit nem tisztáztál le. Olyasmi, ami kísért, ami a múlt szelleme. Még mindig van esélyed megbocsájtani a másiknak és/vagy önmagadnak. Erre legkedvezőbb a szeptember 30 és az október 13.

HALAK: Elengedhetetlen, hogy a kiadásaidat kordában tartsd a Mérleg havában. Biztos, hogy meg fogsz bánni valamit, amire meggondolatlanul költesz. Közben bölcsen kellene hallgatnod október 2-án és 10-én, ha nem akarsz felesleges vitába bonyolódni. Október 12-én a Mars belép a Skorpióba, és inspirál téged. Különösen október 13-án. Tuti, hogy ez lesz a kedvenc napod. Lehetőleg időzíts ide fontos, fajsúlyos eseményt!

KOS: A Mérleg havában értékeld, ha van párkapcsolatod! Becsüld meg őt! Mert ha te nem becsülöd, akkor más fogja megtenni. Különösen szeptember 29-én kell óvnod a kapcsolatodat. A telihold különösen törékennyé teszi a harmóniát. Amennyiben még nincs párod, az október 14-dikei újhold tálcán hozza eléd a lehetőséget. Kicsivel előtte, október 12-től bolygód, a Mars jegyváltása enyhít a feszültséget belül és kívül egyaránt…

BIKA: Több fronton kell helyt állnod a Mérleg havában. A párhuzamos ügyek megviselhetnek, és lefáraszthatnak. Holott jól mennek a dolgaid. Sikerek és elismerések kísérnek az utadon. Kedvenc napjaid: szeptember 25, 30 és október 3. A sok munka mellett szakíts időt a szórakozásra is! Lehet ez sport, tánc, utazás, stb. Október 12-től a Mars egyszerre mutat vonzást és taszítást. Valaki rendesen felkavarja az állóvizet…

IKREK: A Mérleg havában elemedben leszel: tele leszel ötlettel és vállalkozó szellemmel. De nem lesz könnyű dolgod október 5-ig. Ugyanis bolygód, a Merkúr október 5-én lép át a Mérlegbe, és valójában innentől leszel igazán motivált. Október 14-én, újhold napján legyél nyitott és kíváncsi! Olyan új ötletek pattannak ki a fejedből, amelyek áttörést hozhatnak életed bármely területén. De csak akkor, ha nyitott maradsz…

RÁK: A Mérleg hava nem lesz a kedvenced, ha problémának, és nem feladatnak veszed azt, ami hivatás és család területen adódik. A legfeszültebb nap a szeptember 29-dikei telihold. Szerencsére lesznek kiváló napok is: október 12 és 13. Visszatér az életkedved és kreativitásod. Mindent kedvezőbb megvilágításba tesz a Skorpióba lépő Mars, ami halottnak hitt ügyeket is vissza tud hozni, amiről már teljesen lemondtál.

OROSZLÁN: Kissé ingerlékeny leszel a Mérleg havában. Eleinte azért, mert a pénz fejtörést okoz. Főleg október 2-án és 10-én. Majd október 12-től a Mars jegyváltása otthon mutat galibát. Jó lenne, ha nem vennéd személyes sértésnek, ha egyik családtagod nem ért veled egyet. Nem szabad, nem szabadna hangerő fokozással elérned, hogy bólogasson. Mielőtt leordítod a fejét, hallgasd meg az ő érveit! Lehet, hogy nem mond ostobaságot…

SZŰZ: Bolygód, a Merkúr október 5-én kilép a Szűzből. Előtte még erősnek, sőt legyőzhetetlennek érzed magadat. Utána gyászos hangulat uralkodhat el rajtad. Különösen a pénzügyek aggasztanak. Lehet, hogy nem alaptalanul. De a félelem rossz tanácsadó. Ahogy a károgó hangok is. Keresd olyan emberek társaságát, akik nem probléma, hanem megoldás centrikusak, és nem gyártanak, vagy adnak tovább összeesküvés elméleteket!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google