SZŰZ Havi horoszkóp

2024. augusztus 22. – szeptember 21.

a Nap jegyváltásakor, augusztus 22.-én a születésnapossal = a Szűzzel indul, és mind a 12 jegynek szól:

SZŰZ: Augusztus 22-én 16:55-kor a Nap belép a Szűzbe. Akkora jövés-menés lesz az égen szeptember 21-ig, hogy csak kapkodod a fejedet. 1 hónapon belül 4 bolygó fog jegyet váltani, és 2 bolygó irányt váltani. Köztük számodra legfontosabb bolygód, a Merkúr, amely augusztus 28-án elindul előre, majd szeptember 9-én belép a Szűzbe. Ezáltal visszanyered az irányítást és a magabiztosságodat.

MÉRLEG: Augusztus 29-én bolygód, a Vénusz belép a Mérlegbe. Ez nagyszerű hír, mert békét és szerencsét hoz magával. Szeptember 15 kiemelkedően szerencsés nap lesz a számodra. Ugyanis Jupiter, a Nagy és Vénusz, a Kis szerencse bolygója szerencsés fényszöggel kapcsolódik össze. Ha jót akarsz, igyekezz minél több és minél fontosabb találkozót, döntést erre a napra időzíteni!

SKORPIÓ: A Szűz havában klasszisokkal jobban fogod érezni magadat a bőrödben.  Köszönhető ez annak, hogy mindkét uralkodó bolygód jegyet vált. Plútó szeptember 1-én visszalép a Bakba, és segít, hogy jobban tudj koncentrálni. Mars 4-én a Rákba lép, és meggyőz arról, hogy az érzelmek nem ördögtől valók. Természetes, ha vannak érzéseid. Sőt vonzóbbá tesz, ha felmered vállalni, hogy vannak…

NYILAS: A pénzügyeid területén mutatnak fordulatot a bolygók. Egyrészt a Plútó szerint szeptember 1 után visszakapsz olyan pénzt, ami már egy ideje jár neked. Ez lehet kártérítés, jutalék, osztalék, stb. Másrészt a kiadásaidra nagyon oda kell figyelned, mert a Mars szeptember 4 után olyan kárt jelez, ami bosszúságot jelent. Holott tudod, hogy nem oldódik meg gyorsabban, ha felhúzod magad.

BAK: Nagyhorderejű változást jelent, hogy a Plútó szeptember 1-ről 2-re virradóan visszalép a Bakba. Ez újabb hullámot indít el az életedben. Nincs mese ki kell pucolnod minden mérget testedből, lelkedből és szellemedből. November 19-ig kapsz egy utolsó esélyt = életed során többet nem tér vissza Plútó. Óriási segítséget jelent a Szűzben járó Nap és Merkúr, ha hallgatsz a józan eszedre.

VÍZÖNTŐ: A Plútó szeptember 1-ről 2-re virradóan kilép a Vízöntőből. Ez számodra egy kis megkönnyebbülést jelent. Miközben egy folyamat megtorpanását is. Tény, hogy a mindenféle munkában jót tesz egy kis megállás. És utána jöhet az új fázis. Mindkét uralkodó bolygód (Szaturnusz és Uránusz) is retrográd, ami múltbéli feldolgozandó részeket mutat. Előbb rakj rendet ott, utána fordulj a jövő felé!

HALAK: A Szűz havában magadra és azokra is vigyáznod kell, akiket nem akarsz elveszíteni. Egyetlen vita sem torkollhat szakításba. Kritikus napok: augusztus 28, szeptember 8, 18, 21. 18-án részleges holdfogyatkozás lesz a Halakban, ami számodra veszélyes lehet. A részleges holdfogyatkozás azt jelenti, hogy a teliholdat részlegesen kitakarja a Föld. Az egészséged megőrzése elsődleges.

KOS: Bolygód, a Mars szeptember 4-én belép a Rákba, és te nem fogsz magadra ismerni. Szentimentálissá válsz, és nem érted, hogy mi ez a „nyálas” stílus. Nincs veled semmi baj. Öregszel – ahogy mindenki, aki él -, és itt az ideje, hogy kapcsolatba lépj az érzéseiddel. Védd a magánéletedet, és csak minimális információt ossz meg a családodról! Észszerűen használd a közösségi oldalakat!

BIKA: A Szűz havában kedvező számodra, hogy Plútó visszalép a Bakba, és a Merkúr belép a Szűzbe, mert ezáltal 4 bolygó jár föld jegyekben, ami kiegyensúlyozottságot hoz neked. Ennek áldásos hatását valójában csak szeptember 19-től fogod érezni, de ne bánd! Inkább hallgass a Marsra, és iktass be még egy kis utószezoni nyaralást! Tuti, hogy szeptember 4 után még jó idő lesz.

IKREK: Nem a Szűz hava lesz a kedvenced. Több frusztráló bolygószembenállás arra világít rá, hogy nem halogathatsz tovább pár dolgot. Ilyen pl. az otthonodban egy nagy selejtezés. Ezt időzítsd fogyó Hold idejére: szeptember 18 utánra! De a karriered megtervezése sem várhat. Augusztus 28-án, szeptember 8-án, 18-án és 21-én marcangolod magad, hogy nem jut elég kapacitásod a családodra.

RÁK: Utazásra és/vagy tanulásra jó a Szűz hava. Megkönnyebbülsz, mert egy nagy nyomás lejön rólad: a Plútó jegyet vált szeptember 1-ről 2-re virradóan. És visszatér az életedbe valaki, aki anno nagy hatással volt rád. Tudod, hogy sokat szenvedtél tőle, mégse tudsz nemet mondani neki. Nem baj. Még tanulnod kell általa. Mars szeptember 4-én belép a Rákba, amitől határozottabbá válsz.

 

OROSZLÁN: Sajnos pénzügyi gondokat mutatnak a bolygók augusztus 28-án, szeptember 8-án, 18-án és 21-én. Nincs nagy baj. Csupán a bolygók szerint most még jobban oda kell figyelned, hogy mire adsz ki pénzt. A Plútó jegyet vált szeptember 1-ről 2-re virradóan. Szégyellned kéne, de nem megy. Örülsz, hogy valaki eltűnik. Ő eddig megkeserítette az életedet. Kérdés, hogy tanultál-e belőle?