BAK HAVI HOROSZKÓP (2021. december 21. január 19.)

a Nap jegyváltásakor december 21-én a születésnapossal = a Bakkal indul, és mind a 12 jegynek szól:

BAK: December 21-én 16:44-kor a Nap belép a Bakba. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. Ne lepődj meg, ha a hónap során többször átértékeled az életedet és önmagadat. Vénusz – Plútó együttállás lesz december 25-én, január 2-án újhold, 16-án Nap-Plútó együttállás. Mindhárom új megvilágításba tesz jó pár témát. Az év vége és az új év kezdete egyébként is aktuálissá teszi az újratervezést. Hajrá!

VÍZÖNTŐ: A Bak havában lesz idén a harmadik Szaturnusz-Uránusz kvadrát, ami megviselheti az idegeidet. December 24-én válik egzakttá, de már előtte érezteti feszítő hatását. Továbbra is ébernek, rugalmasnak és optimistának kell maradnod. Pont ezek lesznek a legnehezebbek. Majd január 2-án a Vízöntőbe lépő Merkúr kedvez neked, ha tárgyalnod, tanulnod, vizsgáznod, utaznod kell. Közben az egészségedre is vigyázz!

HALAK: December 29-én bolygód, a Jupiter belép a Halakba, ami nem csak az év vége, de az egész év legszuperebb híre a számodra. Innentől határ a csillagos ég: bármi sikerülhet, ha hiszel benne és önmagadban. Főleg azt a hitet kell megerősítened, hogy megérdemled. Legyen szó szerelemről, pénzről, tanulmányi és munkahelyi sikerekről! Május 11-ig lesz időd erre. Most vedd észre, és értékeld, hogy szerencsés vagy!

KOS: A Bak havában nem dőlhetsz hátra. Az ünnepek előtt, közben és után is gondolnod kell a jövődre. Több fordulatot mutatnak a bolygók: december 25-én, 29-én, 30-án, január 2-én, 9-én és 16-án. Nem mindig fog tetszeni, hogy új helyzet miatt újra és újra át kell gondolnod, neked hogy lenne előnyös. Bízz abban, hogy az élet egyre jobb és jobb felállást készít elő, hogy a lehető legjobban gyere ki belőle!

BIKA: Pont december 24-én lesz egy Szaturnusz-Uránusz kvadrát, ami kiboríthat. Megint szemellenzős, merev nézetekkel, szokásokkal, emberekkel kell harcolnod. Sajnos ez már hetekkel korábban érezhető. Önmagadért tedd meg, hogy nem harcolsz! Mivel felesleg. A Bak hava akkor lesz eredményes, ha elgondolkozol valamilyen továbbképzésen. Több lehetőség is szembe fog jönni. Tőled függ, hogy melyik lesz a tied.

IKREK: A Bak havában kedvező folyamatok indulnak életed több területén. A szerelem terén a Mars több konfliktust és a kiutat is mutatja. Ez meg fog viselni. Ne bánd, mert téged erősít! December 29-én a Halakba lépő Jupiter a karriered nyílegyenes emelkedését jelzi. Szilveszter éjjel „célozd meg a Holdat, és ha elvéted, a csillagokig jutsz”! Január 2-án a Vízöntőbe lép bolygód, a Merkúr, ami élénkítően hat rád…

RÁK: A Bak havában nem szabad folyamatosan másokkal foglalkoznod. Fontos, hogy a szeretteid érezzék a törődést, de neked is szükséged van törődésre, kényeztetésre. Máskülönben lebetegedhetsz. Ez telihold napján a legrizikósabb: január 18-án. Szerencsére december 29-én Jupiter, a Nagy szerencse bolygója belép a Halakba, és szerencsés fényszöget küld neked. Vedd észre, hogy mennyi mindenben szerencsés vagy!

OROSZLÁN: Nem szabad félvállról venned, hogy december 29-én Jupiter belép a Halakba, és neked a következő kb. 5 hónapban extra kiadásokat szimbolizál. Ráadásul a Halak az elúszás veszélyét is jelenti. Szóval legyél észnél, máskülönben hamar mínuszba mész! Ettől függetlenül a Bak havában sok és nehéz munka vár rád. Elengedhetetlen, hogy segítséget kérj. Máskülönben le fogsz robbanni. Szóval nem kicsi a tét…

SZŰZ: Elemedben leszel a Bak havában. Nyugalom és magabiztosság „száll meg”. Ettől minden dolgod gördülékenyen megy. Emellett kreativitásod és vállalkozó kedved topon lesz. Minden ötletet vegyél komolyan, mert nem tudhatod előre, hogy melyik hozza majd az átütő változást! December 29-én Jupiter a Halakba lép, és a párkapcsolati területen minőségi javulást szimbolizál. Akár mi volt eddig, szintet fogsz lépni…

MÉRLEG: Régi Karácsonyok és szilveszterek emléke foglalkoztat. Most sokkal többet nosztalgiázol, mint korábban. Vigyázz, nehogy elmulaszd a jelen csodáját! Közben érthető, ha fenn akarod tartani a hagyományokat. Jó hatással lesz rád, hogy január 2-án Merkúr belép a Vízöntőbe. Innentől jobban fog az agyad, és jobban ki tudod fejezni a gondolataidat. Ezzel párhuzamosan a szüleid számítanak a segítségedre…

SKORPIÓ: Inspirálóan hat rád, hogy december 29-én Jupiter belép a Halakba. Innentől szerencsésebbnek, sőt áldottabbnak fogod érezni magad. Egy fejezet indul el, amiben gyerekvállalás, vagy más vállalkozás szerepel 5 hónapon belül. Január 2-től ingatlan ügyekkel kell foglalkoznod. Pedig nem szeretnél. Megbízhatsz valakit, de jól tudod, hogy az nem olyan, mintha a saját kezedbe veszed a döntést és az irányítást.

 

NYILAS: Gyarapodhat a családod Jupiter szerint, ami december 29-én lép a Halakba. Ez jó hír, mégis frusztrálhat téged. Nem biztos, hogy kikérik a véleményedet. Holott érint a dolog. Az igazságérzeted ismét fellázadhat. Ha ennek teret engedsz, tuti, hogy lebetegszel. Pedig tisztában vagy vele, hogy betegeskedni a legnagyobb luxus mostanában. Szóval inkább higgadj le, és olyasmivel foglalkozz, amire van hatásod!