BIKA HAVI HOROSZKÓP (2021. április 19-május 19.)

a Nap jegyváltásakor április 19-én a születésnapossal = a Bikával indul, és mind a 12 jegynek szól:

BIKA: Április 19-én 22:20-kor a Nap belép a Bikába. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. 27-én telihold lesz, ami próbára fog tenni téged. 30-án a Nap-Uránusz együttállás rendkívüli lehetőséget hoz neked, ami felér egy megvilágosodással. Május 2-án, 6-án és 17-én szuper fényszögek és 11-én az újhold kedvező folyamatokat indítanak el. Ragadd meg! Ne sokat gondolkodj, mert elmegy az esély!

IKREK: A Bika havában az egyik fontos égi esemény, hogy április 23-án a Mars kilép az Ikrekből. Innentől kevésbé fogsz pörögni, és kicsit lelassulsz. Ennél még előnyösebb május 4-én bolygód, a Merkúr, 9-én Vénusz lép be az Ikrekbe. Előbbitől könnyebb lesz kommunikálni. Utóbbitól szebbnek és szerencsésebbnek fogod érezni magad. 14-én Jupiter jegyváltása táguló lehetőségeket mutat meg a karrieredben.

RÁK: Azzal, hogy április 23-án Mars belép a Rákba, szokatlanul agresszívvá válsz. Legalábbis a környezeted szerint. Igyekezz finomítani az akarat megnyilvánulásodon! És kerüld a konfrontációt! Május 14-én Jupiter belép a Halakba, ami neked fantasztikusan jó lelki békét és a sorsba vetett bizalmat erősíti. Minden nap adj hálát! Válaszd ki, hogy épp akkor mi az, amiért köszönetet mondhatsz!

OROSZLÁN: A Bika havában a karriered annyira előtérbe kerül, hogy minden más eltörpül. Ezt nehezményezni fogja a családod, a párod és a barátaid. Április 30-án a Nap-Uránusz együttállás és május 11-én az újhold váratlanul új fényben világítja meg a lehetőségeidet. Kizárólag tőled függ, hogy észre veszed-e, ill. élsz-e vele. Ne feledd, hogy senkinek sem kell megfelelned! Hallgass a belső hangodra!

SZŰZ: A Bika havában bolygód, a Merkúr is a Bikában jár, ami kimondottan megnyugtató számodra. Végre tudsz tervezni, és lépésről lépésre haladni. Május 11-én, telihold napján legyél óvatos a közlekedésben! 14-én Jupiter jegyet vált, és hamarosan olyan valaki lép az életedbe, aki óriási hatással lesz rád. Csodálod, irigyled, vonz, mégis elérhetetlennek érzed. Próbálj meg szélsőségektől mentesen reagálni!

MÉRLEG: Frászt kapsz attól, hogy április 23-án a Mars belép a Rákba, mert valami felfordulást jelez a munkahelyeden. Bölcsen tennéd, ha nem bonyolódnál bele a rivalizálásba és/vagy elégedetlenségbe. Idővel tisztul a kép. Nem érdemes elhamarkodottan reagálni. Mars hajlamosít kapkodásra és bosszankodásra. Tudd, hogy nem maradsz le semmiről! Májusban több bolygó is kedvező folyamatokat indít el.

SKORPIÓ: Bolygód, a Mars április 23-án átlép a Rákba. Majd május 14-én Jupiter a Halakba lép. Ezek szerencsés eseményeket szimbolizálnak. Természetesen a szerencse amellé áll, aki észre veszi, és él vele. Ennek tudatában nyisd ki a szemedet és a füledet! Május 11-én az újhold új emberrel hoz össze. Ő új távlatokat mutathat meg neked. Ne lepődj meg, ha elsőre nem leszel lelkes! Ez idővel változhat.

NYILAS: A Bika havában a legizgalmasabb égi esemény a te szempontodból, hogy bolygód, a Jupiter belép a Halakba. Ez gyarapodást jelent a családodban. Valaki házasodik, költözik, vagy babát vár. Ez téged nem érint valami kellemesen. Ügyesen titkold, hogy nem értesz egyet! Ez az egész átmeneti. Úgy tűnik, lesz később más verzió. Szóval felesleges az elején konfliktusba keveredned. Tudd, hogy happy end lesz!

BAK: A Bika hava kedvedre való lesz. Kiszámíthatóbbak lesznek a dolgaid. Ez megnyugtatóan hat rád. Csak az lesz zavaró, hogy Mars belép a Rákba, ami irritáló emberek irritáló stílusát jelenti. Semmiképp se reagálj! Persze nem kell hagynod magad. Amennyiben azt érzékeled, hogy valaki támadóan, sértően lép fel, védd meg magad! Húzd meg a határokat! De közben tartsd meg azt a modort, ami vállalható!

VÍZÖNTŐ: A Bika havában a családod és az otthonteremtés foglalkoztat. Igazad van, ha most ezek élveznek előnyt. A karrier és a pénz mit sem ér család nélkül. Április 23-án Mars jegyet vált, ami arra hívja fel a figyelmedet, hogy vigyázz az egészségedre. Különösen a gyomrod lehet érzékeny. Jó lenne, ha nem koplalnál. Egyél sok nyers zöldséget és gyümölcsöt! És igyál sok folyadékot: forrásvizet és gyógyteát!

HALAK: A Bika havában csodálatos égi esemény várható: bolygód, a Jupiter belép a Halakba május 14-én. Innentől a mennyekben érzed magad. Olyan, mintha minden vágyad teljesülhetne. Ráadásul Jupiter a Nagy szerencse bolygója. Szóval a szerencse is melléd áll. Ne szégyelld! „A szerencse odamegy, ahol törekvést lát.” Ez azt is jelenti, hogy ne hagyd félbe azt, amiért hetek, hónapok, évek óta küzdesz!

 

KOS: A Bika havában több téma átbillen a holtponton. Bolygód, a Mars április 23-án jegyet vált. Ez hatással lesz családi-, és/vagy ingatlan ügyeidre. Vigyázz, mert a Mars meggondolatlanságra sarkall! Ez pedig semmiképp sem segít. Az jó, hogy tele vagy tettvággyal és ambícióval. De ne ess át a ló túl oldalára! Május 11-én, újhold napján új pénzforrás nyílik meg. Kérdés, hogy tényleg megéri-e.