IKREK HAVI HOROSZKÓP (2021. május 20 – június 20.)

 a Nap jegyváltásakor május 20-án a születésnapossal = az Ikrekkel indul, és mind a 12 jegynek szól:

IKREK: Május 20-án 21:23-kor a Nap belép az Ikrekbe. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. 26-án telihold lesz, ami teljes holdfogyatkozással jár együtt. Ez nem jó jel. De szerencsére itt, Magyarországon nem lesz látható. 30-án bolygód, a Merkúr hátrálni kezd, ami régi helyzetek ismétlődését hozhatja. Június 11-én Mars az Oroszlánba lép, ami felélénkíti a társasági életedet.

RÁK: Az Ikrek havában meglehetősen nagy jövés-menés lesz nálad. Június 2-án Vénusz, a szépség, a szerelem és a kis szerencse bolygója belép a Rákba. Innentől szépnek, szerelmesnek és kicsit szerencsésnek fogod érezni magad. Majd ezek után 11-én Mars kilép a Rákból. Innentől kevésbé leszel türelmetlen. Ennek a párod és a környezeted fog a leginkább örülni. Sokkal kevesebb konfliktusod lesz.

OROSZLÁN: Az Ikrek havában fel kell készülnöd meglepetésekre. Május 23-án Szaturnusz retrográdba fordul. Ez után több régi ismerőssel fogsz összefutni. Lesz köztük olyan, aki megdobogtatja a szívedet. Miközben megvizsgálhatod, hogy van-e még közös dolgotok, vagy el kell végleg engedned. Június 11-én Mars belép az Oroszlánba, ami téged felpörget. Magasabb fordulatszámra kapcsolhatsz szó szerint és átvitt értelemben is.

SZŰZ: Itt az ideje a jövőddel foglalkozni. Folyton mások szekerét tologatod. Közben elfelejted önmagadat menedzselni. Ezen változtatnod kell. Az Ikrek hava erre alkalmas. Május 30-án Merkúr retrográdba fordul, ami régi munka lehetőséget, régi főnököt, régi pozíciót hoz vissza. Június 10-én az újhold újításra sarkal. Ebből a kettőből valami nagyszerű dolog fog kialakulni. Persze csak akkor, ha készen állsz.

MÉRLEG: Szuper napok jönnek: május 20, június 3, 10. Az Ikrek havában sokkal felszabadultabbnak fogod érezni magad az elmúlt hetekhez képest. Optimistábban és kreatívabban állsz hozzá azokhoz a feladatokhoz, amik eddig nyomasztottak. Vedd észre, hogy ilyen vagy valójában! Bolygód, a Vénusz június 2-án belép a Rákba, és kis szerencsét hoz neked a karrieredben. Idő kell ahhoz, hogy ezt szerencsének nevezd.

SKORPIÓ: Május 26-án teljes holdfogyatkozás lesz, ami szerencsére Magyarországon nem látható. De ettől még óvatosságra int. Elsősorban anyagi területen. Jól tennéd, ha nem most vennél fel hitelt, és nem költenél többet, mint amennyid van. Június 2-án Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép a Rákba, ami kis szerencsét hoz neked. Vizsgaidőszakban ez tényleg jól jön. De ha nem vizsgázol, akkor se bánod.

NYILAS: Az Ikrek havában rengeteg izgalmas találkozásban lesz részed. Hihetetlenül pezseg körülötted az élet. Csak arra ügyelj, hogy május 26-án, teljes holdfogyatkozás napján ne vitázz senkivel! Mert akivel most szakítanál, azzal nem lesz több esély békülésre. Akkor se, ha Magyarországon nem lesz látható a holdfogyatkozás. Június 11-én Mars belép az Oroszlánba, ami téged feltüzel. Figyelj az érzékeny lelkűekre!

BAK: Tuti, hogy nagy felhajtás lesz a május 26-i teljes holdfogyatkozásból. Pedig Magyarországon, egész Európában, Afrikában és Közel-Keleten sem lesz látható. Téged sokkal kellemetlenebbül érint egy június 5-dikei Mars-Plútó szembenállás. Készülj fel arra, hogy olyan emberekkel kell zöld ágra vergődnöd, akik kényesek és közben provokálóan viselkednek! Kövess el mindent, hogy ne legyen ebből konfliktus!

VÍZÖNTŐ: Semmi mással ne törődj, csak azzal, hogy épségben átvészeld a június 15-öt! Lesz egy kvadrát a Szaturnusz és az Uránusz között. Ilyen február 17-én volt már. Most megismétlődik, aminek garantáltan nem fogsz örülni. Ez egy olyan feszültség, ami elkerülhetetlen, és kizárólag bölcs, csendes türelemmel kezelhető. Fontos, hogy tudd, hogy mivel lassú bolygókról van szó: +, – 5 nappal kell kalkulálnod.

HALAK: Az Ikrek hava a családodról és a fészekrakásról szól. Sajnos adódhatnak nézeteltérések. Nem mindenben fogtok egyetérteni. De ettől ne borulj ki! A legrázósabb nap a május 26 lesz. Ekkor telihold és teljes holdfogyatkozás is lesz az égen. Az utóbbi Magyarországon nem lesz látható (szerencsére). Június 2-án Vénusz belép a Rákba, ami jó hatással lesz a lelkedre. Innentől úgy fogod érezni, hogy rend van.

KOS: Saját érdekedben maradj nyitott, mert az Ikrek havában sok infó jön hozzád! Ezek közül lesz olyan, amivel első hallásra nem tudsz mit kezdeni. Raktározd el, mert majd később derül ki, hogy mire lesz jó! Május 26-án legyél nagyon-nagyon óvatos az utakon, mert a telihold és a teljes holdfogyatkozás balesetveszélyt jelent! Június 11-én bolygód, a Mars belép az Oroszlánba, és fel leszel dobódva.

BIKA: Az Ikrek havában egyetlen nap lesz, ami igencsak próbára teszi a türelmedet és a toleranciádat: június 5. Egy kellemetlen kvadrát munkahelyi konfliktust szimbolizál. A főnököddel semmiképp se keveredj összetűzésbe! Nem éri meg. Ráadásul elvesztheted a csatát és a munkádat is. Június 11-én Mars belép az Oroszlánba, és az otthoniakra tereli a figyelmedet. Ráébredsz, hogy mennyire fontos is a család.