KOS HAVI HOROSZKÓP (2021. március 20.-április 18.)

a Nap jegyváltásakor március 20-án a születésnapossal = a Kossal indul, és mind a 12 jegynek szól:

KOS: Március 20-án 10:25-kor a Nap belép a Kosba. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. 28-án telihold lesz, ami tőled türelmet követel meg. Szinte mindenki sértődékeny lesz a közeledben. Április 4-én Merkúr is belép a Kosba. Innentől figyelned kell arra, hogy milyen hévvel beszélsz. Nehogy megijessz olyan embereket, akik félénkebbek nálad. 14-től a pénzügyeid felfelé kezdenek ívelni.

BIKA: A Kos havában ingerlékennyé válhatsz, mert többször úgy érzed, hogy kivették a kezedből az irányítást. Ilyenkor tedd fel a kérdést magadnak: „Tudok most bármit tenni?”! Ha a válasz igen, akkor cselekedj! Ha a válasz nem, akkor várj! Április 14-én bolygód, a Vénusz belép a Bikába. Ettől jobb passzba kerülsz. Semmi konkrét, mégis jobban érzed magad a bőrödben. És melléd áll a szerencse.

IKREK: Március 22-én és április 17-én az Ikrekben járó Mars trigont kap a Szaturnusztól, majd a Jupitertől. Ezek a napok kimagaslóan sikeresek lesznek a számodra. Próbálj meg minél több és minél fontosabb ügyeket idetenni! A Kos havában hasznos lenne számodra, hogy ha észre vennéd, hogy mennyi barátod és segítőd van. Maga tudat is óriási erőt ad neked. Ezen kívül még protekciót is kaphatsz.

RÁK: A Kos hava a karriered szempontjából jelent nagy lehetőséget. Ha van munkád, akkor előre léphetsz. Ha nincs munkád, akkor találhatsz újat. Különösen április 12-én, újhold napján. Szinte folyamatosan lelkiismeret-furdalás gyötör, hogy a családod nem szenved-e hátrányt azért, mert te most a hivatásodra fókuszálsz. Különösen a teliholdas napon jelent ez fejfájást: március 28-án. Ne emészd magad!

OROSZLÁN: A Kos havában remek formában leszel. Energia szinted és erőd is topon lesz. Amit most kitalálsz, megtervezel, az sikerre van „ítélve”. Különösen újhold napjára érvényes ez: április 12-re. Viszont óvatosnak kell lenned teliholdas napon: március 28-án. Az utakon legyél elővigyázatos és éber! Nem kell félned. Elég, ha körültekintően haladsz. És legyél türelmes az ideges emberekkel!

SZŰZ: A Kos hava egy kényes témában hoz neked kihívást: pénzügyek terén kell megfontoltnak lenned. Különösen telihold napján: március 28-án. Ne költs feleslegesen! Jobb, ha összeírod a kiadásaidat. Így könnyebb számon tartani, mire mennyit adsz ki. Március 22-én és április 17-én a munkahelyeden jó hangulat fog uralkodni. Érdemes lenni tisztázni, hogy ki mit vár el a többiektől, ill. mire van szüksége.

MÉRLEG: Március 28-án a teliholdas nap sértődékennyé és túl érzékennyé tesz téged. Bármiből könnyen nézeteltérés alakulhat ki. Április 12-én, újhold napján egy új emberrel hozhat össze a sors. Persze csak akkor, ha nincs még párod. Ha van, akkor is találkozhatsz érdekes emberrel, de ebből nem párkapcsolat lesz. 14-től bolygód, a Vénusz költekezésre csábít. Vigyázz! Nehogy mínuszba menj!

SKORPIÓ: Bolygód, a Mars 2x fog szuper fényszöget kapni: március 22-én és április 17-én. Ezek lendületet és elismerést hoznak neked. Eltökélt vagy, hogy a munkádban előbbre juss, de a szívügyek időnként elviszik a figyelmedet. Nehéz dolgod lesz április 14-től, amikor Vénusz, a szerelem bolygója belép a szerelem területére. A pároddal fellángol a szerelem. Ha még nincs, akkor megtalálhatod a szerelemet.

NYILAS: A Kos havában olyan találkozásban lesz részed, ami egyszerre fog frusztrálni, és vonzani. Több fura emberrel lesz dolgod. Lesz közöttük valaki, aki nagy hatással lesz rád. Hogy ebből szerelem lesz, vagy barátság, vagy vita, az a te reakciódon múlik. Ne hagyd magad kibillenteni, provokálni! Április 12-én, újhold napján új ötlet pattanhat ki a fejedből, ami áttörést fog eredményezni egy régi ügyben.

BAK: A Kos havában figyelmed középpontjában a fészekrakás lesz. Az április 12-dikei újhold új megoldást hoz. Ám előtte: március 28-án bosszantó akadályba ütközöl. Nem könnyíti meg a dolgodat a családod, akik segítő szándékkal beleszólnak a döntéseidbe. Ne legyél velük türelmetlen! Hiszen segíteni akarnak. Április 14-től békésebb hangulatot hoz neked Vénusz, a Kis szerencse bolygója, ami szerencsét is hoz.

VÍZÖNTŐ: A Kos havában lesz 2 szuper napod: március 22 és április 17. Bármit csinálsz, az sikerre van ítélve. Bátran tedd bele a meggyőződésedet és a lelkesedésedet! Ugyanis mindez életvidámmá és kreatívvá tesz téged. Olyan ügyekben találsz megoldást, ami eddig nem ment. Ezzel párhuzamosan gyerekekkel kapcsolatos témákban is döntened kéne. Az aktuális élethelyzetedtől függ, hogy ez pontosan mit takar.

 

HALAK: A Kos hava arra alkalmas, hogy az anyagi dolgaidat végre átfésüld. Március 28-án, telihold napján nagyon figyelj oda, hogy mire adsz ki pénzt! Április 12-én, újhold napján új pénzforrás nyílhat meg neked. Április 14 után vár rád egy szép hely: Vénusz, a szépség bolygója egy szép helyre vezet. Remélhetőleg Húsvét után enyhülnek a korlátozások, és mehetsz kirándulni, utazni, rokonlátogatásra.