MÉRLEG HAVI HOROSZKÓP (2021. szeptember 22 – október 22.)

a Nap jegyváltásakor szeptember 22-én a születésnapossal = a Mérleggel indul, és mind a 12 jegynek szól:

MÉRLEG: Szeptember 22-én 21:07-kor a Nap belép a Mérlegbe. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. Október 6-ig a 6 retrográd bolygó nem enged el: még fogva tart a múlt. De október 6-tól fokozatosan jobban leszel, és megkönnyebbülhetsz. A legkedvezőbb napok: szeptember 25, 30, október 4, 6, 15, 19. Viszont legyél óvatos október 1-én, 8-án, 17-én és 20-án. Utóbbi a telihold miatt szakító próba.

SKORPIÓ: A Mérleg havában nem leszel a helyzet magaslatán. Se a közérzeted, se az optimizmusod nem lesz túl fényes. Különösen kritikus napok: szeptember 23 és október 1. Átmenetileg függeszd fel azokat a terveidet, amelyek merevvé tesznek, tennének! Inkább hallgass a megérzéseidre! Meglepő helyzetekben kapcsol be az intuíciód, ami meglepő megoldást mutat neked. Legyél türelmes önmagaddal és a folyamatokkal!

NYILAS: A Mérleg az egyensúly megteremtésének szimbóluma. Törekedj arra, hogy életed minden területén a kettősség egyensúlyba kerüljön! Vonatkozik ez a munka-párkapcsolat, család-karrier, egészség-alkalmazkodás kettősségére. Közben észre kell venned, hogy ki a barátod és a szövetségesed. Ők veled vannak jóban és rosszban. Nélkülük szélmalomharcot vívsz. Gondolj arra, hogy a támogatás szerencsére kölcsönös!

BAK: Október 6-ig van időd, hogy régi ügyeket tisztába tegyél. Lehet, hogy ehhez kell a másik fél. De az is előfordulhat, hogy nem, mert önmagadban kell rendet tenned. Olykor a saját lelkiismereteddel szembenézni a legnagyobb kihívás. Október 6 után már ne hátra, hanem előre nézzél! Ezek mellett kerülnöd kell a munkahelyi konfliktust. Rázós napok: szeptember 22, október 1 és 17. Hasznos ezt tudnod…

VÍZÖNTŐ: Régi gondolatok, régi be nem teljesült vágyak visszahúzhatnak október 11-ig és 18-ig. Ezen a 2 napon 2 nagy bolygó: a Szaturnusz és a Jupiter több hónap hátrálás után végre elindul előre, ami nagy fellélegzést jelent neked. Végre beragadt, elakadt dolgaid elindulhatnak előre. Persze nem maguktól. Te is kellesz hozzá. Amennyiben elszánod magad a továbblépésre, akkor tedd meg! De ne siettesd magad!

HALAK: Elengedhetetlen, hogy a kiadásaidat kordában tartsd a Mérleg havában. Biztos, hogy meg fogsz bánni valamit, amire meggondolatlanul költesz. Sajnos nem csak anyagi veszteség érhet. Lehet, hogy valaki kilép az életedből. Nem biztos, hogy megharagszik. Lehet, hogy másfelé visz az útja. Ne gyászold! Inkább adj hálát, hogy ismerhetted! Az igazi szeretet megengedő, nem korlátozó. Ugye, egyet értesz?

KOS: A Mérleg havában értékeld, ha van párkapcsolatod! Becsüld meg őt! Mert ha te nem becsülöd, akkor más fogja megtenni. Különösen október 20-án kell óvnod a kapcsolatodat. Telihold különösen törékennyé teszi a harmóniát. Amennyiben még nincs párod, az október 6-dikai újhold tálcán hozza eléd a lehetőséget. A többi tőletek függ. Jó lenne, ha nem sürgetnéd se magad, se a másikat, se az ismerkedést…

BIKA: Veszélyes, ha kinyitod a szívedet. Nem csak szerelem jöhet be, hanem sértés is. Sajnos lesz okod a sértődésre szeptember 23-án és október 1-én. Kérdés, hogy mit érsz el a sértődéssel. Te sem szereted, ha a másik duzzogással akar elérni valamit. Szóval te se folyamodj ilyen taktikához! Ezzel párhuzamosan koncentrálj a munkádra! Jobb lenne, ha nem hibáznál, mert önmagaddal szúrsz ki, ha korrigálnod kell.

IKREK: A Mérleg havában elemedben leszel: tele leszel ötlettel és vállalkozó szellemmel. De nem lesz könnyű dolgod október 18-ig. Ugyanis bolygód, a Merkúr október 18-án elindul előre, és minden visszahúzó erőnek vége. Rendkívüli események feldobnak október 4-én. Majd új ajtók nyílnak meg október 6-án, 8-án, 9-én és 10-én. Legyél nyitott és kíváncsi! Közben hallgass a megérzéseidre! Ez megkönnyíti a dolgodat.

RÁK: Családi és/vagy ingatlan ügyekben átbillenhetsz a holtponton. Mindaz, ami eddig fejtörést okozott, megoldódni látszik. Különösen újhold napján: október 6-án. Persze csak abban az esetben, ha kellően nyitott vagy új megoldásokra. Ehhez bátorságra is szükséged lesz. Könnyen lehet, hogy már annyira belebonyolódtál a gondokba, hogy nem látod meg hamar a kiutat. Vagyis időt kell adnod magadnak és a folyamatnak…

OROSZLÁN: A Mérleg havában régi és új ismerősökkel is összefuthatsz. Mindenkitől kapsz valami útravalót. De nem kell hagynod, hogy mindenki beleszóljon az életedbe. Többször fogsz magadban pufogni. Lehet, hogy hangot kéne adnod a nem tetszésednek, mert ha csendben maradsz, azt hiheti a másik, hogy egyet értesz. De ne feledd, hogy a „stílus maga az ember”. Szóval addig szólj, amíg nem borulsz ki! Ne várj túl sokat!

 

SZŰZ: Ne bosszankodj régi dolgokon! A Mérleg havában kapsz egy új esélyt, hogy néhány régi ügyet rendbe tegyél. Ezt október 18-ig meg kell tenned. Mert utána már nem hátra, hanem előre kell nézned. Emellett a pénz központi szerepet fog betölteni az életedben. Számold, tervezgesd, de ne ess túlzásba! Már többször megtapasztaltad, hogy örvényszerűen lehúz, ha rágörcsölsz az anyagiakra. Vagyis ne most tedd!