NYILAS HAVI HOROSZKÓP (2021. november 22. december 20.)

a Nap jegyváltásakor november 22-én a születésnapossal = a Nyilassal indul, és mind a 12 jegynek szól:

NYILAS: November 22-én 03:18-kor a Nap belép a Nyilasba. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. November 24-én a hírhozó Merkúr, december 13-án a versengő Mars is belép a Nyilasba. Innentől figyelned kell az információkra és az ellenfeleidre egyaránt. A december 4-i újhold új megvilágításba helyez pár témát. December 7-én, 12-én és 19-én bánj hímes tojásként azokkal, akiket nem akarsz elveszíteni!

BAK: A Nyilas havában nem leszel kifejezetten optimista. Vedd észre, ha a keserűség beszél belőled! Elkerülhetetlen, hogy átértékeld az önmagadról alkotott képet. Ez egy folyamat, aminek a csúcsa a december 11-i Vénusz – Plútó együttállás. Semmiképp se kritizáld, vagy bántsd magad! 13-án Merkúr belép a Bakba, és segít, hogy érthetően fejezd ki azt, amit gondolsz, érzel, akarsz. Írásban és szóban egyaránt.

VÍZÖNTŐ: „Azért vannak a jó barátok…” A Nyilas havában ne feledkezz meg a barátaidról! Tudd, hogy segítenének, ha kérnéd! Hajlamos vagy magányos farkasként küzdeni. Egy december 24-i Szaturnusz – Uránusz kvadrát már elkezdi éreztetni a hatását, amitől egyre ingerültebbé válsz. Lesznek a közeledben olyanok, akik felháborodnak a stílusodon. Jobb lenne, ha nem rántanád meg a válladat, hanem visszafognád magad.

HALAK: Június 25 óta retrográd = hátráló, Halakban járó Neptunusz december 1-én végre elindul előre. Ez remek hír a számodra, mert vége a nosztalgiázásnak. Végre átbillensz a holtponton, és te magad is elindulsz előre. Mindeközben a munkahelyeden nagy jövés-menés lesz. Személyi és pozícióbeli változások kavarják fel az állóvizet. Nem mindegyik fog tetszeni neked. Különösen december 7-én és 12-én.

KOS: A Nyilas havában nincs helye a meggondolatlan költekezésnek. Máskülönben olyan lehúzó örvénybe fogsz kerülni, amiből nehezen tudsz kikecmeregni. Szerencsére december 13-án bolygód, a Mars átlép a Nyilasba. Onnantól egyszerűbb dolgod lesz. De addig okosan kell lavíroznod a kísértések közepette. Ettől függetlenül külföldi utazás, munka és/vagy továbbképzés lehetősége jön be a képbe. Érdemes megfontolnod.

BIKA: Tuti, hogy valamit vagy valakit el kell engedned a Nyilas havában. Veszteségként éled meg ezt. Holott régóta tudod, hogy lejárt a szavatossága. Nem lesz könnyű dolgod december 7-én, 12-én és 19-én. Ezzel párhuzamosan a kiadásaidat is kordában kell, kellene tartanod. Az év végi ünnepek megterhelőek lesznek anyagilag. Értelmes, jól átgondolt tervvel felvértezve elkerülheted a felesleges költségeket.

IKREK: Bolygód, a Merkúr a Nyilasba lép november 24-én. Ez két dolgot jelent: 1. Innentől nem lesz egyszerű a kommunikáció, mert csupa olyan emberrel lesz dolgod, akik feleslegesen elvont stílusban kommunikálnak. 2. Valaki egyszerre fog vonzani, és taszítani. Ez a húzd-meg-ereszd-meg kapcsolat iszonyatosan sok energiádat viheti el más fontos ügyektől. Pl. a családodtól, munkádtól, tanulástól, házi munkától, stb.

RÁK: Irtó nagy közhely, mégis igaz, hogy fő az egészség. Ezen legyen a fókuszod a Nyilas havában! A munkád, a közérzeted, a lelki egyensúlyod és még sok más ügyed az egészségi állapotodtól függ. Meg kell találnod az egészséges egyensúlyt. És nem elég megtalálni, hanem meg is kell tartani. A tested olyan, mint az autód: törődnöd kell vele, ha azt szeretnéd, hogy még sokáig szolgáljon. Csak te teheted meg…

OROSZLÁN: Kedvedre való lesz a Nyilas hava. Elkezdhetsz készülni a karácsonyra. Hangolódj rá fokozatosan! És szakíts a hagyományokkal! Találj ki új dizájnt, próbálj ki új ízeket, keress új beszerzési forrásokat! Mindez átszínezi azt, amit eddig a karácsonyról hittél. Úgy fogsz járni, mint a kisgyerek, aki úgy tud örülni, mintha ez lenne az első karácsonya. Valld be, hogy pont erre vágysz a szíved mélyén!

SZŰZ: A Nyilas havában a családod gondoskodik arról, hogy ne jusson elég kapacitásod a munkádra. Ráadásul a párod, vagy a párkapcsolatod is zavaros szituációk tisztázása miatt fejtörést okoz neked. Különösen december 7-én, 12-én és 19-én. Nagy szükséged lesz józanságra és mértéktartásra, ha nem akarod elveszíteni a munkádat. Eddig is sikerült összeegyeztetned a magánéletet és a munkát. Most se lesz másképp.

MÉRLEG: Két téma között őrlődsz: a tanulás és a család. Mivel mindkettő fontos a számodra, és mindkét helyen halaszthatatlan feladatok várnak rád, képtelennek érzed magad arra, hogy jól teljesíts. Holott közel sem ilyen vészes a helyzet. Azt kéne észrevenned, hogy kimerült vagy. Ha nem tudsz szabadságot kivenni, akkor esténként bújj korán ágyba, ne vállalj extra munkát, és hétvégén is kímélő üzemmódra kapcsolj!

 

SKORPIÓ: A Nyilas havában bolygód, a Mars továbbra is a Skorpióban jár. Ettől energikus és türelmetlen vagy. Egyesek szerint ingerlékeny és agresszív. Vigyázz, mert nem tesz jót a népszerűségednek, ha elengeded az indulatok gyeplőjét! Ha azt hiszed, hogy neked nincs szükséged népszerűségre, akkor tévedsz. Ugyanis a népszerűség nem színpadi értelemben fontos, hanem a feléd irányuló jóindulat miatt.