OROSZLÁN HAVI HOROSZKÓP (2021. július 22-augusztus 21.)

a Nap jegyváltásakor július 22-én a születésnapossal = a Oroszlánnal indul, és mind a 12 jegynek szól:

OROSZLÁN: Július 22-én 16:12-kor a Nap belép az Oroszlánba. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. 24-én hajnalban telihold lesz, ami ingerültséget generálhat közted és a környezeted között. 28-án Jupiter visszalép a Vízöntőbe, ami nem várt régi ismerős visszatérését jelenti. Kísért a múlt. Ami azt jelenti, hogy még van dolgod vele. Augusztus 8-dikai újhold új fejezetet nyithatsz, ha készen állsz.

SZŰZ: Az Oroszlán havában július 25-én bolygód, a Merkúr és a kíméletlen Plútó oppozícióba kerül, ami kíméletlen szócsatát eredményezhet. Okosabb lenne, ha ezt most elkerülnéd, mert Plútó nem sok esélyt ad neked. Július 22-én Vénusz, 29-én Mars, augusztus 11-én Merkúr lép a Szűzbe, ami megnyugvást és belső békét hoz neked. De ne ess túlzásba a kritika, a szőrszálhasogatás és a számolgatás terén!

MÉRLEG: A Nappal egy napon, július 22-én bolygód, a Vénusz a Szűzbe lép. Ettől kissé bogarassá válhatsz. Mindenkinek vannak mániái, amelyekhez ragaszkodik. Szinte lehetetlen lesz ezzel szembesülnöd most. A környezeted kritikáiból következtethetsz rá. Szerencsére Vénusz augusztus 16-án hazatér = belép a Mérlegbe. Innentől mindent sokkal szebbnek, vonzóbbnak és szerethetőbbnek fogsz látni. Önmagadat is.

SKORPIÓ: Az Oroszlán havában egyes dolgaid előre haladnak, mások hátrálnak. Előbbi a karriered: sok új impulzus ér. Ne számíts uborkaszezonra! Ragadj meg minden lehetőséget! Ha nem vagy biztonsági játékos, óriási távlatok nyílhatnak meg előtted. Július 28-án Jupiter egy régi témát és/vagy rokont hozhat vissza a képbe. Bosszankodás helyett vizsgáld meg, hogy tudsz-e jobb megoldást találni, mint anno!

NYILAS: Bolygód, a Jupiter július 28-án visszalép a Vízöntőbe. Ez régi ügyek új módszereit mutathatja meg neked, ha egy cseppet nyitott vagy. Lehet, hogy unod már. Lehet, hogy úgy érzed, mindent kipróbáltál már. De Jupiter segít, hogy végleges és jó megoldást találj. Augusztus 11-én és 20-án olyan oppozíciók lesznek az égen, amelyek fokozott óvatosságra intenek a közlekedésben és a kommunikációban egyaránt.

BAK: Nem fogsz tiltakozni az ellen, amit Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója szimbolizál: július 18 után olyan pénzt kapsz meg, ami már rég járt neked, de lemondtál róla. Van bőven helye ennek a pénznek. Azonban jól tennéd, ha nem hoznál döntést július 29-én, augusztus 1-én, 2-án, 11-én és 20-án. Július 22-én Vénusz, 29-én Mars, augusztus 11-én Merkúr lép a Szűzbe, ami megfontoltságot és józanságot hoz neked.

VÍZÖNTŐ: Azt hihetted, hogy elhagyott szerencse. De július 28-án Jupiter, a Nagy Szerencse visszalép a Vízöntőbe. Innentől december 28-ig számtalan módon segít neked Fortuna. Engedd meg neki! Azonban lesznek kritikus napok: július 24, 29, augusztus 1, 2, 11 és 20. Ezeken a napokon kerüld a konfliktust! Különösen a szeretteiddel ne vessz össze! Akkor se, ha ők minden létező módon provokálni próbálnak!

HALAK: Jupiter, az egyik uralkodó bolygód július 28-án kilép a Halakból. Ettől lehangolódhatsz. Tudj róla, hogy Fortuna valami nagyszerű dolgot készít neked, amit majd december 29 után fogsz megkapni. Szóval megéri várnod. Július 22-én Vénusz a szépség és szerelem bolygója a Szűzbe lépve olyan emberrel való találkozást ígér, aki elvarázsol. Augusztus 10-én Vénusz-Neptunusz szembenállás érzékenyen érint.

KOS: Koncentrálj a munkádra! Július 22-én Vénusz, 29-én Mars, augusztus 11-én Merkúr lép a Szűzbe, ami egyértelművé teszi, hogy mi a dolgod. Augusztus 16-án Vénusz a Mérlegbe lépve felélénkíti a szerelmi életedet. Többen is veled akarnak randizni. Amennyiben van párkapcsolatod, akkor vigyázz, hogy ne legyen oka féltékenykedni! Ha nincs párod, akkor nehéz lesz döntened, hogy kit vegyél komolyan, kivel randizz.

BIKA: Nem lesz könnyű dolgod megtalálnod az egészséges egyensúlyt a magánéleted és a hivatásod között. Hol erre, hol arra billensz ki. Legrázósabb napok: július 24, 29, augusztus 1, 2, 11 és 20. Vagyis szinte folyamatosan figyelned kell arra, hogy mindkét témára jusson időd és kapacitásod. Ezzel párhuzamosan egy régi ügy miatt szükséged lesz a memóriádra. Meg kell védened az igazadat és a pozíciódat.

IKREK: Az Oroszlán havában felélénkül a társasági életed. Sokan akarnak veled találkozni, beszélgetni. Utazás és tanulás is aktuális. Élvezni fogod, hogy válogathatsz az izgalmasnál izgalmasabb programok közül. Minél többre igent mondasz, annál több élménnyel gazdagodsz. Ezekből juthat a hidegebb napokra, amikor megmelengeti a szívedet mindaz, ami nyáron történt. Majd ezeket kibonthatod, folytathatod.

 

RÁK: Az Oroszlán havában többször fog nyomasztani az érzés, hogy nagyhorderejű ügyben kell döntened. Emlékeztetned kell magadat arra, hogy az idő neked dolgozik. Inkább azzal foglalkozz, hogy mit kéne tanulnod. Valamilyen képzés sokat lendítene a megítéléseden. És jól mutatna az önéletrajzodban. Július 22-én és augusztus 10-én akadályokba botolhatsz. Ezek nem akarnak eltéríteni, csak próbára tesznek.