RÁK HAVI HOROSZKÓP (2021. június 21 – július 21.)

a Nap jegyváltásakor június 21-én a születésnapossal = a Rákkal indul, és mind a 12 jegynek szól:

RÁK: Június 21-én 05:17-kor a Nap belép a Rákba. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. 24-én telihold lesz, ami duplán kellemetlen, mert aznap lesz egy Vénusz-Plútó szembenállás is. A kettő együtt garancia a nézeteltérésre. Igyekezz semmin sem megsértődni! Július 18-i Nap-Plútó szembenállás is érzékenyen érint téged. Az egyensúly szerint kedvező napjaid június 21, 23, július 12 és 15.

OROSZLÁN: A Rák havában ellentmondásos folyamatok zajlanak az égen. Ami fejtörést, bosszúságot és stresszt mutat: július 1-i és 7-i bolygó szembenállások. Úgy fogod érezni, hogy az idő ellened dolgozik. Ne aggódj, inkább legyél mindig pontos! Július 13-án egy Mars-Vénusz együttállás egyfajta babyboom. Ha gyermeket szeretnél, akkor ez jó hír. Ha ez nem aktuális, akkor egy remek ötlet pattan ki a fejedből.

SZŰZ: Bolygód, a Merkúr június 23-án elindul előre, ami jó hatással lesz rád. Vége a nosztalgiázásnak, irány előre! Majd július 11-én belép a Rákba. Innentől a kommunikációt átitatják az érzelmek. Vigyázz, mert a józanságot felváltja a szentimentalizmus. 12-én a Jupiterrel trigonba kerül, ami egy bőbeszédű emberrel való találkozást jelent. Kérdés, hogy lesz-e türelmed végig hallgatni a mondókáját.

MÉRLEG: Június 24-én és július 18-án olyan bolygó szembenállások lesznek az égen, amik elbizonytalanítanak a jövővel kapcsolatosan. Ne hagyd magad! A Rák hava arról szól, hogy a Nap reflektorként megvilágítsa az utadat. Nem baj, ha újból átgondolod, hogy merre tovább, de nem szabad megkérdőjelezned az eredeti ötleteidet. Keress olyan embereket, akik józanul képesek rálátni a karriered alakulására! Ők segíthetnek.

SKORPIÓ: A Rák havában elemedben eszel. Folyamatosan kapsz támogató fényszögeket. Ennek hatására minden a kezedre játszik. Érdemes lenne most odatenni magad, mert megéri. Ráadásul a szerencse is melléd áll. Vénusz, a Kis szerencse és Jupiter, a Nagy szerencse bolygója is segít neked. Július 13-án a Mars-Vénusz együttállás a munkahelyeden egy szokatlan találkozást szimbolizál. Lesz közös feladatotok.

NYILAS: A Rák havában a kiadásaidra és a pénzedre kell vigyáznod. Jó lenne, ha valami tartalékot képeznél. Sajnos több kellemetlen bolygóállás szerint adódhat váratlan költséged. Mindegy, hogy elromlik, eltörik, vagy elveszted, pénzbe fog kerülni. Mielőtt kapkodnál, járj utána, kérdezz meg egy szakértőt! Hátha tudod enyhíteni az árát. Szerencsére nem esel kétségbe, és ezzel párhuzamosan nem is bosszankodsz.

BAK: Nem fogsz reklamálni akkor, ha nem te leszel a reflektorban. Ha van párod, akkor sütkérezzen ő! De te ne legyél féltékeny! Az ő sikerét te is élvezheted, ha nem válsz iriggyé. Amennyiben nincs még párod, a Rák havában rátalálhatsz. Sőt, több alkalmas személlyel is összehoz a sors. Nem kell kapkodnod. Idővel kiderül, hogy kivel tudsz teljes összhangba kerülni. Ezt se erőltetni, se sürgetni nem lehet.

VÍZÖNTŐ: Kapkodhatod a fejedet. Hihetetlen sokszínű emberrel fogsz találkozni a Rák havában. Hol szerelembe esel egyikkel, hol pert fontolgatsz, hol vonz a másik, hol taszít. Okosan tennéd, ha nem hagynád magad madzagon rángatni. Nem szabad, nem szabadna mindenre reagálnod. Ha képes vagy passzívan szemlélődni, akkor jársz a legjobban. Mintha színházban néznél egy darabot, ami fordulatos és izgalmas.

HALAK: A Rák hava számodra erős nosztalgiáról fog szólni. Megrohannak az emlékek. Nincs ezzel baj, ha nem ragadsz a múltban és/vagy nem keseregsz. Figyelj arra, hogy ne veszítsd el a kapcsolatot a jelennel! Élvezd a nyár örömeit! A július 10-i újhold új ötlettel ajándékoz meg téged. Tartsd nyitva a szemedet és a füledet! Ezzel párhuzamosan a gyerekek is több törődést igényelnek. Nem csak a vakáció miatt.

KOS: Az otthonteremtés és/vagy otthonszépítés aktuális a Rák havában. Bármilyen terved van ezzel kapcsolatosan, a bolygók azt javasolják, hogy ne halogasd tovább! Nagyszerű lehetőségek adódnak most. Július 13-án egy Mars-Vénusz együttállás bekapcsolja a kreativitásodat. Meglepő megoldások pattannak ki a fejedből. Közben a gyerekek is „randalíroznak”. A kánikula és az unatkozás a legrosszabb kombináció.

BIKA: Nem tudsz a fenekeden maradni: muszáj kimozdulnod otthonról. Ha teheted, utazz el! Ha nem teheted, akkor szervezz kisebb kirándulásokat! Előtte jól tervezd meg, olvass utána a hely különlegességeinek! Így fogsz igazán tartalmas élményekhez jutni. Természetesen közösen még érdekesebb lesz az egész. Ezek mellett a tanulás is foglalkoztat. Érdemes utána nézned, hogy milyen képzésekre nevezhetsz be.

 

IKREK: A pénzügyeidet kell rendbe tenned a Rák havában. Szerencsére jön a pénz, de megy is. Ennek a kettőnek az egyensúlyát kell megtalálnod. És nem elég megtalálnod, meg is kell tartanod. Miközben tudatosítsd, hogy ez nem statikus, hanem dinamikus egyensúly! Júliusban számíts több meghívásra! Buliba, kerti partira, kirándulásra, utazásra is kapsz majd meghívást. Minél többre mondj igent! Élvezni fogod.