SKORPIÓ HAVI HOROSZKÓP (2021. október 23. november 21.)

 a Nap jegyváltásakor október 23-án a születésnapossal = a Skorpióval indul, és mind a 12 jegynek szól:

SKORPIÓ: Október 23-án 06:37-kor a Nap belép a Skorpióba. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. Külön ajándék neked, hogy október 30-án egyik bolygód, a Mars is belép a Skorpióba. Innentől főnix madárként fogsz feltámadni. Arra ügyelj, hogy a visszanyert erődet semmiképp se használd bosszúállásra! Rázós napok: november 5, 10, 11, 13, 15, 17, 19. Lesz néhány kedvező nap is: 4, 12, 18.

NYILAS: A Skorpió havában ne akarj semmit erőltetni, és ne akarj senkinek bizonyítani. Ha bármire ráfeszülsz, akkor eredmények helyett energiát veszítesz. Maradj a szokásos rutinnál, és várd ki azt az időt, amikor kedvezőbben állnak össze a bolygók! Mindeközben nagy kihívás lesz titokban tartanod azt, amire rájöttél. Szíved szerint világgá kürtölnéd, mert utálsz titkolózni. Legnehezebb napok: november 5, 15, 19.

BAK: November 5-én Vénusz, a Kis szerencse, szépség és szerelem bolygója belép a Bakba. Innentől kicsit szerencsésebbnek, szebbnek és szerethetőbbnek fogod érezni magad. November 19-én egy Vénusz – Uránusz fényszög szerint váratlan ötlet pattanhat ki a fejedből. Ez az egész hasonlatos lesz a csillagszóróhoz. Vagyis gyorsan el kell csípned, ha nem akarod elmulasztani. Tehát ébernek és gyorsnak kell lenned.

VÍZÖNTŐ: A Skorpió havában tele leszel aggodalommal. Elsősorban a munkahelyed okoz fejfájást. A főnököd elvárásainak nehéz lesz megfelelni. Különösen nehéz napok: november 5, 10, 11, 13, 15, 17, 19. Lehetőleg ezeken a napokon kerüld a vitát a főnököddel és a kollégáiddal is! Kövess el mindent, hogy ne alakulhasson ki nézeteltérés! Most csak te akadályozhatod meg a bajt. Utána megkönnyebbülten lélegezhetsz fel.

HALAK: Minden jóra fordul a Skorpió havában. Olyan ügyeid sikerülnek, amikről már teljesen lemondtál. Legyél óvatos, mert könnyen áteshetsz a ló túloldalára. Közben érdemes lenne továbbképzés lehetőségének utánanézni. Itt az ideje, hogy feljebb lépj egy szintet. Ha megragadsz ott, ahol most vagy, akkor lassan csökken az értéked a munkaerő piacon, és lemaradsz a jó állásokról. Ugye, ezt nem akarod?

KOS: A Skorpió havában olyan kiadásokra kell felkészülnöd, amelyek komolyan lecsökkentik a tartalékaidat. Kérj segítséget, ha nagyobb összegről kell döntened. És ha lehet, ne ezeken a napokon adj ki pénzt: november 5, 13, 17, 19! Egyébként ezek a kiadások remek befektetések lesznek. Ha meglátod ezt a vonatkozást, nagyban megkönnyíted a saját dolgodat. És onnantól nem fogsz idegeskedni, bosszankodni.

BIKA: Természetes, ha vágysz egy megértő, gyengéd, figyelmes, szexis partnerre. Ez most aktuálissá válik az égi folyamatok szerint. Amennyiben van már párod, vigyázz rá, és ne engedd, hogy valaki közétek álljon! Randizzatok újból, és lobbantsátok fel azt a bizonyos tüzet! Amennyiben nincs még párod, a Skorpió havában összefuthatsz több jelentkezővel. Nem lesz könnyű közöttük válogatni. Akkor se, ha nagyon eltérőek.

IKREK: Bolygód, a Merkúr a Mérleg jegyében jár november 4-ig. Eddig gördülékenyen megy a kommunikáció. November 5-én átlép a kíméletlen Skorpióba, és a stílusod megkeményedik: sokkal nyersebben fogsz fogalmazni. Ebből érthető módon könnyebben kirobbanhat konfliktus. Különösen november 10-én, 13-án és 21-én. Ezeken a napokon kövess el mindent, hogy ne keveredj nézeteltérésbe senkivel! Jobb megelőzni a vitát.

RÁK: Kedvedre való lesz az, ami a Skorpió havában rád vár. Nem csak a Nap, hanem a Mars, majd a Merkúr is a Skorpióba lép, és neked jót tesz. Életöröm, optimizmus és kreativitás fog jellemezni. Sőt felbátorodsz, és valami újba akarsz belevágni. De legyél megfontolt, és ne hamarkodj el semmit! Különösen fontos az óvatosság ezeken a napokon: november 5, 10, 11, 13, 15, 17, 19. Jönnek jobb napok is: 4, 12, 18.

OROSZLÁN: A család, a magánélet, az otthon melegen tartása élvezzen prioritást a Skorpió havában! Persze ez nem mehet a munkád rovására. Készülj fel, hogy az egyensúly megtalálása és megtartása komoly kihívás lesz! Főleg november 5-én, 13-án, 17-én és 19-én. Ha túlságosan a szívedre veszed a nehézségeket, akkor belebetegedhetsz. Holott jól tudod, hogy annak semmi értelme sem lenne. Szóval semmiképp se tedd!

SZŰZ: Nem lesz egy diadalmenet számodra a Skorpió hava. Elsősorban a közlekedésben mutatnak zűröket a bolygók. Lehet, hogy bekeményít az időjárás, és novemberben olyan fagyok lesznek, amik ellehetetlenítik a közlekedést. Jégre, veszélyre hívják fel a figyelmedet az égi folyamatok. Különösen november 5, 10, 11, 13, 15, 17, 19. Ezeken a napokon ne csak az utakon, hanem a kommunikációban is legyél óvatos!

 

MÉRLEG: Szinte minden gondolatod a pénz körül fog forogni. Hol örülsz, hol aggódsz. Ez a hullámzás nem tesz jót a közérzetednek és a teljesítményednek sem. Körültekintően költekezz ezeken a napokon: november 5, 10, 11, 13, 15, 17, 19. Még jobb, ha elő se veszed a pénztárcádat. A közelgő Karácsony és a vásárok elcsábíthatnak. Pedig meg tudod oldani alacsony költségvetéssel, ha készítesz terveket előzetesen.