SZŰZ HAVI HOROSZKÓP (2021. augusztus 22 – szeptember 21.)

a Nap jegyváltásakor augusztus 22-én a születésnapossal = a Szűzzel indul, és mind a 12 jegynek szól:

SZŰZ: Augusztus 22-én 23:21-kor a Nap belép a Szűzbe. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. 2 téma lesz fontos szeptember 21-ig: a párkapcsolat és a pénz. Mindkét témában lesznek kritikus napok: augusztus 25, szeptember 2, 14, 21. De szerencsére lesznek szerencsés napok is: augusztus 23, 26, szeptember 5, 6, 7, 17. A bolygók azt javasolják, hogy vigyázz a párkapcsolatodra és a pénzedre is.

MÉRLEG: Augusztus 30-án a Merkúr, szeptember 15-én a Mars lép be a Mérlegbe. Ez neked remek hír. Merkúr a kommunikációdat, Mars az ambíciódat erősíti. Különösen szeptember 5-én, 6-án, és 21-én. Mindeközben vigyáznod kell az egészségedre. Több olyan bolygó szembenállás lesz, ami arra utal, hogy lebetegedhetsz. Augusztus 25-én, szeptember 2-án, 14-én és 21-én. Kellő odafigyeléssel megelőzheted a bajt.

SKORPIÓ: A Szűz havában észre kéne venned, hogy kikre számíthatsz, ill. kik a szövetségeseid és/vagy barátaid. Szükséged van olyan emberekre, akik drukkolnak, és segítenek neked. Szeptember 10-én Vénusz, a szépség és kis szerencse bolygója belép a Skorpióba. Innentől szebbnek és kicsit szerencsésebbnek érzed magad. Bolygód, a Mars szeptember 15-én a Mérlegbe lép. Innentől lassítanod kell, kellene…

NYILAS: Nem ez lesz a kedvenc időszakod. A bolygók szerint kisebb káosz léphet fel. Főleg augusztus 25-én, szeptember 2-án, 14-én és 21-én. Tele vagy célokkal, de nem találod az erőforrásokat. Lehet, hogy nem most kéne erőltetned ezeket. Inkább fókuszálj a munkádra és a karrieredre! Közben a családod is törődést igényel. Különösen az édesanyád. Nem csak anyák napján és születésnapon kell, kellene kedveskedned neki.

BAK: Elemedben leszel a Szűz havában. Magabiztosnak és kiegyensúlyozottnak érzed magad. Szinte minden sikerül neked. A legkedvezőbb napok: augusztus 26, szeptember 6, 7, 17. Ráadásul szeptember 7-én újhold is lesz. Ez egy kitűnő esély arra, hogy újíts és/vagy belevágj valami újba. Közben a munkahelyeden meglehetősen nagy jövés-menés lesz. Változhat a főnököd személye és néhány közvetlen kollégádé.

VÍZÖNTŐ: Augusztus 30-án a Merkúr, szeptember 15-én a Mars vált jegyet. Ezek mérföldkövek a te életedben. Ha továbbképzésen, tanuláson gondolkozol, akkor most lépned kell. Kezdődik a tanév. Ez tökéletes időzítés. Számodra a legkedvezőbb napok: szeptember 5, 6, és 21. Ezzel párhuzamosan ügyelned kell a kiadásaidra. Az égi folyamatok szerint veszteség ér, ha ne figyelsz oda, hogy mit és mennyiért veszel.

HALAK: A Szűz havában türelemre lesz szükséged a párodhoz és a többi emberhez is. Sokszor fogod úgy érezni, hogy valahol elrejtettek egy kani kamerát. Ennyi dilis nem futkározhat szabadlábon. A legőrültebb napok: augusztus 25, szeptember 2, 14, 21. A humorérzéked a konfliktus a legjobb ellenszere. De ne nevesd ki a másikat, mert tuti, hogy sértődés lesz belőle! Inkább tartsd magadban azt, amit viccesnek látsz!

KOS: A Szűz havában a legfontosabb, hogy vigyázz a párkapcsolatodra. Törékeny a harmónia. Könnyen sérülhet. Ha van párod, akkor őt követelőzőnek találhatod. Miközben sok kísértésnek leszel kitéve. Ez a kettő együtt szinte garancia a vitákra. Ha nincs párod, akkor több jelentkező is akad. Nagyon más habitusúak. Mindegyikben találsz valami vonzót. Pont emiatt lesz nehéz választanod. Lehet, hogy várnod kell.

BIKA: Bolygód, a Vénusz szeptember 10-én lép a Skorpióba. Ez nagy változásokat indít el. Elsősorban a párkapcsolatodban. A párod valamin szeretne változtatni. Lehet, hogy nem értesz vele egyet. De az is lehet, hogy gyengélkedni fog, ami neked több feladatot jelent. Ha nincs párod, akkor egy olyan emberrel fogsz találkozni, aki egyszerre vonz, és taszít. Nem tudod, mit kezdj vele. Ez egy nagy „falat”…

IKREK: A Szűz havában nem halogathatod tovább az otthonod rendbe rakását. Ha káosz van körülötted, akkor benned is. Oszd be, és minden héten csinálj valamit! Meglátod, hogy a közérzeted egyre jobb lesz ettől. Közben kreativitásod szárnyalni fog. Millió ötlet pattan ki a fejedből. Főleg augusztus 23-án, szeptember 5-én, 6-án, 21-én. Jó lenne, ha leírnád ezeket, hogy ne tűnjenek el, mint a csillagszóró szikrái.

RÁK: Még gyönyörű az idő. Vagyis utazhatsz. Ha nincs lehetőséged elutazni, akkor szervezz rövidebb kiruccanásokat! A bolygók kedveznek augusztus 26-án, szeptember 6-án, 7-én, 17-én. Szeptember 10-én a Vénusz jegyváltása gyerekkel kapcsolatos témát szimbolizál. Ha babavállaláson gondolkodsz, akkor ez kitűnő hír. Ha van már gyereked, akkor is örülhetsz. De nem kell sietned. Vénusz október elejéig segít.

 

OROSZLÁN: Pénzügyi gondokat mutatnak a bolygók augusztus 25-én, szeptember 2-án, 14-én, 21-én. Nincs nagy baj. Csupán arról van szó, hogy kicsit megbillen az egyensúly. Adódhatnak váratlan kiadásaid, amik léket üthetnek a pénztárcádon. Könnyebb a dolgod, ha van tartalékod. Ha nincs, akkor kezdj el félretenni! Mindig csak egy kicsit. Pl. a fém 200 forintosokat, vagy a papír 500 forintosokat. Meglesz az eredménye.