BIKA HAVI HOROSZKÓP (2022. április 20.május 20.)

a Nap jegyváltásakor április 20.-án a születésnapossal = a Bikával indul, és mind a 12 jegynek szól:

BIKA: Április 20-án 04:12-kor a Nap belép a Bikába. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. 30-án újhold lesz, ami az év legkedvezőbb napja számodra, ha bármiben újítani szeretnél. Május 5-én a Nap-Uránusz együttállás és a 16-dikai teljes holdfogyatkozás arra int, hogy vigyázz magadra, a testi épségedre és az egészségedre! És semmiképp se hagyd magad felbosszantani senki és semmi által!

IKREK: A Bika havában számodra a legjobb égi hír, hogy bolygód, a Merkúr április 30-án belép az Ikrekbe. Innentől bármi provokáció ér, te könnyedén fölé emelkedsz. Ha kínos szituációba kerülnél, leleményességed és zseniális retorikai képességed segítségével kivágod magad. Május 10-én ez a Merkúr retrográdba fordul, és hajlamossá tesz téged arra, hogy a szükségesnél egy kicsit többet beszélj a múltról.

RÁK: Április végéig elemedben leszel: a Halakban együttálló bolygók hatására szárnyal a fantáziád és tele vagy tervekkel. Ezt hirtelen lelombozhatják a munkahelyi változások, amit a Kosba lépő Vénusz május 2-án és a Jupiter 11-én mutat. Megijedhetsz attól az óriási jövés-menéstől, ami feletted zajlik. 18-án egy Mars-Neptunusz együttállás a céljaid tisztázását, pontosítását zavarhatja össze. Várnod kell…

OROSZLÁN: A Bika havában a karriered és/vagy a jövőd szempontjából megvilágosító erővel bírhat május 5-én a Nap-Uránusz együttállás. Hirtelen átértékelheted mindazt, amit addig hittél, gondoltál, terveztél. Testi, lelki és szellemi szinten erőt adhat neked május 11-től Jupiter, ami a Kosba lépve fellelkesít. Azonban nem szabad elsietned egyetlen döntést sem a május 16-dikai teljes holdfogyatkozás szerint.

SZŰZ: A Bika havában bolygód, a Merkúr belép az Ikrekbe, és téged döntéshelyzet elé állít. Frusztrálóan hat rád, hogy nem tudsz párhuzamosan két helyen lenni. Egyiket el kell engedned, amit a Kosba lépő Vénusz és Jupiter is megerősít. Ettől gyászos hangulatba kerülhetnél. Holott nem ér veszteség. Szóval minél előbb hagyd abba az önsajnálatot! Jobb lenne, ha az április 30-dikai benyomásokra fókuszálnál.

MÉRLEG: Ijesztő lehet számodra, hogy május 2-án a Vénusz, 11-én a Jupiter lép be a Kosba. Ez rámenős emberek közeledését szimbolizálja. Tudatosítsd magadban, hogy lehet önálló véleményed, és nem kell mindig azt tenned, ami mások szerint helyes! A Bika havában a pénzedre kell a legjobban vigyáznod. Ne szórd a pénzt! Sőt most legyél takarékos! A május 16-dikai teljes holdfogyatkozás is erre figyelmeztet.

SKORPIÓ: Sorsfordító élményekben lesz részed a Bika havában. A következő dátumokra koncentrálj: április 30, május 5 és 16. Az utóbbi egy teljes holdfogyatkozás, ami döbbenetes erejű konfliktus esélyét hordozza. Kövess el mindent, hogy ne robbanjon ki vita, mert abból végleges sértődés és/vagy szakítás adódhat! Szerencsére a Mars életvidámságot és derűlátást ad neked a ciklus végéig. Szóval nem lesz nagy baj.

NYILAS: A Bika havában a legizgalmasabb égi esemény a te szempontodból, hogy május 11-én bolygód, a Jupiter belép a Kosba. Ez igencsak megemeli a vállalkozó kedvedet. De vigyázz, és semmibe se ugorj bele meggondolatlanul! Ez vonatkozik a karrieredre és a szerelmi életedre is. Mindkét életterületen nagy lehetőségek és nagy változások várhatóak a bolygók szerint. Emellett az egészséged is legyen fontos!

BAK: A Bika hava kedvedre való lesz. Kiszámíthatóbbak lesznek a dolgaid. Ez megnyugtatóan hat rád. Csak az lesz zavaró, hogy Jupiter belép a Kosba, ami családi felfordulást jelent. Költözhet valaki, vagy te szánod rá magad lakás felújításra, vagy valami átrendezésre. Jó szokásodhoz híven tervezz meg mindent előre! Készíts költségvetést! De ne borulj ki, ha nem minden a papírra leírt módon fog zajlani!

VÍZÖNTŐ: A Bika havában a családod és az otthonteremtés foglalkoztat. Igazad van, ha most ezek élveznek előnyt. A karrier és a pénz mit sem ér család nélkül. Május 11-én Jupiter jegyet vált, ami arra hívja fel a figyelmedet, hogy vigyázz az utakon. Különösen a sebességhatárokra! Jó lenne, ha nem kapnál büntetést gyorshajtás miatt. A sietség a kommunikációban és a tanulásban is veszélyes lehet a bolygók szerint.

HALAK: Tilos panaszkodnod a Bika havában, mert csodálatos bolygó együttállások lesznek a Halakban: április 27-én Vénusz-Neptunusz, 30-án Vénusz-Jupiter, május 18-án Mars-Neptunusz. Ezek mind a malmodra hatják a vizet, ha hallgatsz az intuíciódra. Mindeközben meglepő információkhoz juthatsz, ha nyitott szemmel és füllel jársz. De semmiképp se vonj le elhamarkodott következtetéseket még! Kicsit érdemes várni.

KOS: A Bika havában egyre több olyan jelet kapsz, ami téged igazol. Május 2-án Vénusz, 11-én Jupiter lép a Kosba, és te feltámadsz. A tavasz a bőröd alá kúszik. De tudd, hogy a türelmetlenség és az erőszakosság is jön, ami nem tesz népszerűvé! Sajnos május 16-án lesz egy teljes holdfogyatkozás, ami az asztrológiában cseppet sem kedvező. Ez most a pénztárcádat érinti. Vagyis vigyáznod kell a pénzedre.