KOS HAVI HOROSZKÓP (2022. március 20.április 19.)

a Nap jegyváltásakor március 20.-án a születésnapossal = a Kossal indul, és mind a 12 jegynek szól:

KOS: Március 20-án 16:20-kor a Nap belép a Kosba. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. Április 1-én lesz újhold, ami neked a legjobb esély arra, hogy megújulj, újíts. Ki ne hagyd! 15-én bolygód, a Mars belép a Halakba. Innentől összezavarodhatsz. Túl sok mindent akarsz. „Aki sokat markol, keveset fog.” Mondás jusson eszedbe! Hátha jobban tudsz fókuszálni az aktuális célodra.

BIKA: A Kos havában 3 téma fog intenzíven foglalkoztatni: 1. Szabadabbá válni a munkában. Itt az idő neked dolgozik. Vagyis ne kapkodj! Maradj kitartó, és meglesz az eredmény. 2. Barátok, szövetségesek, mentorok támogatásának tudatosítása. Legyél nekik hálás, mert mindig drukkolnak neked! 3. Diszkréció = titokban kell tartanod olyan terveidet, amelyek még egészen kezdetleges stádiumban vannak.

IKREK: Bolygód, a Merkúr március 27-én a Kosba, április 11-én a Bikába lép. Amíg a Kosban jár, pörögsz, gyorsan fog az agyad, és kapkodásra leszel hajlamos. Amikor a Bikában jár, lelassulsz, és elcsendesedsz. Akik ismernek, azt hihetik, hogy beteg vagy. Hiszen rád nem jellemző a lassússág és a csend. Közben zavar támadhat a jövőképedben. De szerencsére a kreativitásod megmutatja a kiutat…

RÁK: A Kos hava döntést sürget. Elsősorban anyagi téren. Másodsorban külfölddel kapcsolatos ügyben. Harmadsorban a karriered alakulása miatt. Mindegyik aktuális és fontos téma. Anyagi téren kritikus napok: március 28, április 5. A kiadásaidat kell kordában tartanod. Külföldi lehetőségek jönnek szembe március 23-án, április 12-én. A karrieredben az április 1-i újhold új dimenziókat nyit meg előtted.

OROSZLÁN: A Kos havában párkapcsolati téren nagyhorderejű események várhatóak. A párod, vagy egy potenciális jelentkező vár tőled választ március 28-án és április 5-én. Valószínűleg nem új a kérdés. Csak te nem foglalkoztál eddig vele, vagy nem vetted komolyan. Emellett elszomoríthat, hogy valamiről le kell mondanod, vagy nem az elképzeléseid szerint alakul. Nem kéne emiatt kétségbe esned.

SZŰZ: A Kos hava számtalan izgalmas találkozást tartogat neked. Sok emberrel lesz dolgod. Lesz köztük valaki, aki nagy hatással lesz rád. Újhold napján április 1-én. Ha van párod, biztos lehetsz benne, hogy féltékennyé válik. Ha nincs párod, akkor ott van előtted az, aki azzá válhat. Emellett vigyázz a pénzedre! Vagy hibás árut veszel, vagy másképp érhet kár. Sokat segíthet, ha nem kapkodsz.

MÉRLEG: Március 28-án a Vénusz, majd április 5-én a Mars áll együtt a Szaturnusszal, ami neked bátorságot hoz vállalkozásban, élénkséget szerelmi életben. Az április 1-jei újhold új ismeretséget szimbolizál. Ez nem csak párkapcsolat lehet, hanem bármilyen partnerség is. Azonban bármiről legyen szó, április 16-dikai telihold puskaporos hangulatot és legrosszabb esetben szakítást jelenthet.

SKORPIÓ: Bolygód, a Mars április 14-ig a Vízöntőben ingatlan és/vagy családi ügyeidben mutat felbolydulást, amit rosszul viselsz. Ez nem újdonság, de már nagyon fárasztó. Április 15-én átlép a Halakba. Innentől sokkal optimistábban állsz mindehhez. És pont ez a hozzáállásbeli változás hozhat kedvező irányú elmozdulást. Lehet, hogy ez még nem a végleges megoldás, de komoly lépés afelé…

NYILAS: A Kos havában bolygód, a Jupiter együtt fog állni a Neptunusszal április 12-én. Ez az együttállás ambivalens reakciókat vált ki belőled egész hónapban. Egyrészt bizakodásra ad okot családon belüli ügyekben. Másrészt bizonytalanságot és zavarodottságot családon belül, vagy otthonteremtés terén. Jól tennéd, ha nem kapkodnál semmit. Ha nem látsz tisztán, nem bölcs dolog döntést hozni.

BAK: 3 téma lesz a fókuszodban: pénz, kommunikáció, otthon. Az elsőben tanácsos lenne rugalmasabban kezelned az anyagiakat. Ha ez sikerül, látványosan nő a bevételed. A másodikban támadhat egy kis zavar. Törekedj a tiszta, érthető kommunikációra szóban és írásban egyaránt! A harmadikban meglehetősen nagy jövés-menés várható. Lesz, aki elköltözik, lesz, aki odaköltözik, lesz, aki visszaköltözik…

VÍZÖNTŐ: A Kos havában a március 28 és az április 5 kiemelten fontos dátumok lesznek számodra. Az elsőnél a Vénusz, a másodiknál a Mars áll együtt a Szaturnusszal. Mindez a Vízöntőben zajlik. Vagyis először egy nővel, másodszor egy férfivel találkozol. Mindketten nagy hatással lesznek rád. És mindkettő inspirálni fog. De nem érdemes utánoznod őket. Maradj ön azonos, maradj önmagad!

 

HALAK: Nagyszerű és rendkívül ritka jelenség hat rád a Kos havában: április 12-én 2 bolygód: a Jupiter és a Neptunusz együttáll a Halakban. Ez felerősíti az intuíciódat és a hitedet. Előbbi megérzés, álom, telepátia, vagy egyéb misztikus csatornán érkezik hozzád. Jó lenne, ha komolyan vennéd. A második nem vallásos értelemben, inkább spirituális, világnézeti, ősbizalmi értelemben emel téged…