NYILAS Havi horoszkóp

(2022. november 22. – december 20.)

a Nap jegyváltásakor, november 22.-én a születésnapossal = a Nyilassal indul, és mind a 12 jegynek szól:

NYILAS: November 22-én 09:09-kor a Nap belép a Nyilasba. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. Másnap éjjel lesz újhold a Nyilasban, ami nagyszerű esély az újításra. December 1-én és 8-án konfliktus veszélyét mutatják bolygószembenállások. 2-án, 4-én, 6-án, 9-én és 14-én Halakban járó bolygók plusz kihívást jeleznek családdal és/vagy ingatlan ügyekkel kapcsolatosan. 20-án bolygód, a Jupiter átlép a Kosba, ami felvillanyoz téged.

BAK: A Nyilas havában nem tudsz lelkesedni. Akkor sem, ha körülötted több embert lázba hoz pl. a közelgő Karácsony. Jó lenne, ha pánik sem ragadna át rád. December 6-án Merkúr, 10-én Vénusz lép be a Bakba. Innentől kezdesz magadhoz térni. Egész hónapban az egészségedre kell vigyáznod. Több bolygó szembenállás és kellemetlen fényszög azt jelzi, hogy most könnyebben meghűlhetsz. Főleg, ha kiizzadsz. Erre ügyelj!

VÍZÖNTŐ: A Nyilas havában ne feledkezz meg a barátaidról! Tudd, hogy segítenének, ha kérnéd! Nem várhatod, hogy kitalálják, hogy mire van szükséged. „Néma gyereknek…” Jó hír, hogy november 24-én Jupiter, december 4-én Neptunusz indul el előre, ami neked anyagi téren előrelépést jelent. De attól, hogy nőnek a bevételeid, nem kellene költekezned. Zavaros helyzetet, ill. összezavarodást okozhat, ha túl léped a keretet.

HALAK: Június 28 óta retrográd = hátráló, Halakban járó Neptunusz december 4-én végre elindul előre. Július 28 óta retrográd = hátráló, jelenleg a Halakban járó Jupiter is elindul előre november 24-én. Ez duplán jó hír a számodra, mert vége a nosztalgiázásnak. Végre átbillensz a holtponton, és te magad is elindulsz előre. Mindeközben a munkahelyeden nagy jövés-menés lesz. Személyi és pozícióbeli változások borzolják az idegeidet…

KOS: A Nyilas hava neked mindig élénk időszak. Azt hiszed, hogy a közelgő Karácsony villanyoz fel. Pedig ez összetettebb: vannak (és lesznek még) terveid, amelyek kirángatnak a szürkeségből. Ezzel párhuzamosan a nyirkos, ködös idő nem tesz jót neked egészségügyi szempontból. A bolygók azt javasolják, hogy igyál, egyél forró italokat, ételeket! Teázz sokat! Főzzél rendszeresen leveseket! Ezek felmelegítik testedet, lelkedet.

BIKA: Sajnos valamit vagy valakit el kell engedned a Nyilas havában. Veszteségként éled meg ezt. Holott régóta tudod, hogy lejárt a szavatossága. Nem lesz könnyű dolgod december 1-én és 8-án. Ezzel párhuzamosan a kiadásaidat is kordában kell, kellene tartanod. Az év végi ünnepek megterhelőek lesznek anyagilag. Értelmes, jól átgondolt tervvel felvértezve elkerülheted a felesleges költségeket. Lehet, hogy ez most nem egyszerű a számodra…

IKREK: Bolygód, a Merkúr a Nyilasban jár november 17 óta. Ez 2 dolgot jelent: 1. Nem könnyű a kommunikáció, mert csupa olyan emberrel van dolgod, akik feleslegesen elvont stílusban kommunikálnak. 2. Valaki egyszerre vonz, és taszít. Ez a húzd-meg-ereszd-meg kapcsolat iszonyatosan sok energiádat viheti el más fontos ügyektől. Pl. a családodtól, munkádtól, tanulástól, házi munkától, stb. Kritikus napok: december 1 és 8.

RÁK: Hiába közhely, attól még igaz, hogy fő az egészség. Ezen legyen a fókuszod a Nyilas havában! A munkád, a közérzeted, a lelki egyensúlyod és még sok más ügyed az egészségi állapotodtól függ. Meg kell találnod az egészséges egyensúlyt. És nem elég megtalálni, hanem meg is kell tartani. A tested olyan, mint az autód: törődnöd kell vele, ha azt szeretnéd, hogy még sokáig szolgáljon. Nehéz napok: december 1 és 8.

OROSZLÁN: Kedvelni fogod a Nyilas havát. Elkezdhetsz készülni a Karácsonyra. Hangolódj rá fokozatosan! És szakíts a hagyományokkal! Találj ki új dizájnt, próbálj ki új ízeket, keress új beszerzési forrásokat! Mindez átszínezi azt, amit eddig a Karácsonyról hittél. Úgy fogsz járni, mint a kisgyerek, aki úgy tud örülni, mintha ez lenne az első Karácsonya. A Nyilasban felvonuló bolygók kihozzák belőled a felhőtlen gyereket.

SZŰZ: A Nyilas havában a családoddal és az otthonteremtéssel többet kell foglalkoznod, mint korábban. Közben a párod, vagy a párkapcsolatod is zavarossá válhat. Akkor is, ha jó hír, hogy november 24-én Jupiter, december 4-én Neptunusz indul el előre, és segít a holtponton átbillenni. Nagy szükséged lesz józanságra és mértéktartásra, ha nem akarod elveszíteni a munkádat. Eddig is sikerült összeegyeztetned a magánéletet és a munkát…

MÉRLEG: Két téma között őrlődsz: a tanulás és a család. Mivel mindkettő fontos a számodra, és mindkét helyen halaszthatatlan feladatok várnak rád, képtelennek érzed magad arra, hogy jól teljesíts. Pedig nem ilyen vészes a helyzet. Azt kéne észre venned, hogy kimerült vagy. Ha nem tudsz szabadságot kivenni, akkor esténként bújj korán ágyba, ne vállalj extra munkát, és hétvégén is kímélő üzemmódra kapcsolj! Csak rajtad múlik, hogyan szervezed az életedet.

 

SKORPIÓ: A Nyilas havában bolygód, a Mars továbbra is arra int, hogy alaposan fontold meg minden kiadásodat! Kritikus napok: december 1 és 8. Most nincs helye a meggondolatlan pénzszórásnak. Közben kedvező számodra, hogy november 24-én Jupiter, december 4-én Neptunusz indul el előre, és segít a kreativitásodat feléleszteni. Remek ötletekkel ezt az anyagi mizériát ügyesen megoldhatod. Elengedhetetlen, hogy komolyan vedd ezeket…