OROSZLÁN Havi horoszkóp

(2022. július 22. – augusztus 22.)

a Nap jegyváltásakor július 22.-én a születésnapossal = az Oroszlánnal indul, és mind a 12 jegynek szól:

OROSZLÁN: Július 22-én 21:55-kor a Nap belép az Oroszlán jelébe. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. Ez egy remek alkalom arra, hogy megállj egy pillanatra, visszanézz a mögötted hagyott 12 hónapra. Köszönd meg, majd tervezd meg a következő 12 hónapot! Augusztus 1-én lesz egy szuper Nap-Jupiter fényszög, ami szerencsét hoz neked. Ám nézeteltérésre készülj július 31-én, augusztus 12-én és 14-én. Okosabb, ha ezek a napokon kerülöd a konfliktust.

SZŰZ: Az Oroszlán hava a te szempontodból ellentmondásosnak ígérkezik. Kedvező, hogy augusztus 2-án együttáll a Mars és az Uránusz, ami váratlan lehetőséget nyit meg neked. Bevállalósnak kell lenned, ha élni akarsz ezzel. Augusztus 4-én bolygód, a Merkúr hazatér: belép a Szűzbe. Ez azt jelenti, hogy visszanyered az irányítás és tervezés esélyét. Augusztus 20-án a Mars belép az Ikrekbe, és ott marad jövő márciusig. Folyamatosan tesztelni fogja a rugalmasságodat…

MÉRLEG: Július 28-án Jupiter retrográdba fordul, ami neked több régi embert és/vagy helyzetet hoz vissza. Kiújulhatnak korábbi konfliktusok. Ez nem büntetés. Inkább egy új esély egy bölcsebb reakcióra. Jó hír, hogy augusztus 11-én bolygód, a Vénusz az Oroszlánba, 20-án Mars az Ikrekbe lép. Mindkettő élénkítően, sőt inspirálóan hat rád. Különösen akkor, ha továbbtanulást, külföldi utazást vagy munkát tervezel. De ne feledd, hogy kapkodnod nem kell, és nem szabad!

SKORPIÓ: Jobb lenne, ha nem mennél szabadságra. Az Oroszlán havában sok és nagy változást mutatnak a bolygók a munkahelyeden: előléptetés vár rád. Vagy ha nem tudsz fejlődni a jelenlegi munkahelyeden, akkor hamar keresel másikat. Augusztus 11-től Vénusz, a kis szerencse bolygója kis szerencsét hoz neked ezen a téren. 20-án Mars jegyet vált, és ezzel megszűnik az a frusztráció, ami július eleje óta vitte el az energiádat. Innentől vége a folyamatos védekezésnek.

NYILAS: Az Oroszlán hava az év egyik legmozgalmasabb hónapja lesz a számodra. Szuper, hogy egyszerre 2 bolygótól is lelkesítő fényszöget kapsz: a Nap az Oroszlánból, a Jupiter a Kosból ad inspirációt. Csupán a pénzedre és az értékeidre kell vigyáznod. Különösen augusztus 9-én. Majd augusztus 20-án Mars belép az Ikrekbe, és elkezdődik számodra egy 7 hónapon át (jövő márciusig) tartó „kálvária”. Berobbanhat az életedbe egy szerelem, ami valószínűleg hullámvasút lesz.

BAK: Egy augusztus 9-dikei nézeteltérést leszámítva békésnek ígérkezik számodra az Oroszlán hava. Békésnek, de nem eseménytelennek. Augusztus 2–án lesz egy Mars-Uránusz együttállás, ami váratlan ötlettel ajándékoz meg, ha kellően nyitott vagy. Ez megoldást hozhat olyan ügyedre, amivel jó ideje küzdesz. 14-én, 16-án és 22-én szuper fényszögek lesznek az égen. Ezek kimondottan akkor támogatnak, ha hosszú távú terveket szövögetsz, számolgatsz, stratégiát készítesz…

VÍZÖNTŐ: Csupa szuggesztív emberrel lesz dolgod az Oroszlán havában. Ha van párod, akkor ő féltékennyé válhat. Ha nincs még, akkor kitűnő esélyeid vannak az ismerkedésre. Mivel több jelentkező is akad, nem szabad elkapkodnod a döntést. Már csak azért sem, mert a nyári kalandok nagy része szappanbuborékként gyorsan kipukkad. Szamárság lenne szívedre venni, és szakításnak definiálni egy épp csak elkezdődő ismerkedés végét. Különösen július 31-én, augusztus 12-én és 14-én.

HALAK: Az Oroszlán havának jó híre, hogy augusztus 11-ig Vénusz, a Kis szerencse bolygója a Rákban jár, és neked kis szerencsét küld. Akkor jársz jól, ha észre veszed a kis örömöket és apró sikereket. Keresd meg a benned rejtőző gyermeket, aki kreatív, és képes a felhőtlen boldogságra! Augusztus 20-án Mars jegyet vált, és családon belüli felfordulást hozhat. Mindenáron és minden helyzetben őrizd meg a higgadtságodat! Máskülönben egy „állóháború” alakulhat ki…

KOS: Az Oroszlán havában, július 28-án Jupiter a Kosban járva hátrálni kezd, ami téged visszahúzhat. Olyan érzésed lesz többször is, mintha hiába nyomnád a gázpedált, mert valaki behúzta kéziféket. Nem hiábavaló a törekvés. Csak a látványos eredmények később fognak jönni. Július 23-án és augusztus 1-én szuper fényszögek már ebben erősítenek téged. Annak is örülhetsz, hogy bolygód, a Mars augusztus 20-án kilép a Bikából. Innentől vége a makacsságnak, kezdődik a fellélegzés.

BIKA: Amennyiben van rá lehetőség, maradj otthon home-office-ban! Az Oroszlán havában nem sok kedved lesz kimozdulni otthonról. Idegesítenek a munkatársaid, nincs kedved jó pofát vágni, ill. együttműködést színlelni. Ugye, tudod, hogy látszik rajtad? Augusztus 1-én a Bikában együttáll a Mars és az Uránusz, és hirtelen meglátsz olyasmit, amire eddig nem volt szemed. Ez a felismerés hirtelen döntésre és lépésre késztet. De semmiképp se kapkodj el semmit!

IKREK: Az Oroszlán hava alkalmas utazásra, nyaralásra. Lehet, hogy később nem lesz a láblógatásra időd. Bolygód, a Merkúr augusztus 4-én a Szűzbe lépve arra figyelmeztet, hogy aktuális lenne egy terv készítése. Mindjárt vége a nyárnak. Nem sok van hátra az évből. Látod, hogy merre tartasz? Megvannak a pontos céljaid? Teszel értük, vagy sodródsz? Augusztus 20-án Mars, a türelmetlenség és ambíció bolygója belép az Ikrekbe, és itt marad 2023 márciusáig. Ez fellelkesít téged…

RÁK: Augusztus 11-ig Vénusz, a szerelem, a szépség és a Kis szerencse bolygója a Rákban jár. Ettől szerethetőbbnek, szebbnek és kicsit szerencsésebbnek érezheted magadat. Közben a pénzt számolod. Szokatlanul anyagiassá válhatsz. Ami nem baj, ha nem viszed túlzásba. Persze egyik véglet se jó: se a pénzszórás, se a garasoskodás. Valahol a kettő között kell megtalálnod az egyensúlyt. Tekintsd ezt a nyár kihívásának! Mindemellett jusson időd a hullócsillagokat nézni!