SKORPIÓ Havi horoszkóp

(2022. október 23.-november 21.)

a Nap jegyváltásakor október 23.-án a születésnapossal = a Skorpióval indul, és mind a 12 jegynek szól:

SKORPIÓ: Október 23-án 12:25-kor a Nap belép a Skorpióba. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. Ráadás ajándék neked, hogy pont ezen a napon Vénusz, a kis szerencse bolygója is belép a Skorpióba. Innentől kicsit szerencsésebbnek érezheted magad. 25-én részleges napfogyatkozás, november 8-án teljes holdfogyatkozás lesz. Mindkettő érzékenyen érint téged, az közérzetedet, az egészségedet és a kapcsolataidat. Vigyázz mindre! Óvd, és becsüld őket!

NYILAS: A Skorpió havában nagy dolog a számodra, hogy bolygód, a Jupiter október 28-án visszalép a Halakba. Ez egyrészt jó hír, mert bőséget és áldást hoz. Másrészt frusztráló, mert előkerülnek rég megoldottnak hitt családi és/vagy ingatlan ügyek. Ezt ellensúlyozza az a tény, hogy november 16-án Vénusz, a Kis szerencse bolygója, 17-én Merkúr, a kommunikáció bolygója lép be a Nyilasba. 21-én ezek együttállnak, ami szerencsés kommunikációt jelent.

BAK: Fenntartásokkal kell kezelned mindenféle hírt, ami a Skorpió havában érkezik. Nem kell gyanakodnod, vagy attól tartanod, hogy valaki félre akar vezetni. Egyszerűen várnod kell, mert az első hírek és reakciók még nem véglegesek. Főleg a munkádra vonatkozik ez. Közben utazásra és/vagy tanulásra nyílik lehetőséged. Mivel több lehetőség is jön, válogathatsz. Hallgass a szívedre! Pontosan fogod érezni, hogy melyik szól neked, rólad…

VÍZÖNTŐ: A Skorpió havában kérdésessé válik a pozíciód. Lehet, hogy felettesed mozdít el, de az sem kizárt, hogy te sokallsz be, és felmondasz magadtól. Ezáltal a jövőképed alapjaiban fog megváltozni. Másképp látod a karrieredet. Megújulásra az október 25 a legjobb. De bölcsen tennéd, ha a november 8-dikai teljes holdfogyatkozásos napon nem hoznál döntést. További kellemetlen napok: 5, 8, 9. valószínűleg ezeken a napokon nem leszel optimista…

HALAK: Minden jóra fordul a Skorpió havában. Olyan ügyeid sikerülnek, amikről már teljesen lemondtál. Legyél óvatos, mert könnyen áteshetsz a ló túloldalára. Közben érdemes lenne továbbképzés lehetőségének utánanézni. Itt az ideje, hogy feljebb lépj egy szintet. Október 28-án bolygód, a Jupiter visszalép a Halakba, és december 19-ig a te malmodra hatja a vizet. További szuper napok: november 10, 12, 15, 16 és 21. Ezeket írd be a naptáradba!

KOS: A Skorpió havában olyan kiadásokra kell felkészülnöd, amelyek komolyan lecsökkentik a tartalékaidat. Kérj segítséget, ha nagyobb összegről kell döntened. És ha lehet, ne ezeken a napokon adj ki pénzt: november 5, 8, 9! Nézz más szemmel ezekre a kiadásokra! Mivel ezek remek befektetések lehetnek. Ha meglátod ezt a vonatkozást, nagyban megkönnyíted a saját dolgodat. És onnantól nem fogsz idegeskedni, bosszankodni.

BIKA: Most még jobban vágysz egy megértő, gyengéd, figyelmes, szexis partnerre. Az égi folyamatok támogatnak ebben. Amennyiben van már párod, vigyázz rá, és ne engedd, hogy valaki közétek álljon! Randizzatok újból, és lobbantsátok fel azt a bizonyos tüzet! Amennyiben nincs még párod, a Skorpió havában összefuthatsz több jelentkezővel. Nem lesz könnyű közöttük válogatni. Kedvezőtlen napok: november 5, 8, 9. Kedvező napok: november 10, 12, 15, 16 és 21.

IKREK: Bolygód, a Merkúr a Mérleg jegyében jár október 29-ig. Eddig gördülékenyen megy a kommunikáció. Október 29-én átlép a rideg Skorpióba, és a stílusod megkeményedik: sokkal nyersebben fogsz fogalmazni. Ebből érthető módon könnyebben kirobbanhat konfliktus. Különösen november 9-én és 10-én. Ezeken a napokon kövess el mindent, hogy ne keveredj nézeteltérésbe senkivel! November 17-én Merkúr átlép a Nyilasba, ami egy intelligens találkozást jelez.

RÁK: Kedvedre való lesz az, ami a Skorpió havában rád vár. Nem csak a Nap, hanem a Vénusz, majd a Merkúr is a Skorpióba lép, és neked jót tesz. Életöröm, optimizmus és kreativitás fog jellemezni. Sőt felbátorodsz, és valami újba akarsz belevágni. De legyél megfontolt, és ne hamarkodj el semmit! Különösen fontos az óvatosság ezeken a napokon: november 5, 8, 9. Jönnek jobb napok is: 10, 12, 15, 16 és 21. Mindeközben Jupiter külföldi lehetőséget „tálal”.

OROSZLÁN: A család, a magánélet, az otthon melegen tartása élvezzen prioritást a Skorpió havában! Persze ez nem mehet a munkád rovására. Készülj fel, hogy az egyensúly megtalálása és megtartása komoly kihívás lesz! Főleg november 5-én, 8-án és 9-én. A bolygók szerint nem halogathatsz tovább egy régóta húzódó költséget. Sajnos nem úszhatod meg: ki kell fizetned. Nézz utána, hogy lehet-e részletekben kifizetni! Könnyebb lenne, ha nem kéne egyben kifizetned.

SZŰZ: Nem lesz egy diadalmenet számodra a Skorpió hava. Elsősorban a közlekedésben mutatnak zűröket a bolygók. Lehet, hogy bekeményít az időjárás, és novemberben olyan fagyok lesznek, amik ellehetetlenítik a közlekedést. Jégre, veszélyre hívják fel a figyelmedet az égi folyamatok. Különösen november 5-én, 8-án és 9-én. Ezeken a napokon ne csak az utakon, hanem a kommunikációban is legyél óvatos! Nem csak az idő lehet csípős, hanem a te stílusod is, ami nem tesz népszerűvé.

MÉRLEG: Szinte minden gondolatod a pénz körül fog forogni a Skorpió havában. Hol örülsz, hol aggódsz. Ez a hullámzás nem tesz jót a közérzetednek. Körültekintően költekezz ezeken a napokon: november 5, 8, 9. Még jobb, ha elő se veszed a pénztárcádat. A közelgő Karácsony és a vásárok elcsábíthatnak. Pedig meg tudod oldani alacsony költségvetéssel, ha készítesz terveket előzetesen. November második felében megérdemelsz egy kis kiruccanást.