SZŰZ Havi horoszkóp

(2022. augusztus 23.-szeptember 22.)

 

a Nap jegyváltásakor augusztus 23.-án a születésnapossal = a Szűzzel indul, és mind a 12 jegynek szól:

SZŰZ: Augusztus 23-án 05:04-kor a Nap belép a Szűzbe. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. Két téma lesz fontos szeptember 22-ig: a harmónia megtalálása mindenféle kapcsolatodban és az egyensúly megteremtése anyagi téren. Mindkét témában lesznek kritikus napok: szeptember 3, 10, 17, 19. De szerencsére lesznek szerencsés napok is: szeptember 11, 19, 20. Szeptember 5-től Vénusz, a kis szerencse bolygója segít neked.

MÉRLEG: Augusztus 26-án a Merkúr belép a Mérlegbe. Ez neked remek hír. Merkúr a kommunikációdat erősíti. De fontold meg, hogy kinek mit mondasz el! Párkapcsolati téren lesznek feszült napok: szeptember 3-án, és 19-én. Meglepően hevesen reagál a párod. Ne sértődj meg! Mindeközben vigyáznod kell az egészségedre. Pár bolygó szembenállás arra utal, hogy lebetegedhetsz. Szeptember 10-én és 17-én. Kellő odafigyeléssel megelőzheted a bajt.

SKORPIÓ: A Szűz havában kiderül számodra, hogy kikre számíthatsz, ill. kik a szövetségeseid és/vagy barátaid. Szükséged van olyan emberekre, akik drukkolnak, és segítenek neked. Augusztus 26-án Merkúr, a hírhozó belép a Mérlegbe, és titkokról pletykál neked. Semmiképp se add tovább ezeket! Maradj diszkrét! Máskülönben te kerülsz bajba. Csapdát rejt a szeptember 3 és a 19. Tegyél úgy, mintha semmit sem tudnál! Tanulságos lesz…

NYILAS: Szerencsés vagy. Mégsem érzed a jól eső elégedettséget. A Szűz havában elveszel a részletekben. Szeretnél a családoddal lenni, miközben a munkahelyeden bizonyítanod kell. Ha nem akarsz ebbe belebetegedni, akkor a hétvégéket szigorúan pihenéssel és kikapcsolódással töltsd! Közben a szerelmi életed is felélénkül. Ha van párod, akkor vigyázz rá, és kényeztesd! Ha még nincs párod, akkor párhuzamosan több jelentkező is fog akadni.

BAK: Elemedben leszel a Szűz havában. Magabiztosnak és kiegyensúlyozottnak érzed magad. Szinte minden sikerül neked. A legkedvezőbb napok: augusztus 27, szeptember 11, 19, 20. Augusztus 27-én újhold lesz. Ez egy kitűnő esély arra, hogy újíts és/vagy belevágj valami újba. Közben a családodban és a munkahelyeden egyszerre nagy jövés-menés lesz. Költözés, felújítás várható. És változhat a főnököd személye és néhány közvetlen kollégádé.

VÍZÖNTŐ: Augusztus 26-án a Merkúr, szeptember 5-én a Vénusz vált jegyet. Ha továbbképzésen, tanuláson gondolkozol, akkor most lépned kell. Kezdődik a tanév. Ez tökéletes időzítés. Ezzel párhuzamosan ügyelned kell a kiadásaidra. Az égi folyamatok szerint veszteség ér, ha nem figyelsz oda, hogy mit és mennyiért veszel. Különösen pénztárca ellenséges napok: szeptember 10 és 17. Az a szerencséd, hogy az Ikrekben járó Mars kreatívvá tesz téged…

HALAK: A Szűz havában türelemre lesz szükséged a párodhoz és a többi emberhez is. Sokszor fogod úgy érezni, hogy valahol elrejtettek egy kandi kamerát. Ennyi bolond nem futkározhat szabadlábon. A legőrültebb napok: szeptember 10 és 17. A humorérzéked a konfliktus a legjobb ellenszere. De ne nevesd ki a másikat, mert tuti, hogy sértődés lesz belőle! Inkább tartsd magadban azt, amit viccesnek látsz! Úgy, hogy ne látszódjon rajtad!

KOS: A Szűz havában a legfontosabb, hogy vigyázz a párkapcsolatodra. Törékeny a harmónia. Könnyen sérülhet. Ha van párod, akkor olykor úgy érezheted, hogy kioktat téged. Természetes, hogy ilyenkor azt hiszed, egy másik megértőbb lenne. Ez a kettő együtt szinte garancia a vitákra. Ha nincs párod, akkor több jelentkező is akad. Nagyon más habitusúak. Mindegyikben találsz valami vonzót. Pont emiatt lesz nehéz választanod. Érdemes várnod kicsit…

BIKA: Bolygód, a Vénusz szeptember 5-én lép a Szűzbe. Ez a Szűz Nappal együtt kiegyensúlyozottságot hoz, mert végre tervezhetsz. És jó eséllyel nem jön közbe semmi. Arra kell vigyáznod, hogy ne vidd túlzásba a nosztalgiázást. Augusztus 24-től a Bikában járó Uránusz retrográdba fordul. Ez hajlamosít arra, hogy mások számára idegesítő módon a múltat szebbnek lásd, mint amilyen valójában volt. Maradj józan, és ne a múltban, hanem a jelenben élj!

IKREK: A Szűz havában okosan tennéd, ha nem halogatnád tovább az otthonod rendbe rakását. Ha káosz van körülötted, akkor benned is. Oszd be, és minden héten csinálj valamit! Meglátod, hogy a közérzeted egyre jobb lesz ettől. Augusztus 26-án bolygód, a Merkúr belép a Mérlegbe. Innentől kreativitásod szárnyalni fog. Millió ötlet pattan ki a fejedből. Jó lenne, ha leírnád ezeket, hogy ne tűnjenek el, mint a csillagszóró szikrái.

RÁK: Nem lehet panaszod az időre. Vagyis utazhatsz. Ha nincs lehetőséged elutazni, akkor szervezz rövidebb kiruccanásokat! A bolygók kedveznek szeptember 11-én, 19-én és 20-án. Augusztus 26-án a Merkúr jegyváltása az otthonodra, ill. a fészekrakás témájára tereli a figyelmedet. Szeptember 3-án és 19-én akadályokba ütközhetsz. Ez kedvedet szegheti. Pedig nem kéne. Egy nagy projekthez nagy elszántság és nagy összeszedettség szükségeltetik.

OROSZLÁN: Sajnos pénzügyi gondokat mutatnak a bolygók szeptember 10-én és 17-én. Nincs nagy baj. Csupán a bolygók szerint zavarossá válnak a kiadásaid. Lehet, hogy vezetned kéne tételesen, hogy kiderüljön, hol folyik el a pénzed. Könnyebb dolgod lenne, ha lenne tartalékod. Ha nincs, akkor kezdj el félretenni! Mindig csak egy kicsit. Pl. a fém 200 forintosokat, vagy a papír 500 forintosokat. Meglátod, hamarosan meglesz az eredménye.