NYILAS Havi horoszkóp
2023. november 22. – december 21.

a Nap jegyváltásakor, november 22.-én a születésnapossal = a Nyilassal indul, és mind a 12 jegynek szól:

NYILAS: November 22-én 14:53-kor a Nap belép a Nyilasba. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. Két napra rá a Mars is belép a Nyilasba, ami iszonyatosan felpörget, mint egy energiaital. Vigyázz, hogy ne ess túlzásba, és ne sérülj meg! Kritikus napok: november 25, 27, december 17. Szaturnusz folyamatosan akadályokat gördít, hogy ne siess el semmit. Ne bánd, mert ez tartósítja a sikereidet!

BAK: A Nyilas havában nem tudsz lelkesedni. Akkor sem, ha körülötted több embert lázba hoz pl. a közelgő Karácsony. Jó lenne, ha pánik sem ragadna át rád. December 1-én Merkúr lép be a Bakba, és 8-án trigonba kerül a Bika Jupiterrel, ami szerencsét szimbolizál. Egész hónapban az egészségedre kell vigyáznod. Több bolygó szembenállás és kellemetlen fényszög azt jelzi, hogy most könnyebben meghűlhetsz.

VÍZÖNTŐ: A Nyilas havában ne feledkezz meg a barátaidról! Tudd, hogy segítenének, ha kérnéd! Nem várhatod, hogy kitalálják, hogy mire van szükséged. Jó hír, hogy december 6-án Neptunusz elindul előre, ami neked anyagi téren előrelépést jelent. De attól, hogy nőnek a bevételeid, nem kellene költekezned. Szaturnusz a felelősségvállalás és komolyság bolygója akkor segít, ha visszafogott maradsz.

HALAK: Június 30 óta retrográd = hátráló, Halakban járó Neptunusz december 6-én végre elindul előre. Ez azért jó hír a számodra, mert végre vége a nosztalgiázásnak. Végre átbillensz a holtponton, és te magad is elindulsz előre. Mindeközben a munkahelyeden nagy jövés-menés lesz. Személyi és pozícióbeli változások borzolják az idegeidet. Különösen november 23-án, 25-én, 27-én és december 17-én.

KOS: A Nyilas hava neked mindig inspiráló, mert vannak terveid, amelyek kirángatnak a szürkeségből. Ezzel párhuzamosan a nyirkos, ködös idő nem tesz jót neked egészségügyi szempontból. Kritikus napok: november 23, 25, 27 és december 17. A bolygók azt javasolják, hogy sose ázzon be a cipőd! Ha mégis megtörténik, mielőbb cseréld le szárazra! Inkább késs el, vagy maradj le, semmint az ágyat nyomd hetekig!

BIKA: Még mindig nosztalgiázol, és a régi időkön merengsz. A Bikában járó Jupiter még retrográd. Kár, mert elmulaszthatod a jelen csodáját. Nem lesz könnyű dolgod december 10-én, mert konfliktusba keveredhetsz valakivel, akit szeretsz. Ezzel párhuzamosan a kiadásaidat is kordában kell, kellene tartanod. Az év végi ünnepek megterhelőek lesznek anyagilag. Ne versenyezz senkivel, senkiért!

IKREK: Bolygód, a Merkúr a Nyilasban jár november 10 óta. Ez 2 dolgot jelent: 1. Nem könnyű a kommunikáció, mert csupa olyan emberrel van dolgod, akik fölényes stílusban kommunikálnak. 2. Valaki egyszerre vonz, és taszít. Ez a húzd-meg-ereszd-meg kapcsolat iszonyatosan sok energiádat viheti el más fontos ügyektől. December 1-én a Bakba lépő Merkúr végre józanságot és fegyelmet hoz magával.

RÁK: Az egészséged megóvásán legyen a fókuszod a Nyilas havában! A munkád, a közérzeted, a lelki egyensúlyod és még sok más ügyed az egészségi állapotodtól függ. Meg kell találnod az egészséges egyensúlyt. És nem elég megtalálni, hanem meg is kell tartani. Nehéz napok: november 23, 25, 27 és december 17. A tested olyan, mint az autód: törődnöd kell vele, ha azt szeretnéd, hogy még sokáig szolgáljon.

OROSZLÁN: Jó, hogy a Nyilas havában elkezdhetsz készülni a Karácsonyra. Hangolódj rá fokozatosan! És szakíts a hagyományokkal! Találj ki új dizájnt, próbálj ki új ízeket, keress új beszerzési forrásokat! Ez december 13-án, újhold napján különösen izgalmas lesz. Mindez átszínezi azt, amit eddig a Karácsonyról hittél. Úgy fogsz járni, mint a kisgyerek, aki úgy tud örülni, mintha ez lenne az első Karácsonya.

SZŰZ: A Nyilas havában a családoddal és az otthonteremtéssel többet kell foglalkoznod, mint korábban. Közben a párod is több figyelmet követel magának. Ebből adódhatnak konfliktusok november 23-án, 25-én, 27-én és december 17-én. Persze, hogy ilyenkor a munkahelyeden is elégedetlenkedni kezdenek, és rossz szemmel nézik, hogy neked van magánéleted. Ha jót akarsz, ne mesélj az otthoni dolgokról!

MÉRLEG: Amíg bolygód, a Vénusz a Mérlegben jár (december 4-ig), jól érzed magad a bőrödben. De utána két téma között őrlődsz: a tanulás és a család. Mivel mindkettő fontos a számodra, és mindkét helyen halaszthatatlan feladatok várnak rád, félsz, hogy nem tudsz jól teljesíteni. Ha nem töltődsz, valóban baj lesz. Ha nem tudsz szabadságot kivenni, akkor esténként bújj korán ágyba, ne vállalj extra munkát!

SKORPIÓ: A Nyilas havában a Nap és bolygód, a Mars is pénzszámolgatásra hajlamosít téged. Aggodalom lehet úrrá rajtad. Különösen november 23-án, 25-én, 27-én és december 17-én. Közben kedvező számodra, hogy december 6-án Neptunusz elindul előre, és segít a kreativitásodat feléleszteni. Remek ötletekkel ezt az anyagi mizériát ügyesen megoldhatod. Nem elítélendő, ha egyelőre sodródsz, és kivársz…