RÁK Havi horoszkóp

2023. június 21. – július 22.

a Nap jegyváltásakor, június 21.-én a születésnapossal = a Rákkal indul, és mind a 12 jegynek szól:

RÁK: Június 21-én 16:48-kor a Nap belép a Rákba. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. Szerencsés vagy, mert június 28 és 30 között egy hatalmas bolygóháromszög rajzolódik ki az égen (Rák Nap, Merkúr – Skorpió Hold – Halak Szaturnusz, Neptunusz), ami egy égi áldás rád nézve. Emellett eltörpül, de óvatosságra int július 3-án a telihold, és 10-én egy Merkúr-Plútó, 22-án egy Nap-Plútó szembenállás.

OROSZLÁN: A Rák havában kihívás számodra, hogy július 10-én a Mars kilép az Oroszlánból, és azt javasolja, hogy nagyon figyelj a részletekre! Munkahelyi konfliktusra kell felkészülnöd június 26-án, július 2-án és 17-én. Ez csak abban az esetben mérgesedhet el, ha mindkét fél mereven ragaszkodik a saját álláspontjához. Sokat segíthetsz (magadon is), ha nyitott és rugalmas maradsz most. Ráérsz később visszatérni…

SZŰZ: Bolygód, a Merkúr július 26-án a Neptunusszal, július 10-én a Plútóval, 17-én a Jupiterrel kerül nehéz fényszögbe. Mindhárom megviselhet, mert úgy érzed, nem értik és/vagy félreértik azt, amit mondasz. Az a megoldás, hogy többször elmondod, leírod azt, amit akarsz. Mintha iskolában lennél, és a diákoknak meg kell ismételned azt, amit elsőre nem fogtak fel. Ehhez sok-sok türelem kell, amire csak akkor leszel képes, ha eleget pihensz…

MÉRLEG: A Rák havában tedd oda magad! A karriered felfelé fog ívelni, ha nem lazítasz. Hiába van nyár, nálad nincs most uborkaszezon. Június 28 és 30 között egy hatalmas bolygóháromszög rajzolódik ki az égen (Rák Nap, Merkúr – Skorpió Hold – Halak Szaturnusz, Neptunusz), ami azt sejteti, hogy hamarosan feljebb léphetsz a ranglétrán, ami anyagilag is javulást jelent. Ráérsz szabira menni kicsit később.

SKORPIÓ: Nem fogsz panaszkodni, mert június 28 és 30 között egy hatalmas bolygóháromszög rajzolódik ki az égen (Rák Nap, Merkúr – Skorpió Hold – Halak Szaturnusz, Neptunusz), ami a közérzetedben és hangulatodban is jobbulást hoz. Ahhoz hogy ezt megőrizd, mindenáron ki kell maradnod a munkahelyi csatákból. Nem lesz könnyű dolgod, mert valaki folyton rád néz, rád hivatkozik, rád számít. Mégse folyj bele!

NYILAS: A Rák havában vigyáznod kell a kiadásaidra és a pénzedre. Jó lenne, ha valami tartalékot képeznél. Sajnos több kellemetlen bolygószembenállás szerint adódhat váratlan költséged július 3-án, 10-én vagy 22-én. Mindegy, hogy elromlik, eltörik, vagy elveszted, pénzbe fog kerülni. Mielőtt kapkodnál, járj utána, kérdezz meg egy szakértőt! Közben az egészségedre kell ügyelned: ne egyél egyszerre nagy mennyiséget!

BAK: Az lesz az érzésed, hogy senki sem törődik veled. Lesznek kellemetlen napok: július 3, 10, 22. Ezeken a napokon mindenáron kerüld a konfliktust! Nem számít, hogy igazad van-e. Ne ezeken a napokon érvényesítsd az akaratodat! Ha van párod, akkor vigyázz a kapcsolatodra! Ha még nincs párod, akkor most megtalálhatod. Lehetőleg ne a fenn említett napokon randevúzz! Minden más nap jobb ezeknél. De ne görcsölj rá erre se!

VÍZÖNTŐ: A Rák havában hajlamos leszel a nosztalgiázásra. A retrográd Szaturnusz szerint megrohannak az emlékek. Nincs ezzel baj, ha nem ragadsz a múltban. Figyelj arra, hogy ne veszítsd el a kapcsolatot a jelennel! Élvezd a nyár örömeit! A július 17-i újhold új pénzforrást nyit meg neked. Tartsd nyitva a szemedet és a füledet! De semmiképp se vállald túl magadat! Nem kell mindenáron plusz pénzt keresned.

HALAK: Irigylésre méltó leszel a Rák havában. Ugyanis június 28 és 30 között egy hatalmas bolygóháromszög rajzolódik ki az égen (Rák Nap, Merkúr – Skorpió Hold – Halak Szaturnusz, Neptunusz), ami igazi égi ajándék a számodra. Vedd el, amit a sors ad! Nagyszerű lehetőségek adódnak most. Július 10-én egy Merkúr-Neptunusz, 20-án egy Nap- Neptunusz trigon tovább növeli az esélyeidet arra, hogy kreatívan oldj meg bármit…

KOS: Bolygód, a Mars július 9-ig az Oroszlánban lelkesítően hat rád. Addig semmi sem jelenhet akadályt a számodra. 10-én a Szűzbe átlépve olyan precizitást és odafigyelést igénylő munkát jelez, ami nem lesz a kedvedre való. Halogathatod a feladatot, de jobban jársz, ha megcsinálod, mert utána jöhet a pihenés. Vagy az otthonod csinosítása. Akár költözés is aktuálissá válhat. Nézz utána lehetőségeknek!

BIKA: A Rák hava tökéletes lenne utazásra. De azt is mutatják a bolygók, hogy a párkapcsolatodra is több időt kell szánnod. Ha van, azért, ha nincs, akkor azért, hogy legyen kapacitásod az ismerkedésre! Különösen június 29-én és 30-áán. Mivel olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek jó lehetőségeket „ígérnek”. Mindeközben az otthonodat is ki kellene pofoznod. Az ötleteidet kezdd el megvalósítani!

 

IKREK: Hiába van nyár, neked a karriered építésére kell fókuszálnod. Lehet, hogy ez még csak a tervezgetés stádiuma. De ahhoz, hogy belátható időn belül ebből legyen valami, ki kell találnod, hogy mit szeretnél. Ötletesére legjobb idő június 28, 29, 30. Ugyanis egy óriási bolygóháromszög fog összeállni az égen (Rák Nap, Merkúr – Skorpió Hold – Halak Szaturnusz, Neptunusz), ami óriási inspirációt szimbolizál…