SKORPIÓ Havi horoszkóp
2023. október 23. – november 21.

a Nap jegyváltásakor, október 23.-án a születésnapossal = a Skorpióval indul, és mind a 12 jegynek szól:

SKORPIÓ: Október 23-án 18:10-kor a Nap belép a Skorpióba. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. Ráadás ajándék neked, hogy másnap egy Nap-Szaturnusz trigon szerint eljött a te időd. De vigyázz, mert 28-án, 29-én, november 3-án, 4-én, 11-én és 13-án olyan bolygószembenállások lesznek az égen, amelyek súlyos konfliktusra utalnak! Mindenáron kerüld a vitát, ha nem akarsz szakítást! Szerencsére lesznek kedvező napok is: november 7 és 17.

NYILAS: A Skorpió havában bolygód, a Jupiter továbbra is retrográd, ami továbbra is lelassíthat téged. Ne bánd! Legalább nem kapkodsz el semmit. Több kellemetlen bolygószembenállás lesz, ami arra int, hogy vigyázz az egészségedre! Ne feledd, hogy betegen nem csak a kedved, de a munkabíró képességed sem jó! Valószínűleg az időjárás változás is megviselhet. Bármikor lehetnek fagyok. Miközben nappal felszökhet a hőmérő higanyszála…

BAK: Bolygód, a Szaturnusz november 4-én több, mint 4 hónap után végre elindul előre. Ez jó hatással lesz rád. 8-án Vénusz jegyet vált, ami a munkahelyedre harmóniát visz. Innentől könnyebb lesz közös nevezőre jutni. Bár lesznek gyerekes nézeteltérések, amelyekből ki kell maradnod. Méltatlan hozzád és a szituációhoz a civakodás. Vedd észre, hogy itt többről van szó, mint gyerekes civakodásról! Nagyobb a tétje. Ne bagatellizáld el!

VÍZÖNTŐ: A Skorpió havában kérdésessé válik a pozíciód. Előfordulhat, hogy a felettesed mozdít el, de az sem kizárt, hogy te sokallsz be, és felmondasz magadtól. Ezáltal a jövőképed alapjaiban fog megváltozni. Másképp látod a karrieredet. Újításra a november 13 a legjobb. De bölcsen tennéd, ha az október 28-dikai részleges holdfogyatkozásos napon nem hoznál döntést. További kellemetlen napok: október 28, 29, november 3, 4, 11 és 13.

HALAK: Minden jóra fordul a Skorpió havában. Olyan ügyeid sikerülnek, amikről már teljesen lemondtál. Legyél óvatos, mert könnyen áteshetsz a ló túloldalára. Közben érdemes lenne továbbképzés lehetőségének utánanézni. Itt az ideje, hogy feljebb lépj egy szintet. November 4-én a Halakban járó Szaturnusz végre elindul előre, és te is elindulsz. További szuper napok: október 24, november 7 és 17. Ezeket írd be a naptáradba!

KOS: A Skorpió havában olyan kiadásokra kell felkészülnöd, amelyek lecsökkentik a tartalékaidat. Kérj segítséget, ha nagyobb összegről kell döntened. És ha lehet, ne ezeken a napokon adj ki pénzt: október 28, 29, november 3, 4, 11 és 13! Nézz más szemmel ezekre a kiadásokra! Miután ezek remek befektetések lehetnek. Ha meglátod ezt a vonatkozást, megkönnyíted a saját dolgodat. És onnantól nem fogsz idegeskedni, bosszankodni.

BIKA: Valld be, hogy vágysz egy megértő, gyengéd, figyelmes partnerre. Amennyiben van már párod, vigyázz rá, és ne engedd, hogy bárki közétek álljon! Randizzatok újból, és lobbantsátok fel azt a bizonyos tüzet! Amennyiben nincs még párod, a Skorpió havában összefuthatsz több jelentkezővel. Nem lesz könnyű közöttük válogatni. Kedvező napok: október 24, november 7 és 17. Kedvezőtlen napok: október 28, 29, november 3, 4, 11 és 13.

IKREK: Bolygód, a Merkúr a Skorpió jegyében jár november 9-ig. Eddig vigyáznod kell, mert hajlamos leszel csípős megjegyzésekkel borzolni a környezeted idegeit. November 10-én átlép a Nyilasba, és kellemesebbé válik a stílusod. Amíg a Skorpióban jár a Merkúr, könnyebben kirobbanhat konfliktus. Különösen október 29-én, november 4-én. Ezeken a napokon kövess el mindent, hogy ne keveredj nézeteltérésbe senkivel!

RÁK: Kedvedre való lesz az, ami a Skorpió havában rád vár. Nem csak a Nap, hanem majd a Merkúr is a Skorpióba lép, ami jót tesz neked. Életöröm, optimizmus és kreativitás fog jellemezni. Sőt felbátorodsz, és valami újba akarsz belevágni. De legyél megfontolt, és ne hamarkodj el semmit! Különösen fontos az óvatosság ezeken a napokon: október 28, 29, november 3, 4, 11 és 13. Jönnek jobb napok is: október 24, november 7 és 17.

OROSZLÁN: A család, a magánélet, az otthon melegen tartása élvezzen prioritást a Skorpió havában! Persze ez nem mehet a munkád rovására. Készülj fel, hogy az egyensúly megtalálása és megtartása komoly kihívás lesz! Főleg október 28-án, 29-én, november 3-án, 4-én, 11-én és 13-án. Mindeközben Szaturnusz szerint nem halogathatsz tovább egy régóta húzódó költséget. Sajnos nem úszhatod meg: ki kell fizetned november 4 után. Nézz utána, hogy lehet-e részletekben kifizetni!

SZŰZ: Nem lesz a kedvenced a Skorpió hava. Elsősorban a közlekedésben mutatnak zűröket a bolygók. Lehet, hogy bekeményít az időjárás, és olyan fagyok lesznek, amik ellehetetlenítik a közlekedést. Jégre, veszélyre lehet számítani. Különösen október 28-án, 29-én, november 3-án, 4-én, 11-én és 13-án. Ezeken a napokon ne csak az utakon, hanem a kommunikációban is legyél óvatos! Nem csak az idő lehet csípős, hanem a te stílusod is.

MÉRLEG: Szinte minden gondolatod a pénz körül forog a Skorpió havában. Hol örülsz, hol aggódsz. Ez a hullámzás nem tesz jót a közérzetednek. Körültekintően költekezz ezeken a napokon: október 28, 29, november 3, 4, 11 és 13. Még jobb, ha elő se veszed a pénztárcádat. A közelgő Karácsony és a vásárok elcsábíthatnak. Pedig meg tudod oldani alacsony költségvetéssel, ha készítesz terveket előzetesen. Lesznek jobb napok is: október 24, november 7 és 17.