SZŰZ Havi horoszkóp
2023. augusztus 23. – szeptember 22.

a Nap jegyváltásakor, augusztus 23.-án a születésnapossal = a Szűzzel indul, és mind a 12 jegynek szól:

SZŰZ: Augusztus 23-án 10:51-kor a Nap belép a Szűzbe. 2 téma lesz fontos szeptember 22-ig: a kapcsolataid és az anyagiak harmonizálása Mindkét témában lesznek kritikus napok: augusztus 27, 31, szeptember 19. De szerencsére lesznek szerencsés napok is: augusztus 25, szeptember 4, 8, 16, 21. A szeptember 15-i újhold a legjobb esély, hogy újíts és/vagy belevágj valami újba.

MÉRLEG: Augusztus 27-én a Mars belép a Mérlegbe. Ettől meglepően türelmetlenné és ingerlékennyé válhatsz. Vezesd le a feszültséget sporttal! Mindeközben vigyáznod kell az egészségedre. Pár bolygó szembenállás arra utal, hogy lebetegedhetsz. Augusztus 27-én, 31-én és szeptember 19-én. Szerencsére a munkádban szerencse érhet augusztus 25-én, szeptember 4-én, 8-án, 16-án és 21-én.

SKORPIÓ: A Szűz havában kiderül számodra, hogy kikre számíthatsz, ill. kik a szövetségeseid és/vagy barátaid. Szükséged van olyan emberekre, akik drukkolnak, és segítenek neked. Még utazhatnál. Nagyszerű fényszögek lesznek az égen augusztus 25-én és szeptember 21-én. Párkapcsolati téren érhet kellemes meglepetés szeptember 4-én, 8-án és 16-án. Akkor is, ha van párod, és akkor is, ha még nincs.

NYILAS: A pénzügyeid kedvezőbben alakulnak, mint a korábbi hónapokban. Több bevételt mutatnak az égi folyamatok. Különösen augusztus 25-én, szeptember 4-én, 8-án, 16-án és 21-én. Ez jó lehet arra, hogy utolérd magad anyagilag, és arra is, hogy végre egy kis tartalékot képezz. Ezzel párhuzamosan a főnököd elvárásainak nem mindig tudsz megfelelni. Igyekezz, és nem lesz baj!

BAK: Kedvedre valóak lesznek a Szűz havának eseményei. A legkedvezőbb napok: augusztus 25, szeptember 4, 8, 16, 21. Szeptember 15-én újhold lesz. Ez egy kitűnő lehetőség arra, hogy újíts és/vagy belevágj valami újba. Közben a munkahelyeden nagy átalakulás várható. Változhat a főnököd személye és néhány vezető pozíció. Ha szeretnél feljebb lépni, akkor diplomatikusan nyilvánulj meg!

VÍZÖNTŐ: Több területen várnak rád kihívások és/vagy döntések. 1. ingatlan ügyek, fészekrakás; 2. továbbtanulás, képzés; 3. külföldi utazás idén, vagy jövőre; 4. pénzügyi kalkulálás. Mind a négy témában nagy a tét. Szerencsére te nem ijedsz meg a saját árnyékodtól. Eközben nosztalgiázásra hajlamosít az, hogy mindkét bolygód (a Szaturnusz és az Uránusz is) retrográd augusztus 29-től.

HALAK: A Szűz havában becsüld meg, ha van párod! Ha nincs, akkor döntsd el, hogy szeretnél-e! Ha van, akkor mondd neki, hogy szereted! Nehezedre esik? Sajnos lesznek konfliktussal terhes napok: augusztus 27, 31, szeptember 19. Jól tennéd, ha hallgatnál a párodra, vagy egy hozzád közel álló emberre. Bölcs tanácsot adnak neked augusztus 25-én, szeptember 4-én, 8-án, 16-án és 21-én.

KOS: Bolygód, a Mars augusztus 27-én belép a Mérlegbe. Ez duplán sem jó hír neked, mert egyrészt nem leszel túl energikus, másrészt több konfliktusba futhatsz bele. Ne feledd, hogy minden csatát megnyersz, amit el sem kezdesz! Különösen a párkapcsolatodra vigyázz! Semmiképp se válj paranoiássá! Se a párod, se más nem akar neked rosszat. Ha nem értesz valamit, pl. egy reakciót, akkor kérdezz!

BIKA: A Szűz havában remek konstellációk remek tendenciákat mutatnak. A nagyobb volumenű ügyeidet időzítsd ezekre a dátumokra: augusztus 25, szeptember 4, 8, 16, 21. Szeptember 4-én indul előre bolygód, a Vénusz. Addig kellene rendezned régi ügyeidet. Szeptember 15-én újhold lesz. Ne mulassz el újítani! Az újhold új ciklust indít, és mindennek kedvez, amit most kezdesz.

IKREK: Az otthonod rendbe rakását nem szabad tovább halogatnod. Ha káosz van körülötted, akkor benned is. Oszd be, és minden héten csinálj valamit! Meglátod, hogy a közérzeted egyre jobb lesz ettől. Augusztus 27-én a Mars belép a Mérlegbe. Innentől kreativitásod szárnyalni fog. Sok ötlet pattan ki a fejedből. Jó lenne leírni ezeket, hogy ne tűnjenek el, mint a csillagszóró szikrái.

RÁK: Utazásra és/vagy tanulásra jó a Szűz hava. A bolygók kedveznek augusztus 25-én, szeptember 4-én, 8-án, 16-án és 21-én. De lesznek akadályok, amelyeket le kell győznöd: augusztus 27-én, 31-én és szeptember 19-én. Ezek abban segítenek, hogy mérlegelj, mi élvezzen elsőbbséget, és mi az, ami nem aktuális. Szóval pánik, vagy bosszankodás helyett hálás szívvel köszöntsd a nehézségeket!

OROSZLÁN: Sajnos pénzügyi gondokat mutatnak a bolygók augusztus 27-én, 31-én és szeptember 19-én. Nincs nagy baj. Csupán a bolygók szerint zavarossá válnak a kiadásaid. Lehet, hogy vezetned kéne tételesen, hogy kiderüljön, hol folyik el a pénzed. Szerencsére lesznek szerencsés konstellációk augusztus 25-én, szeptember 4-én, 8-án, 16-án és 21-én. Ezek kiutat, megoldást hoznak neked.