VÍZÖNTŐ Havi horoszkóp

(2023. január 20. – 2023. február 18.)

 a Nap jegyváltásakor, január 20.-án a születésnapossal = a Vízöntővel indul, és mind a 12 jegynek szól:

VÍZÖNTŐ: Január 20-án 09:17-kor a Nap belép a Vízöntőbe. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. Másnap, szombaton este magyar idő szerint 21:54-kor lesz újhold a Vízöntőben, ami keleten már vasárnap, és a holdújév ünnepe. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy neked elinduljon egy új év. Bátran újíts! Kritikus napok: február 4 és 5. Sikeres napok: január 30, február 16. Írd be naptáradba!

HALAK: A Vízöntő havában jó hír, hogy január 27-én Vénusz, a kis szerencse bolygója belép a Halakba. Majd február 15-én együttáll a Neptunusszal. Ez duplán kedvező neked. Egyrészt azért, mert Neptunusz a Vénusz felsőbb oktávja. Másrészt, mert kihozza belőled a tehetséget. Viszont február 5-én a Vénusz kvadrátba kerül a Marssal, ami agressziót szimbolizál. Mindenáron kerüld a konfliktust ezen a napon!

KOS: Bolygód, a Mars még mindig az Ikrekben jár. Ettől pezsegsz, pörögsz, és képtelen vagy egyetlen dologra koncentrálni. Nem is kell. Mehet párhuzamosan több dolog. Január 30-án látni fogod, hogy ez hozza sikert. Február 4-én észnél kell lenned a pénzzel kapcsolatosan. Nem kellene túl lépned a keretet. 10-én a karriered építésében meglepő hír érkezik. Ne siess az értelmezéssel és a döntéssel!

BIKA: A Vízöntő havában nem lesz könnyű dolgod. Egészen biztos, hogy a munkahelyeden több személyi és egyéb változás történik. Nem kell megijedned, mert nincs tragédia. Mindez arra tanít, hogy legyél éber, nyitott és rugalmas. Február 4-én egy Nap-Uránusz kvadrát kibillenthet. Jönnek rázós napok: február 5 és 16. Utóbbi egy Nap-Szaturnusz együttállás, ami megvilágosító erővel bír…

IKREK: Tele leszel ambícióval a Vízöntő havában. A január 21-i újhold egy új tervet szimbolizál. Lehet, hogy ettől átkerül a hangsúly máshova. Nem kizárt, hogy ez kapcsolatos külfölddel. Ám, lesznek akadályok, amelyek óvatosságra intenek. Szóval nem szabad kapkodnod. Vedd észre, hogy semmi és senki sem sürget! Maximum te saját magadat. Február 11-től bolygód, a Merkúr segít, hogy tisztán láss.

RÁK: Kihívás lesz számodra a pénzbeosztása. Ez azért sem lesz könnyű, mert a Vízöntő bolygók olyan kiadást mutatnak, ami nem volt betervezve. Ne ess pánikba! Ha valami elromlik, vagy adóznod kell, nem tehetsz mást, ki, ill. be kell fizetned. Bízz benne, hogy hamar utoléred magad anyagilag! És ne feledd, hogy ez „csak” pénz! Közben jó hír, hogy január 27-én Vénusz jegyet vált, és segít neked.

OROSZLÁN: Rengeteg emberrel lesz dolgod a Vízöntő havában. Ha van párkapcsolatod, akkor vigyázz rá: ne engedd, hogy pl. a féltékenység közétek álljon! Ha még nincs párod, akkor most találkozhatsz valakivel, aki nagy hatással lesz rád. Hogy ebből lesz-e szerelem, két emberen múlik. Február 5-én a telihold vitát mutat. 16-án egy Nap-Szaturnusz együttállás bölcs emberrel hoz össze. Hallgass rá!

SZŰZ: A Vízöntő havában február 10-ig bolygód, a Merkúr a józan Bakban testhezálló feladatokat hoz eléd, amiket racionálisan, de kreatívan tudsz megoldani. Most az ész vezessen a szív helyett! Február 11-én Merkúr átlép a Vízöntőbe, ami olyan szabadságot ad neked, amivel nem tudsz hirtelen mit kezdeni. Ne aggódj! Idővel meglesz az a mód, amiben komfortosan érzed magad.

MÉRLEG: Kedvelni fogod a Vízöntő havát, mert visszatér az életkedved és a vállalkozó szellemed. Mivel te kitűnő csapatjátékos vagy, nem akarod egyedül élvezni, szívesen megosztod a többiekkel. Lesz egy „csapda”: gyerekes dolgod felesleges kiadást okozhat február 4-én egy Nap-Uránusz kvadrát szerint. Legyél mértékletes, és ne szórd a pénzedet! Sajnos bármennyire vigyázol, adódhat nem várt kiadás.

SKORPIÓ: Úgy tűnik, hogy a Vízöntő havában a legnagyobb kihívást a családod és/vagy az otthonteremtés fog okozni. Sajnos a pároddal való kapcsolatod is feszültté, majdnem elviselhetetlenné válik. A szakítás is szóba kerül. Kérdés, hogy ez hoz-e megoldást, vagy csupán menekülés a problémák elől. A legkritikusabb napok: február 4, 5, 16. Ne engedd, hogy az indulatok felülkerekedjenek!

NYILAS: A Vízöntő havában legyél elnéző első sorban a családoddal, de az összes többi emberrel is! Akkor is, ha nem érted a motivációjukat, vagy nem értesz egyet velük! Ne legyél biztos abban, hogy neked van igazad! Az idő megmutatja, hogy ki látta helyesen az adott dolgot. Ezenkívül a közlekedésben is óvatosnak kell lenned február 4-én, 5-én és 16-án. Sok ingerült ember lesz az utakon.

 

BAK: A Vízöntő havában új szintre emelkedhetsz anyagilag. Valahonnan, valahogyan több pénz áramlik hozzád. Nagy bolygófelvonulás lesz, ami nálad a bevétel oldalt erősíti. Azonban ilyenkor szinte törvényszerű, hogy előbújik belőled a gyerek, aki szeretne költekezni. Legyél észnél: nehogy meglékeld egy nagyszerű időszak gyarapodó tendenciáját! Kritikus napok: február 4, 5, 16.