HALAK Havi horoszkóp
2024. február 19. – március 19.

a Nap jegyváltásakor, február 19.-én a születésnapossal = a Halakkal indul, és mind a 12 jegynek szól:

HALAK: Február 19-én 05:01-kor a Nap belép a Halakba. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. Február 23-án a Merkúr, március 11-én Vénusz lép a Halakba. Előbbi arra int, hogy ne beszélj sokat! Utóbbi segít, hogy szebbnek lásd magadat. Február 28-án, március 8-án, 10-én, 17-én bolygó együttállások szerint döntést kéne hoznod, hogy a dolgok a kedved szerint menjenek. Ha nem teszed, megteszi helyetted az élet…

KOS: A Halak havában számodra a legjobb égi hír, hogy március 10-én Merkúr, a kommunikáció, a tanulás és a hírek bolygója belép a Kosba. Innentől könnyebb lesz kimondanod azt, amit gondolsz. Arra kell ügyelned, hogy ezt diplomatikusan, és ne agresszíven tedd. Ezzel párhuzamosan a legális út megtartása is kihívás. Tudj róla, hogy lesz bőven csábítás! Ez nem csak szerelmi ügy lehet, hanem pénz, előny, stb.

BIKA: Vigyázz, mert február 25-én, 27-én, március 3-án és 9-én diszharmonikus fényszögek kellemetlen híreket hoznak a munkáddal kapcsolatosan. Lehet, hogy új főnököt kapsz, vagy új feladatot osztanak rád, ami nem tetszik neked. Ha teheted, menj pár nap szabadságra! Semmiképp se adj dühödben hangot a nem tetszésednek, mert abból semmi jó nem fog kisülni! A pihenő napokat, hétvégéket töltsd meg élményekkel!

IKREK: A Halak havában olyan bolygó együttállások lesznek, amelyek a karriered felfelé ívelését szimbolizálják. Írd be a naptáradba: február 28, március 8, 10, 17! Ezeken a napokon különösen erős hatások érnek. Bár nem minden fog tetszeni. Lehet, hogy soknak érzed a rád háruló felelősséget, vagy az idővel küzdesz. A fejedet és a tüdődet rendszeresen ki kell szellőztetned pl. sétával, és jobban fogod bírni.

RÁK: Kedvedre való lesz a Halak hava. A Nap mellett Merkúr, Vénusz, Neptunusz és Szaturnusz, a Nagy sors bolygója is a Halakban jár, ami nagyszerű eseményeket hoz. Lesznek kiemelt jelentőségű napjaid: február 28, március 8, 10 és 17. Március 10-én Merkúr jegyet vált. Innentől vigyáznod kell, hogy ne adj jelentőséget mindenféle híreknek, mert azok lehetnek pletykák, vagy félrevezető információk.

OROSZLÁN: Amíg a Nap a Halakban jár (március 19-ig) minden kiadásodat alaposan meg kell gondolnod. Szaturnusz szigorú lesz hozzád. Közben a Halakban zajló bolygófelvonulás váratlan kiadást is jelez. Jó lenne, ha bosszankodás helyett utána járnál, hogyan lehet csökkenteni a kárt. Garancia? Csere? Javítás? Emellett riválisod akadhat a munkában február 25-én, 27-én, március 3-án és 9-én. Bölcsen reagálj!

SZŰZ: A Halak havában hajlamos leszel túlságosan azzal foglalkozni, hogy mások mit gondolnak rólad. Különösen a hozzád közel állók véleménye számít. Igazad van, ha el akarod nyerni a tetszésüket, de nem szabad erőlködnöd. Többen nagy hatással lesznek rád február 28-án, március 8-án, 10-én, 17-én. Ha van párod, akkor féltékenységre kell számítanod. Ha még nincs, akkor itt a remek lehetőség egy kapcsolatra.

MÉRLEG: A Halak havában még tart az előző jó szériád. Tele vagy ötletekkel, életkedvvel, vállalkozó szellemmel. Ezek jó pár borús napon átsegítenek. Szóval ne panaszkodj! 2 dologra kell ügyelned: az egészségedre és a konfliktusok kezelésére. Előbbi a tél vége felé nem újdonság. Utóbbinál fogadd meg magadnak, hogy nem maradsz minden esetben csendben! Tanuld meg, és gyakorold az asszertív kommunikációt!

SKORPIÓ: A Halak havában a gyerekvállalás, vagy a gyerekekkel kapcsolatos témák prioritást akarnak élvezni. Ha van már gyereked, akkor azért, ha még nincs, akkor azért. De nem csak hús-vér gyerekről lehet szó, hanem szellemi gyerekről. Vagyis egy vállalkozás ötletéről. A március 10-én az újhold új megvilágításba helyezi ezt is. Maradj nyitott és rugalmas! Csak így tudsz élni az adódó lehetőségekkel.

NYILAS: A Halak havában a családalapítás és az otthonteremtés lesz a figyelmed középpontjában. Február 28-án, március 8-án, 10-én, 17-én bolygó együttállások szerint nem csak a lakhatás kérdése frusztrálhat, hanem a kedves családod is. Ők megint jobban tudják, hogy neked mire van szükséged. Meg kell húznod a határaidat, és kezedbe kell venned az irányítást/döntést, ha nem akarsz folyton csatározni velük.

BAK: Tanulás és/vagy utazás területén nagyhorderejű lehetőségek nyílnak meg számodra. A Nap mellett a Merkúr, a Vénusz, a Neptunusz és bolygód, a Szaturnusz is a Halakban jár. Ezzel párhuzamosan ingatlan témában is készülj fel változásokra! Ez elsőre nem fog tetszeni neked. De ne siesd el a reakciót! Március 10-től Merkúr még csak híreket hoz. Ellenőrizned kell ezek hitelességét. Csak utána dönts!

VÍZÖNTŐ: Február 22-én a Vízöntőben együttálló Mars és Vénusz lesz számodra a legjobb hír a Halak havában. Ez az együttállás kimondottan inspirálóan hat rád. Lehetne ezt megtermékenyítőnek is nevezni, de ez félreérthető. Ugyanis a bolygók nem csak fizikai szinten jelentenek megtermékenyítést. Tehát nem csak baba fogantatásról van szó. Kerüld a merev nézeteket február 25-én, 27-én, március 3-án és 9-én!