IKREK Havi horoszkóp

2024. május 20. – június 20.

a Nap jegyváltásakor, május 20.-án a születésnapossal = az Ikrekkel indul, és mind a 12 jegynek szól:

IKREK: Május 20-án 14:47-kor a Nap belép az Ikrekbe. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. A május 22, 25, június 3, 4 szuper napok lesznek a számodra. Külön öröm, hogy május 23-án Vénusz, a Kis-, majd 26-án Jupiter, a Nagy szerencse bolygója belép az Ikrekbe, és szerencsét hoznak neked. Szinte minden összejön, amit szeretnél. Ami nem, az később válik valóra. Szóval sikerre vagy ítélve…

RÁK: Az Ikrek havában várakozó álláspontra kell helyezkedned. Bölcsen tennéd, ha átmennél passzívba. A bolygók szerint jobban jársz, ha figyelsz. Semmi és senki sem sürget. Közben semmilyen kétes, „illegális” dologra, kapcsolatra se mondj igent! Június 17-én a Vénusz és a Merkúr egyszerre lép a Rákba, és innentől tied a pálya. A nyerő pozíciódat nem szabad bosszúállásra és/vagy törlesztésre használnod.

OROSZLÁN: Június 8-ig elemedben leszel. Érdemes minél több ügyet elintézned. Ugyanis 9-én a Mars jegyet vált, és innentől ingerlékenyebb, türelmetlenebb és frusztráltabb leszel. Főleg a munkahelyi események zaklathatnak fel. A főnököd, az ügyfelek, vagy egy felettes szerv olyan elvárásokat támaszt, amelyek szinte sértőek. A legkritikusabb nap a június 11 lesz. Ezt vedd ki szabadnapnak, vagy menj át „Buddhába”!

SZŰZ: Az Ikrek hava nem lesz a kedvenced. Még jó, hogy bolygód, a Merkúr június 2-ig a Bikában segít, hogy a saját tempódban haladhass. Ám június 3-tól gyakran érzel majd sürgetettséget. Még jobban fog zavarni, hogy párhuzamos ügyeket kell a kezedben tartanod. Jó hír, hogy május 22-én, 25-én, június 3-án és 4-én kedvező fényszögek elégedettséget és elismerést szimbolizálnak. Szóval megéri helyt állnod.

MÉRLEG: Az Ikrek havában jó szériában leszel. Sőt a május 22-i, 25-i, június 3-i és 4-i trigonok fellelkesítenek, és új ötleteket, terveket hoznak. Ezek meghatározóak lehetnek a jövőd szempontjából. Ám a május 23-i telihold konfliktus veszélyét szimbolizálja, ami a kommunikációban és a közlekedésben is gondot okozhat. Június 8 és 20 között az egészségedre kell vigyáznod. Jó lenne, ha nem robbannál le!

SKORPIÓ: Május 26-án Jupiter jegyet vált, és még hangsúlyosabban figyelmeztet arra, hogy be kell osztanod a pénzt. Jól tennéd, ha nem most vennél fel hitelt, és nem költenél többet, mint amennyid van. Máskülönben mínuszba fogsz kerülni. Június 17-án Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép a Rákba, ami kis szerencsét hoz neked. Vizsgaidőszakban ez tényleg jól jön. De ha nem vizsgázol, akkor se fogod bánni.

NYILAS: Az Ikrek havában rengeteg izgalmas találkozásban lesz részed. Hihetetlenül pezseg körülötted az élet. Most sokkal inkább, mint az elmúlt években. Ugyanis 12 év után Jupiter május 26-án átlép az Ikrekbe, és felfokozza a téged érő hatásokat. Tuti, hogy valaki belép az életedbe. De hogy ebből szerelem, barátság, munka, utazás, tanulás lesz, azt előre nem lehet tudni. Ne bánd! Hamar ki fog derülni…

BAK: Akkor fogsz megkönnyebbülni, amikor a Mars jegyet vált: június 9-én. Előtte szinte folyamatosan „tüzet kell oltanod” otthon és a munkahelyeden is. Pedig tudod, hogy hálátlan szerep békebírónak lenni. Június 9-től visszatér az életkedved és az optimizmusod. Érdemes lenne valamilyen vállalkozáson elgondolkodnod. Ne megélhetésként viszonyulj ehhez! Sport, művészet, kreativitás is jót tenne neked.

VÍZÖNTŐ: Az Ikrek hava egy új időszámítás kezdete lesz. Május 26-tól felfokozódik a vállalkozó kedved. Jupiter, a Nagy szerencse bolygója szerencsét hoz neked. Ráadásul nem csak pár héten keresztül, hanem egészen jövő júniusig. Ha még nincs gyermeked, vagy vágysz még egyre, akkor mindent bele! Ám kalkulálnod kell ikrekkel. Akár megijeszt ez, akár nem, a sors kezében vagy. Ne feledd: Jupiter segít!

HALAK: Május 26-án az Ikrekbe lépő Jupiter azt tanácsolja, hogy végre a családod és az otthonod, illetve az otthonteremtés projekt élvezzen elsőbbséget! Ezek olyan alapok, amelyek meghatározzák a kedélyedet, a közérzetedet és a teljesítményedet is. Június 8 és 20 között sorozatos vitákra kell számítanod. Tudd, hogy konfliktus esetén te vagy a „lengéscsillapítóként”! Nem számít, hogy ez nem tesz népszerűvé…

KOS: Az Ikrek hava minden korábbinál eseménydúsabbnak ígérkezik. Május 26-án a Jupiter jegyváltása pezsgést hoz az életedbe. Utazás és/vagy tanulás lehetősége jön. Élj vele! Persze nem kell elsietned a döntést. Kedvező napok: május 22, 25, június 3, 4. Kedvezőtlen napok június 8 és 20 között. Te nem ijedsz meg a kihívásoktól, de téged is megviselhet, ha valami az alapos tervezés ellenére meghiúsul.

 

BIKA: Az Ikrek havában a legnagyszerűbb hír számodra, hogy május 26-án a Jupiter jegyváltása anyagi bőséget indít el. Ez a remek széria egészen jövő júniusig tart. Nem kell aggódnod, de kapkodnod sem! Kihívás lesz számodra, hogy egyszerre több ügy halad. Párhuzamosan több projektet, munkát, vállalkozást kell menedzselned. Ezt hívják a bőség zavarának. Panaszkodás helyett legyél hálás és büszke!