KOS Havi horoszkóp
2024. március 20. – április 19.

a Nap jegyváltásakor, március 20.-án a születésnapossal = a Kossal indul, és mind a 12 jegynek szól:

KOS: Március 20-án 03:53-kor a Nap belép a Kosba. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. A Halakba lépő Mars nem a legkedvezőbb a számodra. Innentől kicsit céltalanná válhatsz. Nem baj, ha most sodródsz az eseményekkel. Március 25-én félárnyékos telihold lesz, ami óvatosságra int az egészséged és a párkapcsolatod miatt. Április 5-én Vénusz a Kosba lép, ami jó hatással lesz az önbizalmadra.

BIKA: A Kos havában megnyugodhatsz: az elmúlt hetek, hónapok feszültsége megszűnnek. A barátaid, szövetségeseid, mentoraid száma megduplázódnak. Ne gyanakodj! Megbízhatsz bennük. Szeretnének, és tudnak segíteni neked. Kiemelkedően sikeres napok: március 22, április 3 és 10. Mindeközben ügyelned kell a törvények és „játékszabályok” betartására. Próbára lesz téve az erkölcsi, etikai, morális értékrended.

IKREK: A Kos havában a karrieredért sokat tehetsz: a Mars ambíciót, de türelmetlenséget is hoz neked. Segítséget is kapsz. Szuper napok: március 22, április 3, 8, 10, 12, 18. Természetesen most sem kell kapkodnod. Van időd átgondolni, hogy pontosan mit szeretnél, ill. mire vagy képes vállalkozni. Közben tilos rágörcsölnöd a jövődre. Itt a tavasz. Szükséged van kikapcsolódásra és a természet gyógyító erejére…

RÁK: A Kos hava ellentmondásos események sorozatát hozza neked. Egyértelműen kedvező napok: március 22, április 3 és 10. Éberségre és megfontoltságra lesz szükséged április 8-án, 12-én és 19-én. Olyan változások indulnak el a munkahelyeden, amelyek nem fognak tetszeni neked. Úgy érzed, hogy minden és mindenki ellened van. Minden erőddel azon kell lenned, hogy ne uralkodjon el rajtad a gyanakvás és paranoia.

OROSZLÁN: A Kos havában fellélegzést hoz neked március 23-án a Mars jegyváltása. Eddig sokszor kellett megvédened magadat. Voltak emberek, akik nyíltan, vagy burkoltan támadtak téged. A legtöbbször az indíték egyszerűen az irigység volt. Ez mérhetetlen energiát elvitt tőled. Nem meglepő, ha fáradékony voltál. Mindez egy csapásra megszűnik. Visszanyered az erődet, az életkedvedet. A tavaszi napsütés is jó hatással lesz rád.

SZŰZ: A Kos hava jó pár témában kiveszi a kezedből az irányítást. Ám lesznek találkozások olyan emberekkel, akiktől sokat tanulhatsz. Ha van párod, biztos lehetsz benne, hogy féltékennyé válik. Ha nincs párod, akkor ott van előtted az, aki azzá válhat. Emellett vigyázz a kiadásaidra! A március 25-dikei félárnyékos telihold léket üthet a pénztárcádon. Ám közben azt tanácsolja, hogy kapcsolj takarékos üzemmódra!

MÉRLEG: A Kos havában a március 25-dikei félárnyékos telihold konfliktust és betegeskedést szimbolizál. Előbbi súlyos vitát jelent, amit mindenáron el kell kerülnöd. Utóbbit tulajdoníthatod a tavasznak. De nem ez számít, hanem az, hogyan vigyázol az egészségedre. Az égi folyamatok szerint a tavaszt nem okolnod kell, inkább a javadra fordítani: egyél csírákat, és minél többet legyél kinn a szabadban!

SKORPIÓ: Egyik bolygód, a Mars március 23-án jegyet vált, ami előnyös a számodra. Lubickolsz, mint a hal a vízben, és szinte minden összejön, amit szeretnél. Ami nem jön össze, arra úgy tekintesz, mint egy magra, ami hamarosan csírát hoz, szárba szökik. Ennek jegyében ültess virágmagot, és lásd, hogyan nő! Ez szimbolizálhatja a terveid beteljesedését. Ezzel párhuzamosan a munkádban törekedj a minőségre!

NYILAS: A Kos hava a tavaszt és az újjászületést hozza neked (is). Ám sajnos ellentmondásos hatások érnek. Március 23-án a Mars belép az „otthonodba”, ami nagy-nagy felfordulást szimbolizál. Rokonok jönnek, mennek és/vagy felújításra, eladásra, költözésre adhatod a fejedet. Jól gondold meg, hogy mire vállalkozol, és kalkuláld be, hogy minden duplájába kerül a végén! Időben és költségekben egyaránt…

BAK: A Kos havában utazhatsz. Március 23-ától a Mars arra ösztönöz, hogy csomagolj, vagy legalább tervezd meg az utazást. Ne aggódj, nem kell kapkodnod. Lesz időd minden részletnek utána járni. Emellett a tanulás lehetősége is terítékre kerülhet. Ha már tanulsz, akkor a Mars erőt ad folytatáshoz. Ha még nem tanulsz, akkor erőt ad ahhoz, hogy belevágj valamilyen képzésbe. Ezzel a munkavállalási esélyeidet növeled.

VÍZÖNTŐ: A március 25-dikei félárnyékos telihold a közlekedésben fokozott óvatosságra int. Tuti, hogy több őrülttel fogsz találkozni. Neked nem az ő minősítésük a feladatod, hanem az, hogy megelőzd a bajt. Ezt tartsd szem előtt! Kedvező tendenciát mutatnak a bolygók a bevételeid terén március 22-én, április 3-án és 10-én. Több pénzre számíthatsz, aminek biztosan megvan a helye. De ne siess elkölteni mindet!

 

HALAK: Március 23-án a Mars belép a Halakba. Innentől sokkal erősebbnek, sőt legyőzhetetlennek érzed magadat. Ebben támogat téged még 3 bolygó együttállás március 22-én, április 3-án és 10-én. De ne bízd el magadat! Szerencsére ez nem jellemző rád. Eközben át kell gondolnod a kiadás-bevétel egyensúlyát. A bolygók szerint nem szabad március 25-én, félárnyékos telihold napján döntést hoznod anyagi kérdésben.