RÁK Havi horoszkóp

2024. június 20. – július 21.

a Nap jegyváltásakor, június 20.-án a születésnapossal = a Rákkal indul, és mind a 12 jegynek szól:

RÁK: Június 20-án 22:41-kor a Nap belép a Rákba. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. Szerencsésnek érezheted magadat, mert június 26-án, július 2-án, 3-án és 11-én támogató fényszöget kapnak a Rák bolygók. Viszont szokatlan módon 2-szer lesz telihold: június 22-én és július 21-én. Ez 2-szeres esély a konfliktusra. Bölcsnek kell lenned, ha nem akarsz szakadékot a kapcsolataidba.

OROSZLÁN: A Rák havában kifolyik a kezedből az idő és a pénz. Ez rendkívül frusztráló. Javít a helyzeten, hogy július 2-án a Merkúr, 11-én a Vénusz lép az Oroszlánba. Ám július 15-én váratlan fordulatot jelez egy Mars-Uránusz együttállás. Ezt már napokkal előbb érzékelheted. Komolyan kellene venned a megérzéseidet, hogy ne sokkoljon annyira az a változás, ami a munkahelyeden közeleg.

SZŰZ: Bolygód, a Merkúr július 2-án belép az Oroszlánba, és 3-án szembe kerül a Plútóval. Ez egy nehéz titok miatti nyomasztást jelent. Vagy rájössz valamire, vagy valaki rád bízza titkát. Ne aggódj, és ne őrlődj! Adj időt magadnak és az ügynek! Hamarosan kitisztul a kép, és fogod tudni, hogy mit kell tenned. 20-án Mars belép az Ikrekbe, és jó nagy felfordulást szimbolizál a munkahelyeden.

MÉRLEG: A Rák havában tedd oda magad! A karriered felfelé ível, ha nem lazítasz. Hiába van nyár, nálad nincs most uborkaszezon. Július 20-án Mars belép az Ikrekbe, és inspirációt hoz neked. Tanulás és/vagy utazás foglalkoztat. Kapkodnod nem kell. Gyűjtsd be a kellő információkat, és beszélj olyan emberekkel, akik már szereztek tapasztalatot abban, amire te készülsz! Így fogsz jó döntést hozni.

SKORPIÓ: Nem fogsz unatkozni a Rák havában. A szerelmi életed pezseg. Akkor is, ha van párod, és akkor is, ha még nincs. Sajnos mindkét esetben mutatnak konfliktust a bolygók. A július 15 vízválasztónak tűnik. Ekkor szakítás, vagy összhang. A rugalmasságod és az optimizmusod próbára lesz téve. Megkönnyebbülést hozhat, hogy bolygód, a Mars július 20-án jegyet vált. Innentől békésebb napok jönnek.

NYILAS: A Rák havában vigyáznod kell a kiadásaidra és a pénzedre. Jó lenne, ha valami tartalékot képeznél. Sajnos több kellemetlen bolygószembenállás szerint adódhat váratlan költséged június 22-én és július 21-én. Mindegy, hogy elromlik, eltörik, vagy elveszted, pénzbe fog kerülni. Emellett bolygód, a Jupiter a párkapcsolatod legálissá tételét sürgeti. Persze csak akkor, ha nem legális.

BAK: 2-szer lesz telihold: június 22-én és július 21-én. Ez 2-szeres esély a konfliktusra. Ezeken a napokon mindenáron kerüld a vitát! Nem számít, hogy igazad van-e. Ne ezeken a napokon érvényesítsd az akaratodat! Ha van párod, akkor vigyázz a kapcsolatodra! Ha még nincs párod, akkor most megtalálhatod. Június 29-én bolygód, a Szaturnusz hátrálni kezd, és nosztalgiázásra hajlamosít.

VÍZÖNTŐ: A Rák havában hajlamos leszel a nosztalgiázásra. A retrográd Szaturnusz szerint megrohannak az emlékek. Nincs ezzel baj, ha nem ragadsz a múltban. Figyelj arra, hogy ne veszítsd el a kapcsolatot a jelennel! Élvezd a nyár örömeit! A július 20-án Mars jegyet vált, és fellélegzést hoz neked. Nem fog minden megoldódni, de már fogod látni az alagút végén a fényt. Ez derűlátásra ad okot.

HALAK: Irigylésre méltó leszel a Rák havában. Ugyanis június 26-án, július 2-án, 3-án és 11-én kedvező fényszögek lesznek az égen. Ezek vállalkozásra hajlamosítanak. Bármire vállalkozhatsz: gyerekvállalásra, sportra, szórakozásra, kockázatvállalásra, saját cégre. A lényeg, hogy lelkesítsen a dolog! A Halakban járó Szaturnusz és Neptunusz is hátrálni kezd, ami rég lehetőségeket hoz vissza.

KOS: Bolygód, a Mars július 20-ig a Bikában jár, és a pénzügyeid terén hoz megfontoltságot neked. A rák bolygók kedveznek ingatlan ügyekben, fészekrakásban, felújításban, stb. Kifejezetten előnyös napok: június 26, július 2, 3 és 11. Emellett ne feledkezz meg a pihenésről! De ne nézegesd mások közösségi oldalait, és ne irigykedj senkire! Akkor fogod jól érezni magad a bőrödben, ha így jársz el.

BIKA: A Rák hava tökéletes lenne utazásra. De azt is mutatják a bolygók, hogy a párkapcsolatodra több időt kell szánnod. Ha van, azért, ha nincs, akkor azért, hogy legyen kapacitásod az ismerkedésre! Különösen július 20-ig. Igaz, hogy olykor türelmetlenné válhatsz, mert szerinted a másik csigalassú. Ne feledd, hogy te sem szereted, ha a másik sürget! Ezáltal könnyebb lesz toleránsnak lenned.

IKREK: Hiába van nyár, neked a karriered építésére kell fókuszálnod. Lehet, hogy ez még csak a tervezgetés stádiuma. De ahhoz, hogy belátható időn belül ebből legyen valami, ki kell találnod, hogy mit szeretnél. Ötletesére legjobb idő június 26, július 2, 3 és 11. Szaturnusz június 29-én és Neptunusz július 2-án fordul retrográdba. Ezek régi ötletek megvalósulására mutatnak esélyt.